موضوعها: 0
سلام میشه یه نفر بره توی این سایت gamesps4free.com
میگن بازی هاش رایگانه
بازدید کننده ها هم میگفتن واقعیه ( معذرت میخوام اگه اینجا جای پرسش نبود )
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
فیک نیست ولی باید برای گرفتن کد بازی چند تا کار براشون انجام بدی. مثلا تو یه سایت عضو شی و به حساب اون سایته 5$ بریزی. من جای تو بودم سمت اینجور سایتا نمیرفتم. [img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام دوستان
مي خواستم ببينم اين واقعيت داره که ميگن در ريجن دوئه اروپا در بازي tlou در قسمت مولتي پلير يعضي قسمت ها سانسور يا بهتر بگم به طور ديگه و از سطح خشونتش کاسته شده؟؟
من ريجن 2 ژاپن دارم اگه اين قضيه سانسور صحت داشته باشه برا منم سانسور ميشه در قسمت مولتي پلير؟؟
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
مرسي که بهم جواب دادي دو تا سوال ديگه داشتم!
اينکه مثلا بگن در اين بازي اين اتفاق مثلا در ريجن 2 اروپا سانسور شده . اين يني فقط مثلا اين بازي در ريجن دوئه اروپا سانسور شده يا ريجن دوئه ژاپن هم در برميگيره؟چون دوتا چيز متفاوتن!
2.ريجن دوئه ژاپن بهتره يا ريجن يک؟اصن به جز فرق در دکمه فرق ديگه اي هم دارن؟ممنون ميشم بهم بگي!
موضوعها: 1
~~سلام دوستان.. دیگه مهم نیست شهرستان دور باشید یا تهرhن.یه سایت برای اینکار تاسیس شده تا بتونیم بازی هامونو با هم عوض کنیم هیچ هزینه ای هم اولش نمییره ک خیلی جالبه..قابل اطمینان هم هست چون سایتش تو سامانه ساماندذهی ثبت شده.یه سر بزنید..دی'ه نمیخواد پول زیاد بابت بازی بدیم.اسم سایت هم clashop دات آی ار هست.
اینم لینکش.کلیک کنید
www.claSHop.ir
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام بچه ها...
کسی میدونه red dead برای ps4 ریمستری میشه یا ن؟
اصلا اطلاعاتی در موردش هس یا ن...
بد جور میخوامش...