موضوعها: 405
(04-14-2016, 11:06 PM)z170progaming نوشته است: (04-14-2016, 10:53 PM)Yves Guillemot نوشته است: (04-14-2016, 10:42 PM)z170progaming نوشته است: سلام من اساسینس سیندیکیت رو نصب کردم وقتی اپدیت نصب کردم دیگه بازی بالا نیومد و این ارور را داد.مشکل چیه؟
محل سیو بازی کجاست که اگر پاک کردم اونارو کپی کنم.
جدیدترین نسخهی نرم افزار NET Framework رو نصب کنید اگر باز هم این ارور رو داد مجبورید تمامی نسخههای این نرم افزار رو نصب کنید.
پیشنهاد میکنم به تایپک زیر هم سر بزنید.
تاپیک جامع نرم افزار های پیش نیاز بازی ها
قبل از نصب اپدیت اجرا میشد ولی حالا نه
نگاه کنید چون من بازی رو ندارم چیز قطعی نمیتونم بگم اما به احتمال زیاد اینطوره
آپدیت یا همراه با کرکه یا فایلی توشه که مثل کرک آنتی ویروس یا ویندوز دفندر اون رو به عنوان ویروس شناسایی کرده و تو بخش Quarantine قرار میدن
شما اینکارو بکنید:
1- محل سیو بازی:
C:\Users\PCName\AppData\Roaming\uplay\CODEX\Saves\AssassinsCreedSyndicate هست که از سیوتون کپی بگیرید
2- به انتی ویروستون برید و در بخش Quarantine اون فایل هایی که مربط به آپدیت هستن و تو پوشه اپدیت بودن رو Restore یا Delete کنین اما مواظب باشین اگه فایلو جای دیگه ای ندارید Delete نکنین که اگه حذف هم کردین فایل تو همون مکان هیدن میشه
3- انتی ویروس رو خاموش کنید و بازی رو دوباره نصب کنید
4- حالا کرک و آپدیت ها رو بریزید
به احتمال زیاد درست میشه چون چند نفر دیگه همین مشکلو داشتن که با این راه درست میشه
اینم یه اسکرین شات از بخش Quarantine
موضوعها: 405
(04-15-2016, 12:51 AM)JAFARI.A نوشته است: (04-15-2016, 12:46 AM)مجیدنصر نوشته است: (04-14-2016, 11:18 PM)JAFARI.A نوشته است: (04-14-2016, 11:02 PM)JAFARI.A نوشته است: (04-14-2016, 10:37 PM)بازی_خور نوشته است: چه بازی ای ؟
مگه میشه دکمه خروج نداشته باشه ؟
داری بازی کنسول تو pc بازی می کنی؟
شرمنده یادم رفت اسم بازی رو بگم بازی Quantum Break هست .
دکمه ی خروج هم نداره .
دوستان لطفا کمک کنید
سلام
این بازی کلا دکمه خروج نداره و باید با همون ALT + F4 از بازی خارج بشید.
مشکلم اینه که بازی سیو نمیشه.
نگاه کنید این بازی کرک نشده و با یک راه حل قابل اجراست که حتی ممکنه مایکروسافت بتونه دسترسی افراد رو قطع کنه
یه چیزی هم هست حتی بعضی بازی ها با اینکه کرک شدن مشکل دارن حالا چه برسه به این بازی که کرک نشده اما باید منتظر بمونید تا یه راه حل برای این مشکل پیدا بشه مث مشکل چشم بندی که روی شخصیت بازی بود که براش یه ترینر منتشر شد منم توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم شما منتظر بمونید تا راه حلی برای این مشکل پیدا بشه که حتما یه راه حلی میاد براش
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام.
دوستان ایا در فارکرای ۳ هم میشه حیوان رام کرد؟؟؟چجوری؟
موضوعها: 0
شاید خنده دار باشه!
من رزیدنت اویل چهار فارسی رو دانلود کردم. اما وقتی صفحه ی لودینگ میاد، از بازی بیرون میاد.