موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
09-08-2017, 11:20 PM
(آخرین ویرایش: 09-09-2017, 10:08 PM، توسط MAHANAR.)
من این تاپیک رو تازه دیدم ![S0 (43) S0 (43)](https://forum.gamefa.com/images/smi/s0 (43).gif) برای همین تصمیم گرفتم لینک ویدئو های به سبک انیمه رو اینجا هم بزارم شاید کسی خوشش بیاد...اگه با کلمه کرک(crack)انیمه اشنایی دارین که هیچی اگه نه خلاصه بگم یه جور میکس طنزه انیمه های مختلف میشه...کرک های زیادی در یوتیوب دیدم برای همین تصمیم گرفتم خودم هم بسازم که الان مدتی میشه همین کارو میکنم D: امیدوارم لذت ببرین...
موضوعها: 23
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
(09-08-2017, 11:20 PM)MAHANAR نوشته است: من این تاپیک رو تازه دیدم برای همین تصمیم گرفتم لینک ویدئو های به سبک انیمه رو اینجا هم بزارم شاید کسی خوشش بیاد...اگه با کلمه کرک(crack)انیمه اشنایی دارین که هیچی اگه نه خلاصه بگم یه جور میکس طنزه انیمه های مختلف میشه...کرک های زیادی در یوتیوب دیدم برای همین تصمیم گرفتم خودم هم بسازم که الان مدتی میشه همین کارو میکنم D: امیدوارم لذت ببرین...
لینک هاتو فعال کن
پلتفرم های شما:
پلتفرم های شما:
لیست انیمه های پاییزی
لینک آپارات
لینک نماشا
پلتفرم های شما:
?قسمت هیجدهم مجموعه به سبک انیمه?
نماشا
آپارات
پلتفرم های شما:
قسمت 19 مجموعه به سبک انیمه
نماشا اپارات
[font=MITahoma, Tahoma]قسمت 20 مجموعه به سبک انیمه[/font]
نماشا اپارات
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]قسمت 21 مجموعه به سبک انیمه[/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]نماشا [/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]قسمت 22 مجموعه به سبک انیمه[/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]نماشا اپارات[/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]قسمت 23 مجموعه به سبک انیمه[/font][/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]نماشا اپارات[/font][/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]قسمت 24 مجموعه به سبک انیمه[/font][/font][/font][/font][/font]
نماشا
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]قسمت 25 مجموعه به سبک انیمه[/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]نماشا اپارات[/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]قسمت 26 مجموعه به سبک انیمه[/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]نماشا اپارات[/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]قسمت 27 مجموعه به سبک انیمه[/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma][font=MITahoma, Tahoma]نماشا اپارات[/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font]
پلتفرم های شما:
معرفی انیمه های پاییز 97
اپارات نماشا
موضوعها: 2,598
پلتفرم های شما:
سلام و عرض ادب دارم خدمت شما.از برنامههای شما بسیار خوشم آمده است و من هم میخواهم در این زمینه فعالیت کنم،اما نمیدونم از چه نرم افزاری استفاده نمایم.میشه نرم افزار خود را معرفی کنید؟(البته اگر مایل باشید)
با تشکر.
پلتفرم های شما:
(09-21-2018, 02:58 PM)White Beard نوشته است: سلام و عرض ادب دارم خدمت شما.از برنامههای شما بسیار خوشم آمده است و من هم میخواهم در این زمینه فعالیت کنم،اما نمیدونم از چه نرم افزاری استفاده نمایم.میشه نرم افزار خود را معرفی کنید؟(البته اگر مایل باشید)
با تشکر.
خیل ممنون....برنامه camtasia studio 9 و sony vegas
موضوعها: 2,598
پلتفرم های شما:
(09-21-2018, 09:44 PM)MAHANAR نوشته است: (09-21-2018, 02:58 PM)White Beard نوشته است: سلام و عرض ادب دارم خدمت شما.از برنامههای شما بسیار خوشم آمده است و من هم میخواهم در این زمینه فعالیت کنم،اما نمیدونم از چه نرم افزاری استفاده نمایم.میشه نرم افزار خود را معرفی کنید؟(البته اگر مایل باشید)
با تشکر.
خیل ممنون....برنامه camtasia studio 9 و sony vegas
Arigato
|