به نام خدا
خیلی ممنون از همه شما دوستان بابت نظراتتون.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نکاتی رو فهمیدم که اگه عمری باقی موند، در مطلب بعدیم رعایت می کنم و قبل از انتشار، با دقت بیشتری متنم رو میخونم. (خیلی بیشتر[img]images/smi/s0 (5).gif[/img])
الان از خودم خیلی خوشم اومد.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
این همه تعریف. آب میشما[img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
سلامت باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
راستی از همه اون افرادی که برام کف میزنن هم تشکر کنید. (دستشون درد نمیگیره؟)
خوش حالم که خوشتون اومده. راستی اصلا به نوشتن تو وردپرس فکر هم نمیکنم. من مثل یه مرد تو word می نویسم و مثل یه... تو وردپرس کپی میکنم.
تو یه سایت دیگه که مطلب میذارم، جد و آبادم میاد جلو چشام تا ویرایشش کنم.[img]images/smi/s0 (41).gif[/img] (حیف وقتی که واسه اون سایت گذاشتم.)
همین وظیفه خطیر ویرایش، از سر وردپرس هم زیادیه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
خیلی ممنون از همه شما دوستان بابت نظراتتون.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نکاتی رو فهمیدم که اگه عمری باقی موند، در مطلب بعدیم رعایت می کنم و قبل از انتشار، با دقت بیشتری متنم رو میخونم. (خیلی بیشتر[img]images/smi/s0 (5).gif[/img])
الان از خودم خیلی خوشم اومد.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
(12-26-2013, 09:38 PM)'AMIR M13' نوشته است: یک تشکر فراوان هم از شما بابت نقد و مقاله زیباتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
نظم و انسجام متن بسیار بسیار زیبا کار شده و مقالتون بسیار شکیله![img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
به نحو بسیار خوبی از پتانسل پرانتز در متن استفاده شد، واقعا جای تقدیر داره چرا که با این کار خستگی خوندن متن به دلیل مطایبه وار(طنز ) بودن متن از بین میره![img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
از تیتر های هر پارگراف هم خیلی خوشم اومد به نظرم مخاطب رو درگیر می کنه و یه جورایی با عواطف و احساسات درگیری ایجاد می کنه!!![img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
حجم مقاله هم خوبه و در سطح ایده آلی قرار دار[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
و در آخر به قول خودتون خسته نباشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]اگه تو وردپس نوشتی میدونم چه درد و مشقتی رو گذروندی ولی اگه نه که نه دیگه![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مرسی به شخصه خیلی منتظر مقاله بعدی شما هستم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
این همه تعریف. آب میشما[img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
سلامت باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
راستی از همه اون افرادی که برام کف میزنن هم تشکر کنید. (دستشون درد نمیگیره؟)
خوش حالم که خوشتون اومده. راستی اصلا به نوشتن تو وردپرس فکر هم نمیکنم. من مثل یه مرد تو word می نویسم و مثل یه... تو وردپرس کپی میکنم.
تو یه سایت دیگه که مطلب میذارم، جد و آبادم میاد جلو چشام تا ویرایشش کنم.[img]images/smi/s0 (41).gif[/img] (حیف وقتی که واسه اون سایت گذاشتم.)
همین وظیفه خطیر ویرایش، از سر وردپرس هم زیادیه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]