موضوعها: 1
(01-20-2016, 04:10 PM)AMIR_PC نوشته است: (01-20-2016, 04:02 PM)paprika نوشته است: (01-20-2016, 01:09 AM)مجیدنصر نوشته است:
(01-19-2016, 04:02 PM)paprika نوشته است: من تو نصب dlc assassins creed syndicate
مشکل دارم ! ارور میده وسط نصب !!
کسی میدونه مال چیه ؟!
------------------------------------------
این پچ تست شده هس ! (یعنی روی پی سی کسی دیگه تست شده و سالم بوده)
حالا یعنی مشکل از کپی شدنش هس ؟! (ناقص کپی شده ؟)
سلام
به احتمال خیلی زیاد یکسری فایل های آپدیت وجود نداره که چنین اروری داده در ضمن چرا شما فایل های آپدیت بازی رو داخل پوشه ی بای ریختید؟
شما بهتره یکبار آپدیت بازی رو توی درایوی که بازی توی اون نصب کردید بریزید و شروع کنید به نصب کردن و اگه بازی رو هم پاک کنید و دوباره نصب کنید خیلی بهتر میشه.
راستی برای اجرای این آپدیت جدید باید آپدیت قبلی رو حتما نصب کرده باشید.
سلام
عزیز اولا آپدیت تو یه پوشه دیگه بود ! چون ارور داد گفتم شاید باید کپی کنم !
دوما بازی را 1 بار پاک کردم !! دوباره نصب کردم نشد
سوما بله آپدیت آخر یعنی همون 1.02 را دارم
فکر کنم آپدیت بد کپی شده !! میتونه از این باشه !؟
خب بهترین کار اینه که اول بازی با تمام محتویات رو از پایه کاملا دیلیت کنید و تمام Decument ها و سیو هایی که از بازی رو مونده رو از بین ببرید. حالا بازی رو دوباره با آنتی ویروس خاموش نصب کنید. بعد نصب آپدیت هایی که اومده رو به ترتیب بریزید و آخر سر کرک آخرین آپدیتی رو که نصب کردید تو محل نصب بازی بریزید. حالا اجراش کنید.
باش دوست عزیز
مرسی !
تست میکنم خبر میدم...
ولی فکر نکنم درست بشه چون مشکل از آپدیت هس ! (درضمن آپدیت آخر کرکی نداره کپی کنم !! نصب اتوماتیک هس )
تست شد عزیز !
بازم ارور داد
موضوعها: 13
سلام دوستان من تو بازی WWE 2K15 کندی و افت فریم دارم، سیستمم از حداکثر مشخصات بازی بالاتره، و درایور گرافیک هم بروزه. کسی نظری نداره مشکل از چیه؟
سلام
دوستان من ورژن 1.2.1 بازی DYING LIGHT داشتم و اجرا هم میشد
اما چون می خواستم آنلاین بازی کنم رفتم از آپدیت 1.2.1 تا 1.6.1 نصب کردم.اما الان هر کاری می کنم اجرا نمیشه و فقط این ارور میده
The game cannot start because your game data appear to be corrupted
لطفا اگه کسی می دونه راهنماییم کنه . دیگه دیوانه شدم از دست این ارور
تا ورژن 1.5.1 مشکلی نداره اما وقتی 1.6.1 نصب میکنم این ارور میده
(01-21-2016, 03:03 PM)amir.homie نوشته است: دوستان سلام من ویچر 2 رو نصب کردم وقتی میخوام باز کنم این ارور رو میده.چیکار کنم؟
آخرین ورژن دایرکس را نصب کنید درست میشه
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
01-21-2016, 03:55 PM
(آخرین ویرایش: 01-21-2016, 04:03 PM، توسط diako.)
آقا یک سوال من بخوام mortal kombatx رو اصل بخرم هنوز کاربر روی pc برای آنلاین داره یا نه؟ بعد سیستم کراس پلتفرم داره؟
در مورد fifa16 چی؟ یعنی کاربراش زیاده رو pc؟ سیستم کراس پلتفرم چی؟