موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام دوستان من تو بازی ویچر گیر کردم دیگه حوصلم نمیکشه روش فکر کنم داشتم دیگه از بازی زده میشدم اخه هر چی هم تو سایت ها میگردم جایی نبود که بتونه بهم کمک کنه جز یه جا که واسه هر دانلود 1000 تومن میخواست تا رمز و بده به youtube هم سر زدم ولی نتم خیلی ضعیفه نمیتونم ازش استفاده کنم زبانمم که قوی نیست نمیتونم از سایت های خاجی سر در بیارم الان میخوام بدونم کسی هست اینجا کمک من کنه!؟
تو کوئست های برادرز آرمز گیر کردم...
ممنون میشم پاسخ بدید...
موضوعها: 5
08-07-2015, 01:46 PM
(آخرین ویرایش: 08-07-2015, 01:48 PM، توسط Dead ■ Man.)
(08-07-2015, 12:12 PM)Sajad 4 نوشته است: سلام دوستان من تو بازی ویچر گیر کردم دیگه حوصلم نمیکشه روش فکر کنم داشتم دیگه از بازی زده میشدم اخه هر چی هم تو سایت ها میگردم جایی نبود که بتونه بهم کمک کنه جز یه جا که واسه هر دانلود 1000 تومن میخواست تا رمز و بده به youtube هم سر زدم ولی نتم خیلی ضعیفه نمیتونم ازش استفاده کنم زبانمم که قوی نیست نمیتونم از سایت های خاجی سر در بیارم الان میخوام بدونم کسی هست اینجا کمک من کنه!؟
تو کوئست های برادرز آرمز گیر کردم...
ممنون میشم پاسخ بدید...
از نظر من از یو تیوب والک تروشو دانلود کنی بهتره یا باید 1000 تومن بدی بگیری یا باید از اینجا حالا شاید یه نفر این مرحله ای رو که گیر کرده باشی رو بلد باشه از اون بپرس
یه کار دیگه هم هست که میتونی ویدیو های یو تیوب رو با کمتری کیفیت وکمترین حجم دانلود کنی اما باید فیل.تر شکن داشته باشی خواستی بگو بهم روششو بگم
واقعا ویچر بازیه خیلی سختیه