امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اوج دیـــوانــگـــی | نقد و بررسی Far Cry 3
(05-06-2016, 10:48 PM)Devil Prince نوشته است:
(05-06-2016, 10:25 PM)Punks Never Die نوشته است:
(05-06-2016, 10:14 PM)maziyarr نوشته است: نقد بسیار جالبی بود! یک سری ایردات داشت که دوستان بهش اشاره کردن.
فقط در جوابِ جوابی که به اقای خلفیان دادی بگم که فونت پیش فرض انجمن از زیبایی خاصی برخوردار هستش، پس بهتره که فونت رو کوچیک یا بزرگ نکنید چون از زیبایی کارتون میگیره و خواننده فکر میکنم نقد از اون چیزی که هست زیاد تره و میگه یا بعدا میخونم یا نقد رو نصفه میخونه. با بولد موافقم چون باید موضوع بندتون رو با بولد کردن مشخص کنید و کار درستی انجام دادید  S0 (62) S0 (24)
بازم ممنون بابت نقدتون - به امید پیشرفت روز افزونتون شایان جان بدرود  S0 (29)

سلام

همه حرفات درسته، منتهی از لهن شما خوشم اومد و حتما رعایت میکنم ولی بعضی ها جوری با آدم صحبت میکنن و ایراد میگرن و دستور میدن به جای اینکه راهنمایی کنن
سلام
دوست عزیز Punks Never Die
من تمام نظرات پست شما رو چک کردم. به شخصه لحن نامناسب و دستوری و ... تو هیچکدوم نظر ها ندیدم. مشکل شما دقیقا چیه؟ اینکه یکی وقت گذاشته و نقد شما رو مطالعه کرده و چهار بند واستون مشکلات نقد رو به زیبایی و با لحن دوستانه توضیح داده، بده؟ دیگه این نهایت لحن مودبانه ای بود که من در تحلیل آقای Punished Snake دیدم. دستشونم درد نکنه. در ضمن ایرادگیری و راهنمایی تقریبا یه چیزن. بستگی به دید خود طرف مقابل داره که کدومشون رو می بینه! البته گاهی راهنمایی با تمسخر و ترول همراهه که اون قضیه اش جداست... خلاصه که زحمت کسایی رو که سعی می کنن شما رو با مشکلاتتون رو به رو کنن، قدر بدونید. اگرم دوست ندارید کسی راهنمایی تون کنه و ایراداتون رو بگیره، آخر نقد به این موضوع اشاره کنید.
خسته نباشید

سلام آقا محمد

اشتباه نکنید، من اصلا منظورم با آقای Punished Snake نبود البته دیدید خودمم تشکر کردم ازشون و واقعا خوشحال شدم چون کسی مثل ایشون کم میشن که بیان و تا این اندازه توضیح بدن و بعضیا فقط میگن مقاله ی خوبی بود.

من منظورم کلی بود و به فرد خاصی اشاره نداشتم و ازهمه ی کسایی که نظر دادن ممنونم چه از اونایی که راهنمایی کردن و چه اونایی که نه

در کل اگه باعث ناراحتی شدم ببخشید
پاسخ
این بازی نسخه رو من رو پی سی بازی کردم واقعا بی نظیر بود همه چیش محیط جذاب و مهمتر از همه این که اول بازی یه قهرمان پر قدرت نبودیم!باید مهارت ها رو دونه دونه باز میکردیم که واقعا همین بازی رو جذاب میکرد و داستانش هم که واقعا جذاب بود و ازادی عمل کامل هم داشتیم اسلحه هاش هم که عالی بودن هم مدرن و قدیمی توش بود کلا میشه گفت این بازی هیچی کم نداشت جزو بهترین بازی هایی بوده که تا به امروز بازی کردم
[تصویر:  dy7xw81iepv72yvfus0n.jpg]

پاسخ
(05-06-2016, 11:26 PM)mohammadm77 نوشته است:
این بازی نسخه رو من رو پی سی بازی کردم واقعا بی نظیر بود همه چیش محیط جذاب و مهمتر از همه این که اول بازی یه قهرمان پر قدرت نبودیم!باید مهارت ها رو دونه دونه باز میکردیم که واقعا همین بازی رو جذاب میکرد و داستانش هم که واقعا جذاب بود و ازادی عمل کامل هم داشتیم اسلحه هاش هم که عالی بودن هم مدرن و قدیمی توش بود کلا میشه گفت این بازی هیچی کم نداشت جزو بهترین بازی هایی بوده که تا به امروز بازی کردم

سلام

بله درست میگید، مثل همه ی بازی فقط یه قهرمانو شاهد نبودیم که با حریفاش بجنگه و جیسون از اون اول می ترسید و بعد دیدیم که به یک دیوانه تمام عیار تبدیل شد، ولی به نظرم بیشتر از اینکه جیسون ایفای نقش کنه نقش اصلی رو واس بازی میکرد و شاید اگه واس نبود این بازی اینقدر معروف نمیشد

بازم ممنون از نظرتون S0 (29)
پاسخ
در این که واس نقشه کیلیدی داشت شکی نیست ولی من منظورم لذتی بود که گیمر از بازی میبرد!!که شاهد بودیم چطور یه ادم ترسو به خاطر گرفتن انتقام برادرش و نجات دوستاش حاضر شد دست به چه کار هایی بزنه و کم کم از یک ترسو به یک جنگجوی تمام عیار تبدیل شد!
[تصویر:  dy7xw81iepv72yvfus0n.jpg]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,989 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,098 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,122 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,556 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,275 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان