امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
سلام
میخاستم بپرسم که آیا تو بازی شورش درشهر 5 که تو کامپیوتره ...میشه یه جایی که رفتیم رو ذخیره کنیم و بعدا از ادامه همو.نجا بریم....؟
چون طولانیه و هردغعه نمیتونیم بریم...
کلا یه جوری که بشه ادامه داد از سیو قبلی...
Wall
پاسخ
(04-07-2016, 06:06 PM)Erik-1999 نوشته است:
(04-07-2016, 05:54 PM)Arash356 نوشته است:
(04-07-2016, 04:57 PM)Erik-1999 نوشته است:
(04-07-2016, 04:52 PM)Arash356 نوشته است: امیدوارم تو تاپیک درستی بیان کرده باشم 
راستش من یه بازی از قدیم به خاطر دارم که امیدوارم با این مشخصاتی که میگم پیدا بشه فق اسمش اگه پیدا بشه کافیه...

یه بازی بود میرفتیم کلوپ یا همین گیم نت الان... توی پی اس ها بود نمدونم چی کنسولی...فقط میدونم تو کامپیوتر نبود!
یه بازی فایتینگ با قابلیت 4 نفره اونم آفلاین ... سه بعدی بود...
تو خیابونا و محل های گوناگون با هم مبارزه میکردند... چند تا آدم کت شلواری هم که خیلی فنی بودن یادم میاد...
میشد بری بالای دیوار و بعد برگردون بزنی و بزنی پاتو تو سر حریف... سه بعدی و قابلیت انتقال هرجای زمین ....
بیشتر شب بود مرحلش... میشد دو به دو هم با هم یار باشیم و با حریف بجنگیم...یاه بازی جنگی باحال....
اگه دوستان میدونید اسمشو یا کلا هر نشانه یا ... دیگه ای دارید رو لطفا بگید ..
ممنون میشم که کمکم کنید...خیلی ممنون و اگه ادبیاتم پایینه هم به بزرگیتون ببخشید.

یه بازی بود توی PS1 من بازی می کردم میشه گفت شورش در شهر بود اما از نوع 3بعدی بعدشم یک زن توش بود یک مرد هیکلی و دوتا مرد دیگه فکر کنم با هیکل معمولی چهار نفره هم فکر کنم میشد اما اسمشو دقیق یادم نیست ببینید همین بازیه

(04-07-2016, 04:57 PM)Erik-1999 نوشته است:
(04-07-2016, 04:52 PM)Arash356 نوشته است: امیدوارم تو تاپیک درستی بیان کرده باشم 
راستش من یه بازی از قدیم به خاطر دارم که امیدوارم با این مشخصاتی که میگم پیدا بشه فق اسمش اگه پیدا بشه کافیه...

یه بازی بود میرفتیم کلوپ یا همین گیم نت الان... توی پی اس ها بود نمدونم چی کنسولی...فقط میدونم تو کامپیوتر نبود!
یه بازی فایتینگ با قابلیت 4 نفره اونم آفلاین ... سه بعدی بود...
تو خیابونا و محل های گوناگون با هم مبارزه میکردند... چند تا آدم کت شلواری هم که خیلی فنی بودن یادم میاد...
میشد بری بالای دیوار و بعد برگردون بزنی و بزنی پاتو تو سر حریف... سه بعدی و قابلیت انتقال هرجای زمین ....
بیشتر شب بود مرحلش... میشد دو به دو هم با هم یار باشیم و با حریف بجنگیم...یاه بازی جنگی باحال....
اگه دوستان میدونید اسمشو یا کلا هر نشانه یا ... دیگه ای دارید رو لطفا بگید ..
ممنون میشم که کمکم کنید...خیلی ممنون و اگه ادبیاتم پایینه هم به بزرگیتون ببخشید.

یه بازی بود توی PS1 من بازی می کردم میشه گفت شورش در شهر بود اما از نوع 3بعدی بعدشم یک زن توش بود یک مرد هیکلی و دوتا مرد دیگه فکر کنم با هیکل معمولی چهار نفره هم فکر کنم میشد اما اسمشو دقیق یادم نیست ببینید همین بازیه

توی این لینک برید ببینید این بازیه

لینک

نه اون نبود.....
اونی که میگم گرافیکش بهتر بود....و قیافه ها اون زمان یه جورایی واقعی بود واسم....
شخصیت
هاشم احتمالا بیشتر بود یه بازی مثل کمبات ... جنگی میجنگیدی فقط

والا اینجور بازی ها زیادی به این لینک برید لیست بازی ها و اطلاعاتشون هست ببینید شاید یافتید

