یک یا چند عکس از بازی های خود که کاوری سالم دارند را قرار دهید تا دیگران هم ببینند.شما میتوانید کنار بازی های خود عکس بگیرید یا به صورت های دیگر بالاخره بازی هایتان در عکس باشد.
خوب از خودم شروع میکنم بازی های خودم را میتوانید در زیر مشاهده کنید:
ببخشید دیگه اگه کیفیت نداره با گوشیم گرفتم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
عکس بزاریدا یادتون نره[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
لایکم که دیگه لطف کنید بزنید دیگه بالاخره خلاقیت به خرج دادم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نظرهم فراموشتون نشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خوب از خودم شروع میکنم بازی های خودم را میتوانید در زیر مشاهده کنید:
عکس بزاریدا یادتون نره[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
لایکم که دیگه لطف کنید بزنید دیگه بالاخره خلاقیت به خرج دادم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نظرهم فراموشتون نشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
البته اینا همه بازی هام نبودن یه سری هم تو کمودمن که اونا جهبه ای هستن یهنی کاورشون مقوایی و یه سری هم کاور پلاستیکی دارن مثل اینا خوشگل نیستن منظورمو گرفتین که!!!؟؟؟