موضوعها: 683
(08-17-2014, 12:28 PM)'older gamer' نوشته است: سلام دوستان ! BF4 رو گرفتم متاسفانه اجرا نمیشه ! اول مشخصات دستگاهم رو میذارم بعد نوع ارور رو . لطف کنید کمک کنید مشکل حل بشه ببینم میشه با این دستگاه بازی کرد یا نه !
سی پی یو : AMD atlon II X2 processor 260 3.2 GH
گرافیک : Gforce GT 430
رم : 4G زده (3.25 usable)
ویندوز : seven- ultimate sevice pack 1
سیستم تایپ : 32 بیت
حالا اروری که میده :
گزینه 64 بیتی هم که کلیک میکنم این ارور رو میده :
فایلی که تو ارور دوم میگه نیست تو فولدر بازی هست . دو سه جا هم هست . دروغ میگه نیست . در ضمن اسم یوزر ویندوزم رو فارسی انتخاب کردم که یکی از ایرادات میتونه همین باشه .
در کل از دوستان درخواست کمک دارم . خسته شدم از بس بازی گرفتم اجرا نشد . اَه
بنظرم شما باید ویندوزتون رو به 64 بیت عوض کنید. کم شنیدم روی 32 بیت بدون مشکل اجرا شده باشه این بازی!
کلا سیستمتون تاحدودی با حداقل سیستم مورد نیاز هماهنگی داره
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
دوستان . ویندوز 64 نصب کردم . ++C هم نصب کردم . نشد که نشد که نشد [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
اکثر مردم ، وقتی به یک نصیحت گوش میدهند که دیگر دیر شده است .
پلتفرم های شما:
ببینید دوستان این ویندوز ایکس پی منه. این همه ++c و microsoftnet توش دارم. همه اینها رو توی سون هم ستاپ کردم. اونهایی که میشد نصب شد. بازم جواب نداد . یه چیز دیگه . الان بازی رو بردم یکی دیگه از دوستان نصب کرد و تو دستگاش اجرا شد . ممکنه مال ضعف دستگاه من باشه ؟ ببینید بازی به صورت زیپ هست . 5 تا دیوی دی زیپ شده . ستاپ که میشه فقط آنزیپ میکنه و تمام. یعنی بازی نصب نمیشه فقط آنزیپ میشه و آماده بازیه
موضوعها: 683
(08-17-2014, 07:45 PM)'older gamer' نوشته است: ببینید دوستان این ویندوز ایکس پی منه. این همه ++c و microsoftnet توش دارم. همه اینها رو توی سون هم ستاپ کردم. اونهایی که میشد نصب شد. بازم جواب نداد . یه چیز دیگه . الان بازی رو بردم یکی دیگه از دوستان نصب کرد و تو دستگاش اجرا شد . ممکنه مال ضعف دستگاه من باشه ؟ ببینید بازی به صورت زیپ هست . 5 تا دیوی دی زیپ شده . ستاپ که میشه فقط آنزیپ میکنه و تمام. یعنی بازی نصب نمیشه فقط آنزیپ میشه و آماده بازیه
بعید میدونم از ضعف سیستم باشه چون داغون تر از سیستم شما هم تونسته بسختی بازیو اجرا کنه
اگه ماله سخت افزاری بود حتما با اون ارور مواجه نمیشدید.
بنظرم اگه اینجا مشکلتون حل نشد به نویسندگان وب سایت تاپ2دانلود مراجعه کنید و احتمالا بازی از اونجا دانلود شده ولی به هرحال به اونجا مراجعه کنید بد نیست
پلتفرم های شما:
(08-17-2014, 07:58 PM)'ARK1375' نوشته است: (08-17-2014, 07:45 PM)'older gamer' نوشته است: ببینید دوستان این ویندوز ایکس پی منه. این همه ++c و microsoftnet توش دارم. همه اینها رو توی سون هم ستاپ کردم. اونهایی که میشد نصب شد. بازم جواب نداد . یه چیز دیگه . الان بازی رو بردم یکی دیگه از دوستان نصب کرد و تو دستگاش اجرا شد . ممکنه مال ضعف دستگاه من باشه ؟ ببینید بازی به صورت زیپ هست . 5 تا دیوی دی زیپ شده . ستاپ که میشه فقط آنزیپ میکنه و تمام. یعنی بازی نصب نمیشه فقط آنزیپ میشه و آماده بازیه
نه مشکل نمیتونه از سخت افزار باشه. مشکل 100% از همون برنامه Visual C++ ـه. همه Visual C هایی که توی سون داری رو پاک کن. یه پک کامل ویژوال رو که هم 32 بیت توشه هم 64 از اینترنت دانلود کن و بریز روی سیستم.
قربون دستت اگر آدرس پکش رو بدی بسیار ممنون میشم . ببخشید که خودم نرفتم بگردم . اگر یه پک توپ داری بگو از کجا بگیرم.