بسمه تعالی
سلام و عرض ادب خدمت همه گیمفاییهای عزیز این تاپیک خیلی مختصر بازیهای خوبی که شناخته شده نیستن معرفی میشن. همین اوّل کار میگم برای این تاپیک روی تک تک شما حساب شده تا کمک کنید که بتونیم این دست بازیها رو بشناسیم و چندین ساعت لذت بخش رو که ممکن بود هیچ وقت تجربه نشن برای تمامی دوستان گیمرمون به ارمغان بیاریم. فقط دقت کنید بازی هایی رو اعلام کنید که بعید میدونید افراد زیادی چیزی راجع بهشون شنیده باشن.
اوّلین بازی رو خودم معرفی میکنم.
اوّلین بازی رو خودم معرفی میکنم.
wildermyth
این بازی به سبک نقشآفرینی و به شدت به سبک نقش آفرینی کاغذی نزدیکه ولی با این حال به کسانی که با این سبک نتونستن تا به حال ارتباط برقرار کنن شدیدا توصیه میکنم! گیمپلی و زبان ساده بازی شما رو راحت با خودش همراه میکنه و بازی همیشه چیزی برای شگفتزده کردن شما داره. ممکنه یکی از همراهان شما در حین نبرد یکی از اجزاش رو از دست بده و از اون لحظه به بعد با یک قلاب به جای دستش یا پای چوبی به بازی ادامه بده و به همین واسطه قابلیتهای جدیدی به اون شخصیت اضافه یا ازش کم بشه! ممکنه الهه پرواز بهتون یک جفت بال بده یا نفرینتون کنه. این بازی از استیم نمره 10 از 10 گرفته و از ITCH هم نمره 4.8 از پنج گرفته.
حالا شما شاهکارهای ناشناختتون رو معرفی کنید...
آپدیت شماره 1:
hard west
شايى اغلب تنها بازی با ارزش در سبک غرب وحشی که بشناسیم سری call of juarez یا red dead redemption باشه، قدیمی ترهامون که سگا و میکرو رو با چشمهای خودشون دیدن sunset riders رو هم بیاد میآرن. ولی باور کنید یا نکنید بازی های درخشان دیگه ای هم در این ژانر هست که تا به حال اسمشون به گوشمون نخورده و سراغشون نرفتیم. از جمله این بازیها همین بازی hard west هستش! این عنوان هم یک بازی نقش آفرینیه و شاید به نسبت سایر بازیهای هم ژانر خودش المان نقش آفرینی درش کمرنگ تر باشه ولی باز هم عنوان به شدّت با ارزشی برای تجربه کردنه، از دستش ندید!
YOU WILL NEVER WALK ALONE