12-25-2014, 08:38 PM
(12-25-2014, 06:38 PM)'soroush talebi' نوشته است:(12-25-2014, 04:26 PM)'Ahmad Reza' نوشته است:(12-25-2014, 01:53 PM)'soroush talebi' نوشته است:(12-25-2014, 12:13 PM)'Ahmad Reza' نوشته است:(12-24-2014, 10:54 PM)'soroush talebi' نوشته است: اخه دوست عزیز من دقیقا 3 روز هست ویندوز 8.1 رو ریختم چه مشکلی میتونه داشته باشه ویندوز؟؟؟فکر نکنم ماله ویندوز باشه دوستانر کسی راه حل دیگه ای نداره؟؟؟شما این نرم افزار رو دانلود کن و امتحانش کن.اگه کار نکرد باید ویندوزت رو دوباره نصب کنی.حتما موقع نصب Runtime ها یه اشتباهی کردی[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]به نظر من کلا بیخیال شو و ویندوزت رو عوض کن.چون این مشکل در آینده دست و پا گیر میشه برات
دوستان من به یک چیز شک دارم اگه کسی میدونه کمک کنه یکی از دوستان چند روز پیش گفت احتمالا از نرم افزار net framwork باشه که اتفاقا من خواستم نصب کنم نسخه 4.5 رو ولی چون ویندوزم 8.1 هست گفت رو سیستم شما نصبه ولی غیر فعال لطفا فعال کنید ارور داد که net framwork 4.5 رو ویندوز شما نصبه ولی غیر فعاله اخه نمیدونم میدونید یا نه ویندوز 8.1 پیش فرض جدیدترین نسخه این نرم افزار روش نصبه حلا کسی میدونه چطور میشه تو ویندوز 8.1 net framwork رو فعال کرد؟ شاید دلیلش همین باشه. کارت گرافیکم که اپدیته-کرک های مختلف رو هم که امتحان کردم افاقه نکرد- ویندوزم هم نو و جدید هست تازه 3 روزه نصب کردم حالا اگه کسی میدونه چطور میشه net framwork رو فعال کرد بگه؟ احتمالا به خاطر اینکه غیر فعاله همچین اروری میده
دوستان من به یک چیز شک دارم اگه کسی میدونه کمک کنه یکی از دوستان چند روز پیش گفت احتمالا از نرم افزار net framwork باشه که اتفاقا من خواستم نصب کنم نسخه 4.5 رو ولی چون ویندوزم 8.1 هست گفت رو سیستم شما نصبه ولی غیر فعال لطفا فعال کنید ارور داد که net framwork 4.5 رو ویندوز شما نصبه ولی غیر فعاله اخه نمیدونم میدونید یا نه ویندوز 8.1 پیش فرض جدیدترین نسخه این نرم افزار روش نصبه حلا کسی میدونه چطور میشه تو ویندوز 8.1 net framwork رو فعال کرد؟ شاید دلیلش همین باشه. کارت گرافیکم که اپدیته-کرک های مختلف رو هم که امتحان کردم افاقه نکرد- ویندوزم هم نو و جدید هست تازه 3 روزه نصب کردم حالا اگه کسی میدونه چطور میشه net framwork رو فعال کرد بگه؟ احتمالا به خاطر اینکه غیر فعاله همچین اروری میده
کدوم نرم افزار رو میگی دانلود کن؟؟؟؟ ما که این جا نرم افزاری نمیبینیم!!!
آخ شرمنده!مگه زن و بچه واسه آدم حواس میزارن؟![img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
بفرما:http://www.mediafire.com/download/0r13zo...irTool.exe
فکر کنم اصلا بازی murdered soul از ویندوز 8.1 ساپورت نمیکنه که این رور بالا رو میده میتونه یعنی علتش این باشه؟؟؟
نه بابا.من تو این ویندوز King of the Road(یه بازییه که فکر کنم برای 13 سال پیشه) رو مثل هلو بالا آوردم.مشکل از ویندوز خودته.حتما بد نصب شده.یا Runtime ها رو وقتی نصب میکردی ویندوز رو ری استارت نکرده بودی.بگیر ویندوزت رو دوباره نصب کن این مشکل در آینده برات دست و پا گیر میشه.
ای کاش زندگی هم "Trainer" داشت!