موضوعها: 56
پلتفرم های شما:
10-24-2012, 08:34 PM
(آخرین ویرایش: 10-24-2012, 09:49 PM، توسط Alpha.)
بازی مدال اف انر چند روزی میشه که کرک شده و خیلی ها تونستند این بازی رو بازی کنن ولذت ببرن
خوب توی این تاپیک شما می تونید تمام نظرات حرفه ای خودتون رو در باره ی بازی بدید
این تاپیک در انجمن نقد و برسی هستش پس نیاید چت رومش کنید
دیدگاه من از این بازی : یک بازی با گرافیک بالا و گیم پلی متوسط و همینطور داستان خوب و بازیه خیلی جذاب به طوری که ادم نمی خواد از بازی کردن بی خیال بشه و همینطور یک مشکل هم داره اونم محیط بازی هست که زیاد توی محیط های جالب و قشنگ نیست به جز توی یک مرحله که تو جنگلی و بارون هم میاد
امتیاز من: 7.5/10
موضوعها: 453
پلتفرم های شما:
بازی رو انجام دادم،صداگذاری و گرافیکش در سطح خوبی بود،من تعجب میکنم چرا منتقد سایت یوروگیمر نمره ی 5 رو داده!
خداییش!! نمره ی 7 با معیارهایی که دارم،نمره ی مناسبیه واسه بازی
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
پلتفرم های شما:
5 بی انصافی هست چون واقعا واسه این بازی زحمت کشیدن و هزینه های زیادی کردن
به نظر منم 7 خوب بود 7.5 دادم چون به نظرم کمتر می دادم نا مردی بودش
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
10-24-2012, 09:15 PM
(آخرین ویرایش: 10-24-2012, 09:15 PM، توسط wander.)
درسته دیگه این نمرات پایین هم حقش نیست در مقایسه با نسخه قبلیش واقعا خیلی بهتر شده . به نظرم تو حول و حوش 8 یا 8.5 براش خوب بود.
گرافیک بازی واقعا خیلی خوب بود و موسیقی هاشم عالی تر. فقط باگ های نسبتا بدی داره چون گاهی وقت ها حتی شخصیت من تکون نمیخوره و من مجبورم حتی بازی را از اول مرحله برم یا یارات گاهی وقت ها که باید یه در را باز کنن هیچ کاری نمی کنن که بازم باید بازی را ری استارت کرد. و این که جزییات صورت ها تو جریان بازی جالب نیستش.
پلتفرم های شما:
باگ هاشو نگو که من بعد از هر مرحله باید سیستمم رو ریسیت می کردم بعضی وقت ها هم check point هاشم حذف می شد به خاطر همین من بازی رو یک ضرب تموم کردم
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
ولی با مرحله اخر و دموی اخر بازی واقعا حال کردم