امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازي = تجربه
(09-17-2013, 10:50 PM)'a.gamer' نوشته است:
(09-17-2013, 10:31 PM)'arian esmaili' نوشته است: دوستان به نام تاپیک توچه کنید البته خودمم 4.5 بار آبروم رفته دیگه از این به بعد خانواده رفتن بیرون بازی می کنم
در هر صورت دوستان saint row iv چجوریه این رو هم اضافه کنم که من هیچ کدوم از قسمت هاشو بازی نکردم

بازی saint's row IV بازی قابل قبولیه، ولی افت فریمی که داره، باعث میشه که خیلی خسته کننده بشه! این رو هم اضافه بکنم که اگه می خوایین جلوی والدین یا دیگر افراد بازی بکنید، گزینه خوبی نیست؛ چون چیز کمی از GTA نداره![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

نه بابا میرم تو اتاق ولی الان پام اینطوری مجبورم تو هال بازی کنم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
با این توصیفاتی که شما کردید دان نکنم بهتره[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

منم توی ماموریت خبرنگاره به مشکل برخوردم واقعا آبرو ریزی بود
بچه من تو بازی gta v از اینترنت هر چی میخوام بگیرم منظورم وسایل نقلیه هست نمیشه میگه گاراج نداری باید چیکار کنم؟؟؟[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]بايد يه خونه بخري كه گاراژ داشته باشه ! من كه فرودگاه رو خريدم ماله خودم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
مایکل که خونش گاراج داره ولی بازم نمیشه حتی دوچرخه [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
لطفا جواب بدید؟؟؟
اقایون خواهش میکنم اونایی که gta v رو بازی کردن بگن کجا ها اشکال دیدن؟؟ اصلا اشکال داشت؟
[تصویر:  ll5f5xbhs6cokgk33zgc.jpg]
'www. dateline='' نوشته است: اقایون خواهش میکنم اونایی که gta v رو بازی کردن بگن کجا ها اشکال دیدن؟؟ اصلا اشکال داشت؟

از نظر گرافيكى و گيم پلى و داستان و صداگذارى مشكلى نداره و نسخه Complex بدون هيچ باگ هست. ولى ظاهراً يكى از سيا..ست هاى راكستار اينه كه تو همه بازى هاش موارد اخلاقى وجود داشته باشن و تو اين بازى هم اين موارد بسيار بسيار بيشتر از IV وجود دارن كه براى من كه جلوى خانواده بازى ميكنم خيلى آزار دهندس[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]

من رفتم تو street club اصن یه وعضی [img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
منظورت strip club بود ؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

هــــــــــــــــــــــــــــــــــی [img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پس من کی این لعنتی رو بازی کنم
آخه راکستار میمردی توی این شاهکار موارد چیز دارو کمتر میکردی
واییییییییییییییییی[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
                           رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
(09-18-2013, 10:41 AM)'last assassin' نوشته است: پس من کی این لعنتی رو بازی کنم
آخه راکستار میمردی توی این شاهکار موارد چیز دارو کمتر میکردی
واییییییییییییییییی[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

خوب اگه شما تو شهر فقط ولگردی کنی چیزی نداره ولی اگه تصادف کنی فحش میدن - دعوا کنی فحش میدن -دم ساحل بری بستگی به خانوادت داره که به این چیزا گیر میده یا نه چون زن ها ..... هستند - توی strip club هم اصلا نرو (خوشبختانه خانواده ی من به غیر از مورد اخر به چیزی که فعلا گیر ندادند)[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود دمو هاي قابل بازي Xbox 360 GamerStation 21 9,860 05-17-2013, 09:01 PM
آخرین ارسال: SCORPION

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان