(08-15-2015, 06:15 PM)saeedgreat نوشته است: call of duty ghosts رو گرفتم بازی اجرا میشه ولی موقع لودینگ بعد پر شدن نوار لودینگ.کات سینی که موقع لود پخش میشه صداش لگ میگیره.بعدم بازی فریمش رو سی قفله.نمیشه بیشترش کرد؟
سیستمم اینه:
graphic:gtx 750 ti
ram:8
cpu:intel core i3 4170
سلام دوست عزیز
شما آپدیت های بازی رو نصب کردید؟
کارت گرافیک خودتون رو آپدیت کردید؟
و یک نکته ای که کرکی برای بازی منتشر شد برای کسایی که رمشون پائین تر از 4 بود و با کپی کردن این کرک گرافیک بازی به صورت فوق العاده ای بهم می ریخت. شما احیانا از این کرک استفاده نکرده اید؟
(08-15-2015, 02:39 PM)Be the story نوشته است: سلام بچه ها من به یک مشکلی بر خوردم توی بازی مکس پین 3 بازی رو کرک کردم اپدیت نصب کردم ولی باز هم میگه باید اپدیت نصب کنی باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز
از اونجایی که ایت بازی برای اجرا توی ویندوز 8 و 8.1 مشکل داشت و حالا شما می خوای این بازی رو روی ویندوز 10 اجرا کنی من راه حلی که برای ویندوز 8 کار ساز بود رو بهتون میگم شاید درست شد.
اول از همه به این سایت برید و تمامی آپدیت های بازی رو دانلود کنید به غیر از آپدیت 114 و تمامی آپدیت ها رو نصب کنید.
از همون سایت آخرین نسخه ی لانچر بازی و آخرین نسخه ی نرم افزار سوشیال کلوب رو دانلود و نصب کنید.( آخرین نسخه ی نرم افزار سوشیال کلوب مربوط به بازی gta v میشه پس بهتره اون نسخه رو دانلود کنید)
حالا وقتی تمامی آپدیت ها رو نصب کردی و آخرین نسخه ی لانچر بازی و نرم افزار سوشیال کلوب رو نصب کردی به این
لینک برو و آخرین آپدیت بازی یعنی 114 رو که توسط گروه ریلودد کرک شده دانلود و نصب کن.
خب حالا طی انجام تمامی این مراحل حتما حتما هر آنتی ویروسی داری غیر فعال و یا کلا پاکش کن و دسترسی کامپیوترت رو هم به اینترنت صورت کلی قطع کن.