موضوعها: 1
سلام
ببخشید من gta v روی بالاترین تنظیمات روی ultra نمیدونم چرا افت فریم داره !! درصورتی که تو ویندوز 7 اینطوری نبود ! 60 فریم می اوردم
حالا که 10 زدم افت فریم خیلی داره 40 فریم هم نمیده !! انگار یادمه میگفتن رو 10 مشکل داره ! ولی حل میشه
حالا میخوام ببینم روش خاصی نداره ؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
08-01-2016, 06:59 PM
(آخرین ویرایش: 08-02-2016, 11:08 AM، توسط Like A HERO.)
سلام.
دوستان بنده دو تا سوال دارم بی زحمت هر کدوم رو میتونید جواب بدید.
1-در مورد بازی Borderlands 2 هست.
من این بازی رو از طریق تانگل به صورت لن بازی میکنم و روم این بازی بالای 40 نفر پلیر داره.
امروز که رفته 55 نفر بودیم.
ولی وقتی توی بازی گزینه Find Game رو میزنم تا الان فقط 2-3 بار تونستم با بقیه بازی کنم.
اکثر اوقات خودم هاست میشم و بقیه هم جوین میشن البته کم و بیش.
میخواستم بدونم مشکل از اینترنت هست؟
آخه چطور ممکنه وقتی 55 نفر توی یه روم هستن هیچی بزی پیدا نشه.
2-این سوال در مورد ساخت سرور در بازی Mount & Blade:Warband هست.
توی این بازی کلا سه تا سرور ایرانی بیشتر نیست که دوتاش معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده و یکیش هم کلا خالیه.
من رفتم تحقیق کردم و فهمیدم برای ساخت سررئ یه کارایی باید کرد مثل باز کردن پورت مودم و از اینجور چیزا.
تازه گفته بود که یه CPU خوب هم برای ساخت سرور میخواد.
CPU من اینه:AMD Athlon II X4 3.0 GHZ Processro و این بازی رو هم به راحتی اجرا میکنه.
دوستانی که سرور میسازن لطفا منو راهنمایی کنند چون این بازی سرور ایرانی نداره متاسفانه.
با تشکر.
سلام !
من بازی Forza6 را دانلود کردم !
نصبش کردم طبق آموزش ...
میره تو بازی ولی میپره بیرون ! (دفعه اول که اجرا کردم ازم اکانت خواست که کانکت شدم ولی خب یهو پرید بیرون ! )
الان دیگه تا صفحه اول بازی میاد بدون اینکه وصل بشه به اکانت ماکروسافت میپره بیرون ! )
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
بازی کونتوم خیلی راحت اجرا میشه و نمیپره بیرون ....
ممنون میشم کسی بدونه بهم بگه چیکار کنم (:
(08-01-2016, 05:36 PM)javad72 نوشته است: درخواست آموزش اضافه شدن جام های معتبر Respect به بخش tournoment در FIFA2 ساعت قبل
سلام.من قبلا fifa رو تو pc بازی میکردم.پچ مودینگ وی نصب میکردم بعد همه جام ها به قسمت تورنومنت اضافه میشدن مثه لیگ قهرمانان اروپا یا جام جهانی.حالا Xbox one گرفتم.چکار کنم بتونم این جام ها رو بیارم.اگه باید تو قسمت career بازی کنم>چنتا بازی باید بکنم؟البته وقت ندارم یه فصل کامل بازی کنم.اگه راه دیگه ای هست هر کی میدونه بهم معرفی کنه.ممنون
نمیشه خریدشون؟ یا دانلود کرد ؟ یا اکانت کسی یا سیوی چیزی.نمیدونم!
![[تصویر: 7.gif]](https://forum.gamefa.com/images/smi/new/7.gif)
بچه ها اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.ممنوم میشم
موضوعها: 5
والا....
اگه میشه یه نسخه خوب و سبک ولی عالی از بازی فاینال فنتاسی رو بگید ممنون میشم..
حجمش خیلی نباشه گرافیکش خوب باشه و قدیمی نباشه.... لذت ببرم من که اولین بار بازی میکنم.