لینک

بازی که میگفتم رو پیدا کردم ...
این بود  

http://www.amazon.com/Urban-Reign-PlaySt...B000A6K6D0

ممنون
Wall
پاسخ
دوستان کسی میدونه توی بازی bloodborne از چیزایی مثل old hunter bone یا executioner gloves یا beast roar یا empty phantasm shell چجوری استفاده کرد کل سایت خارجی و داخلی رو زیرورو کردم چیزی دستگیرم نشد. 
میخواستم بدونم اگه کسی میدونه کامل باید چکار کنم راهنماییم کنه
[تصویر:  rj9n_thevideogamegallery_26861_3840x2160_-_copy.jpg]
پاسخ
(04-08-2016, 11:24 AM)The Breaker نوشته است: دوستان کسی میدونه توی بازی bloodborne از چیزایی مثل old hunter bone یا executioner gloves یا beast roar یا empty phantasm shell چجوری استفاده کرد کل سایت خارجی و داخلی رو زیرورو کردم چیزی دستگیرم نشد. 
میخواستم بدونم اگه کسی میدونه کامل باید چکار کنم راهنماییم کنه

باید لول Arcane شما به لول آیتم بخوره. مثلا old hunter's bone فکر کنم لول 15 میخواست. بعدش کافیه اون ایتم رو بردارید و استفاده بکنید. توجه داشته باشید که برای استفاده از این آیتمها باید Quick silver به اندازه داشته باشید، مثلا old hunter's bone باید 4 تا کوئیک سیلور داشته باشید.
That was just a dream

پاسخ
[تصویر:  35ndqqjj1m8cm31qsecc.png]

چرا مرحله جدید باز نمیشه؟ چیکار کنم؟
!_!_! AsusG56JK !_!_!

[تصویر:  skgc2r3ovb8aosn76et5.jpg]
پاسخ
(04-08-2016, 12:57 PM)amir.cph4 نوشته است: [تصویر:  35ndqqjj1m8cm31qsecc.png]

باید 2 تا از مراحل جانبی Gang war رو کامل بکنید تا بتونید این ماموریت رو انجام بدید. برای باز کردن این ماموریتها باید یکسری ماموریتهای دیگر به اسم Conquest activities رو انجام بدید که شامل ماموریت های جانبی Bounty hunt، Child liberation ، gang stronghold و tamplar hunt که وقتی تمامی این ماموریت ها رو توی یک منطقه انجام دادید، ماموریت Gang war باز میشه که باید تمومش بکنید.
،
That was just a dream

پاسخ
(04-08-2016, 01:37 PM)ERFAN RP نوشته است:

باید 2 تا از مراحل جانبی Gang war رو کامل بکنید تا بتونید این ماموریت رو انجام بدید. برای باز کردن این ماموریتها باید یکسری ماموریتهای دیگر به اسم Conquest activities رو انجام بدید که شامل ماموریت های جانبی Bounty hunt، Child liberation ، gang stronghold و tamplar hunt که وقتی تمامی این ماموریت ها رو توی یک منطقه انجام دادید، ماموریت Gang war باز میشه که باید تمومش بکنید.
،
gang war کدوم قسمت نقشست؟
!_!_! AsusG56JK !_!_!

[تصویر:  skgc2r3ovb8aosn76et5.jpg]
پاسخ
(04-08-2016, 02:55 PM)amir.cph4 نوشته است:
(04-08-2016, 01:37 PM)ERFAN RP نوشته است:

،
gang war کدوم قسمت نقشست؟

همونطور که گفتم اول باید تمامی ماموریتهای جانبی یک منطقه رو تموم بکنید تا Gang war باز بشه که توی این قسمت لیدر اون منطقه رو میکشید و کنترل اون منطقه رو به دست میگرید.کلا 7 تا گنگ وار داخل بازی هست که برای باز شدن این مرحله باید 2 تا انجام بدید
That was just a dream

پاسخ
سلام من میخوام arkham knight در pc بازی کنم . میدونم باگ زیاد داره ولی اگه اپدیتی هست که بازی رو بهتر میکنه میشه بگید دانلود کنم ؟/
و سوال دیگه اینکه dlc story از این بازی هست ؟/
[تصویر:  j6sohzyikj0f.jpg]
پاسخ
(04-08-2016, 07:29 PM)omid orton نوشته است: سلام من میخوام arkham knight در pc بازی کنم . میدونم باگ زیاد داره ولی اگه اپدیتی هست که بازی رو بهتر میکنه میشه بگید دانلود کنم ؟/
و سوال دیگه اینکه dlc story از این بازی هست ؟/
آپدیت داره ولی آپدیتش کرک نشده البته تاثیر زیادی هم نداره تو بهبود بازی.
DLC هم داره ولی کرک نشده.
[تصویر:  Serv5.jpg]
Negan
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,868 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,728 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,424 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,750 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,510 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان