05-06-2016, 10:52 PM
(05-06-2016, 10:48 PM)Devil Prince نوشته است:(05-06-2016, 10:25 PM)Punks Never Die نوشته است:سلام(05-06-2016, 10:14 PM)maziyarr نوشته است: نقد بسیار جالبی بود! یک سری ایردات داشت که دوستان بهش اشاره کردن.
فقط در جوابِ جوابی که به اقای خلفیان دادی بگم که فونت پیش فرض انجمن از زیبایی خاصی برخوردار هستش، پس بهتره که فونت رو کوچیک یا بزرگ نکنید چون از زیبایی کارتون میگیره و خواننده فکر میکنم نقد از اون چیزی که هست زیاد تره و میگه یا بعدا میخونم یا نقد رو نصفه میخونه. با بولد موافقم چون باید موضوع بندتون رو با بولد کردن مشخص کنید و کار درستی انجام دادید
بازم ممنون بابت نقدتون - به امید پیشرفت روز افزونتون شایان جان بدرود
سلام
همه حرفات درسته، منتهی از لهن شما خوشم اومد و حتما رعایت میکنم ولی بعضی ها جوری با آدم صحبت میکنن و ایراد میگرن و دستور میدن به جای اینکه راهنمایی کنن
دوست عزیز Punks Never Die
من تمام نظرات پست شما رو چک کردم. به شخصه لحن نامناسب و دستوری و ... تو هیچکدوم نظر ها ندیدم. مشکل شما دقیقا چیه؟ اینکه یکی وقت گذاشته و نقد شما رو مطالعه کرده و چهار بند واستون مشکلات نقد رو به زیبایی و با لحن دوستانه توضیح داده، بده؟ دیگه این نهایت لحن مودبانه ای بود که من در تحلیل آقای Punished Snake دیدم. دستشونم درد نکنه. در ضمن ایرادگیری و راهنمایی تقریبا یه چیزن. بستگی به دید خود طرف مقابل داره که کدومشون رو می بینه! البته گاهی راهنمایی با تمسخر و ترول همراهه که اون قضیه اش جداست... خلاصه که زحمت کسایی رو که سعی می کنن شما رو با مشکلاتتون رو به رو کنن، قدر بدونید. اگرم دوست ندارید کسی راهنمایی تون کنه و ایراداتون رو بگیره، آخر نقد به این موضوع اشاره کنید.
خسته نباشید
سلام آقا محمد
اشتباه نکنید، من اصلا منظورم با آقای Punished Snake نبود البته دیدید خودمم تشکر کردم ازشون و واقعا خوشحال شدم چون کسی مثل ایشون کم میشن که بیان و تا این اندازه توضیح بدن و بعضیا فقط میگن مقاله ی خوبی بود.
من منظورم کلی بود و به فرد خاصی اشاره نداشتم و ازهمه ی کسایی که نظر دادن ممنونم چه از اونایی که راهنمایی کردن و چه اونایی که نه
در کل اگه باعث ناراحتی شدم ببخشید