موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
انتقال داده شد به بخش گفتگوی آزاد
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
assassins cread دیگه شورشو دراورده
ولی امیدوارم بازی هایی مثل call of duty همچنان ادامه داشته باشه البته به غیر از نسخه blak ops 2[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
Final Fantasy بیست سال بعد:
Final Fantasy XIIIVVVIIIVVVIIIZXXXXXXXIIIII
جمش کنید باو [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
Call of Duty
Assassin's Creed
Need for Speed
اگه سازندگان یکی دو سال مهلت بدن این بازی ها نفس بکشن، وضعشون از اینی که هست بهتر میشه...!!!
If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself, And then make a change
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
Assassins creed که مشکلی نداره هر سال با یه تنوع جدید میاد به بازار فک کن از سوریه تا آمریکا!!!!!!!! شکار حیوانات و...... بازم میگید تکراریه؟؟
call of duty خیلی تکراری شده هرچقدر داستانش پیچیده یا جدید باشه از فقط کشتن خسته شدم باید یکم تنوعش رو بیشتر کنن
So why in the world do I feel so alone
Nobody but me, I'm on my own
Is there anyone out there, who feels the way I feel
That there is and let me know so I know that I'm not the only one
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
Final Fantasy سالى ٢- ٣ تا نسخه ميده بيرون همشون هم مضخرف ( نظر شخصى )[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
به امید اون روز
assassin creed vxvivxvvixxvivxivvxivixiv
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
به نظر منم COD دیگه شورشو درآورده.
سری AC رو هم قبول دارم دیگه تکراری شده ولی اگه ساختشون متوقف شه من دنیای Game رو می ذارم کنار[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]