امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
هیچی اون تابلو ها مربوط به همین مرحله ای هستش که شما توش هستید
دقت نکردم نمیدونم جا های دیگه باشه یا نه 
نه تو آفلاین هر شخصیتی خونه خودشو داره و نمیشه خونه جدید گرفت و هر شخصیتی میتونه یه سری مکانو بخره و بعضی از اون مکان ها هم بینشون مشترکه 
مثلا زمین گلف و فرودگاه اصلی لوس سانتوس و..... هر کدو از شخصیتا میتونن بخرن 
یا سینما رو فقط میتونین با شخصیت مایکل بخرید 
یا تعمیر گاه رو فقط میتونین با شخصیت فرانکلین بخرین 
یا فرودگاه خاکی خارج شهر دومیش رو میگم فقط با شخصیت ترور میشه خرید
پاسخ
(10-05-2016, 01:28 PM)Shaltook نوشته است: هیچی اون تابلو ها مربوط به همین مرحله ای هستش که شما توش هستید
دقت نکردم نمیدونم جا های دیگه باشه یا نه 
نه تو آفلاین هر شخصیتی خونه خودشو داره و نمیشه خونه جدید گرفت و هر شخصیتی میتونه یه سری مکانو بخره و بعضی از اون مکان ها هم بینشون مشترکه 
مثلا زمین گلف و فرودگاه اصلی لوس سانتوس و..... هر کدو از شخصیتا میتونن بخرن 
یا سینما رو فقط میتونین با شخصیت مایکل بخرید 
یا تعمیر گاه رو فقط میتونین با شخصیت فرانکلین بخرین 
یا فرودگاه خاکی خارج شهر دومیش رو میگم فقط با شخصیت ترور میشه خرید

آهان ، پس اون مرحله و توضیحات شما مربوط به آنلاین بود؟! ؟ چون تو آفلاین همچین مأموریتی یادم نیست (من فقط آفلاین بازی می کنم اهل آنلاین نیستم) آره این جاهایی رو که گفتید رو می دونستم میشه خرید
ولی تابلو فروش خیلی جاهای دیگه هست فقط اطراف خونه ی فرانکلین نیست چیزی که توی آفلاین دیدم

Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ
نه یه مرحله هستش تو آفلاین باید اون تابلو هارو خراب کنی
پاسخ
(10-05-2016, 03:35 PM)Shaltook نوشته است: نه یه مرحله هستش تو آفلاین باید اون تابلو هارو خراب کنی

سلام مجدد، این مرحله ای که می گید بعد 100 درصد شدن بازی میاد؟ من مأموریت های اصلی و فرعی (اون علامت سؤال ها) رو تموم کردم ولی 100 درصد نشده هنوز، الآن هیچ مأموریت دیگه ای تو نقشه نیست، شاید هم رفتم و دقت نکردم به هدفش! خب اگه الآن با ترور تابلو ها رو خراب کنم حل میشه؟!
اسم مأموریته یادتون هست برم تو یوتوب سرچ کنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ
دوستان من ac rogue نسخه ی CODEX رو از سایت دانلود دات ای ار گرفتم وقتی نصبش کردم فایل های پوشه کرک بازی یا همون CODEX رو کپی و ریپلای کردم وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم وارد یوپلی میشه و درخواست رمز عبور و نام کاربری میکنه یوپلی هم حذف میکنم بازی ارر میده حتما باید یوپلی نصب باشه انتی ویروس هم روی کامپیوترم نصب نیست
چیکار کنم به نظرتون؟ویندوز رو عوض کنم؟
لطفا سریع جواب بدید
(10-05-2016, 04:34 PM)roll11 نوشته است: دوستان من ac rogue نسخه ی CODEX رو از سایت دانلود دات ای ار گرفتم وقتی نصبش کردم فایل های پوشه کرک بازی یا همون CODEX رو کپی و ریپلای کردم وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم وارد یوپلی میشه و درخواست رمز عبور و نام کاربری میکنه یوپلی هم حذف میکنم بازی ارر میده حتما باید یوپلی نصب باشه انتی ویروس هم روی کامپیوترم نصب نیست
چیکار کنم به نظرتون؟ویندوز رو عوض کنم؟
لطفا سریع جواب بدید
یا کرکو درست کپی نکردید یا کرک مشکل داره یبار دیگه کرکو بریزید و گزینه copy and replace رو انتخاب کنید اگر کار نکرد کرک جداگونه دانلود کنید موفق باشید 113
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
پاسخ
تو نت سرچ کن راهنمایی میکنه برای صد در صدی باید چی کار کنی 
سلام از ما 
پاسخ
سلام
دوستان دیروز یه اپدیت برای متال گیر سالید ۵ فانتوم پین اومد ماله چیه؟۱ گیگ و ۶۴۰ مگ بود+چرا توی فصل دو مراحل فصل ۱ همش تکرار میشه؟
پاسخ
سلام....بعد از ابدیت شماره 6 بازی 
Ninja storm 4 زبان بازی ژاپنی شده و کاریش نمی تونم ....کسی میتونه کمک کنه؟
پاسخ
سلام gta v کرکی رو میشه انلاین بازی کرد؟ و اگه میشه با چه کرکی و چطوری؟

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 16,550 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,068 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,040 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,033 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,928 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان