موضوعها: 405
(04-15-2016, 12:51 AM)JAFARI.A نوشته است: (04-15-2016, 12:46 AM)مجیدنصر نوشته است: (04-14-2016, 11:18 PM)JAFARI.A نوشته است: (04-14-2016, 11:02 PM)JAFARI.A نوشته است: (04-14-2016, 10:37 PM)بازی_خور نوشته است: چه بازی ای ؟
مگه میشه دکمه خروج نداشته باشه ؟
داری بازی کنسول تو pc بازی می کنی؟
شرمنده یادم رفت اسم بازی رو بگم بازی Quantum Break هست .
دکمه ی خروج هم نداره .
دوستان لطفا کمک کنید 
سلام
این بازی کلا دکمه خروج نداره و باید با همون ALT + F4 از بازی خارج بشید.
مشکلم اینه که بازی سیو نمیشه.
نگاه کنید این بازی کرک نشده و با یک راه حل قابل اجراست که حتی ممکنه مایکروسافت بتونه دسترسی افراد رو قطع کنه
یه چیزی هم هست حتی بعضی بازی ها با اینکه کرک شدن مشکل دارن حالا چه برسه به این بازی که کرک نشده اما باید منتظر بمونید تا یه راه حل برای این مشکل پیدا بشه مث مشکل چشم بندی که روی شخصیت بازی بود که براش یه ترینر منتشر شد منم توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم شما منتظر بمونید تا راه حلی برای این مشکل پیدا بشه که حتما یه راه حلی میاد براش
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام.
دوستان ایا در فارکرای ۳ هم میشه حیوان رام کرد؟؟؟چجوری؟
موضوعها: 0
شاید خنده دار باشه!
من رزیدنت اویل چهار فارسی رو دانلود کردم. اما وقتی صفحه ی لودینگ میاد، از بازی بیرون میاد.
موضوعها: 0
(04-15-2016, 01:16 PM)مجیدنصر نوشته است: (04-15-2016, 09:38 AM)admil نوشته است: شاید خنده دار باشه!
من رزیدنت اویل چهار فارسی رو دانلود کردم. اما وقتی صفحه ی لودینگ میاد، از بازی بیرون میاد.
سلام
ویندوز شما چیه؟
بعد از بیرون اومدن از بازی اروری هم دریافت می کنید؟
ممکن هم هست مشکل از خود بازی باشه آخه بازی هایی رو که دستکاری می کنند چنین مشکلاتی براشون به وجود میاد.
سون هستش. قبلا کار می کرد الان نه؟
بعدش فایل های dat با کا ام پلیر باز می شوند.
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
سلام
اقا کسی تو دارک سولز سه میدونه اون باس یخی ای که رو چهار دست پا راه میره جلوی در بزرگی هست باید چگونه کشت خیلی سر سخته
بیاین با نوب ها مهربان باشیم !!
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام تو بازی اساسینس سیندیکیت میشه چند تا سیو داشت؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام من بازی Batman Arkham Knight نسخه Black Box رو نصب کردم، اما بعد از نصب وقتی که بازی رو میخوام اجرا کنم ارور میده میگه:((باید برای دفعه اول به نت وصل باشید و بازی رو از طریق Steam باز کنید))
حالا تو پوشه بازی یه فایلی بود به اسم ORI که توش Icon و یه فایل استیم بود اونو توی پوشهیی که Icon اجرایی بازی بود ریختم اما بعدش هرکاری که کردم بازی باز نمیشد، هیچ اروری هم نمیداد از طریق Ran As Administrator هم باز نمیشد، ویندوزم 7 شصت و چهار بیت هست.