موضوعها: 0
(04-15-2016, 09:03 PM)مجیدنصر نوشته است: (04-15-2016, 08:42 PM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است: سلام من بازی Batman Arkham Knight نسخه Black Box رو نصب کردم، اما بعد از نصب وقتی که بازی رو میخوام اجرا کنم ارور میده میگه:((باید برای دفعه اول به نت وصل باشید و بازی رو از طریق Steam باز کنید))
حالا تو پوشه بازی یه فایلی بود به اسم ORI که توش Icon و یه فایل استیم بود اونو توی پوشهیی که Icon اجرایی بازی بود ریختم اما بعدش هرکاری که کردم بازی باز نمیشد، هیچ اروری هم نمیداد از طریق Ran As Administrator هم باز نمیشد، ویندوزم 7 شصت و چهار بیت هست.
سلام
اون فایل هایی که شما کپی کردید در اصل فایل های اصلی بازی هست و بازی رو تبدیل به نسخه اورجینال میکنه. شما کرک بازی رو از لینک زیر دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید.
Crack CPY
(04-15-2016, 03:57 PM)admil نوشته است: (04-15-2016, 01:16 PM)مجیدنصر نوشته است: (04-15-2016, 09:38 AM)admil نوشته است: شاید خنده دار باشه!
من رزیدنت اویل چهار فارسی رو دانلود کردم. اما وقتی صفحه ی لودینگ میاد، از بازی بیرون میاد.
سلام
ویندوز شما چیه؟
بعد از بیرون اومدن از بازی اروری هم دریافت می کنید؟
ممکن هم هست مشکل از خود بازی باشه آخه بازی هایی رو که دستکاری می کنند چنین مشکلاتی براشون به وجود میاد.
سون هستش. قبلا کار می کرد الان نه؟
بعدش فایل های dat با کا ام پلیر باز می شوند.
اگه قبلا شما بازی رو داشتید و پاک کردید و حالا دوباره نصب کردید ممکن هست فایل های ریجستری بازی اختلال توشون ایجاد شده و برای همین اجرا نمیشه. شما با نرم افزار your uninstaller بازی رو به طور کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید.
بله اون فایل ها با KM Player باز میشه ولی نه همه ی اون ها
درست نشد!
موضوعها: 13
سلام خسته نباشید این ارور برای چیه؟ کرک ۳dm و کرک فیکس ریلودد رو هم تست کردم لطفا راهنماییی کنید.
http://s6.picofile.com/file/8247221050/Untitled.png
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
04-16-2016, 06:29 PM
(آخرین ویرایش: 04-16-2016, 06:33 PM، توسط Please.)
دوستان یه سوال میخوان ویچر سه بگیرم الان نسخه gog رو دانلود بکنم چه چیزای باید بگیرم dlc heart of stone رو چجوری نصب کنم
موضوعها: 405
(04-16-2016, 06:17 PM)Mr BoB نوشته است: سلام خسته نباشید این ارور برای چیه؟ کرک ۳dm و کرک فیکس ریلودد رو هم تست کردم لطفا راهنماییی کنید.
http://s6.picofile.com/file/8247221050/Untitled.png
سلام این مشکلتون بابت کرک هست که به احتمال زیاد با انتی ویروس روشن بازی رو نصب کردید و کرک رو ریختید
خب شما اول از همه
آنتی ویروس رو خاموش کنید و در بخش Quarantine اون فایل هایی که در مورد کرک هست رو Restore کنید
حالا بازی رو اجرا کنید اگه اجرا نشد بازی رو حذف کنید و از دوباره نصب کنید به احتمال زیاد درست میشه
برای اینکه بجز این مشکل به مشکل دیگه ای بر نخورید به این تاپیک برید
رفع مشکلات Pc بازی GTA V
بهتون پیشنهاد میکنم طبق آموزش های ای تاپیک نسخه بازیتون رو از 3dm به Reloaded تغییر بدید تا دیگه مشکلی براتون پیش نیاد
این هم یه اسکرین شات از بخش Quarantine انتی ویروس: