موضوعها: 1
یه سوال درباره ی آنلاکر assassins creed rogue :
آقا چرا من تا اجرا میکنم ارور میده بازی فایلشو پیدا نکرده ؟! و دوباره بازی را نصب کنید ؟!
درصورتی که بازی را دوباره نصب کردم بازم نشد !
آپدیتم ریختم !!
ولی بازم میگ فایل بازی یافت نشد (حتی کپی هم کردم داخل فایل بازی )
چکار کنم ؟!
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
03-28-2015, 11:17 AM
(آخرین ویرایش: 03-28-2015, 11:21 AM، توسط MWOLFM.)
(03-28-2015, 02:15 AM)666darkness نوشته است: ا سلام خدمت تموم گیم فایی ها
بازی witcher 2 در سیستم من با افت فریم شدیدی اجرا میشه .من رزولوشن رو 800 در 600 کردم و کلا بازی روا روی low گذاشتم ولی هنوز افت فریم شدیدی دارم (25 تا 15)
این سیستم منه
gt 610 2gig
dual core 3.2 ghz
ram 4gig
در ضمن نگید سیستمم ضعیفه من بازی AC rogue رو HD با تنظیمات high ا 30 تا 45 تا فریم در ثانیه میگیرم خواهشا کمک کنید.
مرسی
سلام داداش من من دقیقا این مشکلو روی بازی Dead space 1 داشتم ویندوزم xp بود ولی ویندوز رو به 7 تغییر دادم مشکلم کلا حل چون افت فریم
شدید داشتم شد
حالا شما ویندوز 8.1 یا xp نصب کن مشکلت حل میشه
(03-28-2015, 09:12 AM)paprika نوشته است: یه سوال درباره ی آنلاکر assassins creed rogue :
آقا چرا من تا اجرا میکنم ارور میده بازی فایلشو پیدا نکرده ؟! و دوباره بازی را نصب کنید ؟!
آپدیتم ریختم !!
چکار کنم ؟!
سلام داداش من فایل آنلاکر رو از اول دانلود کن بعد بازیتو روی درایو c یا همون درایو pیشفرض نصب کن بعد آنلاکر رو بریز رو دسکتاp بعد آنلاکر رو نصب
کن دو تا Next میاد اونارو بزنی مشکلت حل میشه این مشکلو دوست منم داشت .
اگر نشد ویندوزت رو عوض کن اگه سون داری 8.1 نصب کن یا سون دیگه ای بگیر ونصب کن ترجیحا نوین pندار باشه
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
(03-28-2015, 11:17 AM)F نوشته است:
(03-28-2015, 09:12 AM)paprika نوشته است: یه سوال درباره ی آنلاکر assassins creed rogue :
آپدیتم ریختم !!
چکار کنم ؟!
سلام داداش من فایل آنلاکر رو از اول دانلود کن بعد بازیتو روی درایو c یا همون درایو pیشفرض نصب کن بعد آنلاکر رو بریز رو دسکتاp بعد آنلاکر رو نصب
کن دو تا Next میاد اونارو بزنی مشکلت حل میشه این مشکلو دوست منم داشت .
اگر نشد ویندوزت رو عوض کن اگه سون داری 8.1 نصب کن یا سون دیگه ای بگیر ونصب کن ترجیحا نوین pندار باشه
نشد دادا !
درضمن همین هفته پیش ویندوز 7 تازه عوض کردم !!
خب گفتیم گور بابای روگ و بلک فلگ بریم لیبریشن اچ دی بازی کنم، اینم خطای Has stopping working می ده، هر 3 همین خطا رو می دم
(03-28-2015, 08:58 PM)مجید نصر نوشته است: (03-28-2015, 08:50 PM)sir x (2) LG نوشته است: خب گفتیم گور بابای روگ و بلک فلگ بریم لیبریشن اچ دی بازی کنم، اینم خطای Has stopping working می ده، هر 3 همین خطا رو می دم
با این ارور می تونم بگم که ویندوز شما مشکل داره که سه بازی رو پشت سر هم اجرا نکرده و چنین اروری رو بهتون میده.
شما بهتره برید روی یک سیستم دیگه بازی رو نصب کنید اگر روی سیستم دیگه اجرا شد مطمئن باشید که سیستم و ویندوز شما مشکل داره.
نه فقط تو این 3 تا مشکل داره
موضوعها: 39
پلتفرم های شما:
دوستان چطوری میشه افت فریم بلک فلگ رو حل کرد؟
من روگ و ویچر 2 رو بدون افت فریم بازی میکنم ولی بلک فلگ 10 فریم هم نمیده. حتی گرافیکشم کم کردم درست نشد. ممنون میشم لینک آپدیت بدید