موضوعها: 0
من پس از مدتها تصمیم گرفتم که ME3 بازی کنم تا اندرومدا برسه، ولی هر کاری میکنم بازی اجرا نمیشه، این ارور رو میده:
دایرکت ایکس رو اپدیت کردم، اون فایلی هم که گفته بود جداگانه دانلود کردم و توی سیستم 32 ریختم ولی باز هم اجرا نشد...
موضوعها: 3
سلام
دوستان من 4 تا از نسخه های بازی اساسینس رو دان و نصب کردم
اما موقع اجرا ارور 0xc000007b میده
مثلا برای نسخه Revelations عنوان ارورش acrpr.exe بود
برای همشون اخرین اپدیت و کرکشونم ریختم اما جواب نداد و باز همین ارور رو داد
میخواستم 3 تا نسخه دیگ هم دان کنم اما دیدم همشون این ارور رو میدن گفتم ببینم اگه حل میشه بعد دان کنم
لطفا راهنمایی کنید
بقیه بازی های روز رو اجرا کردم مشکلی نبوده
سی پیو پنتیوم g3220 مدل 3ghz
رم 8 گیگ(2x4)
کارت گرافیک gt 710
ویندوز 10 نسخه 64 بیت
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من تو بازی metro last light redux تو مرحله فرعی Heavy Squad میرسم به جایی که هم رزم من یه اسلحه بمب انداز بهم میده بعدش یه ماشین مث تانک میاد هرچی بهش شلیک میکنم نابود نمیشه چطور خرابش کنم؟؟؟
موضوعها: 1
سلام دوستان من میخوام یه بازی شوتر آنلاین بخرم شما از بین بازی های اورواچ , بتلفیلد 1 و تیتان فال 2 کدوم رو پیشنهاد میدین؟ من خودم از بازی بتلفیلد وان خوشم اومده اما موضوع فیل-تر بودن اوریجین منو به شک انداخته. در کل دوتا سوال دارم:
1: از بین بازی های بالا کدوم قشنگ تره؟
2: کسایی که بتلفیلد وان رو بازی میکنن اگه میتونن بگن که باید برای بازی کردن چیکار باید کرد (منظور همون فیل-تر بودن هستش)
موضوعها: 1
خیلی ممنون , محیط فانتزی اورواچ ادمو زده نمیکنه؟ من با محیط فانتزی خودم هیچ مشکلی ندارم , یه سوال دیگه خودتون از چه فیل-ترشکنی استفاده میکنید؟
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
سلام دوستان خسته نباشید
بخش مولتی cad iw رو میشه رو PC بصورت افلاین splitscreen بازی کرد ؟؟؟؟ چون یادمه که blackops3 رو میشد .
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
میخوام ps4 بخرم . میخوام بدونم پسوند های اخرش چه فرقی با هم داره ؟ شنیدم مربوط به سال تولید هست ...
و اگر میشه یک تلویزیون یا مانیتور خوب هم معرفی کنید. من خودم ۳۷ یا ۴۰ اینچ در نظرمه چون بازی کردن در یک تلویزیون بزرگ رو خیلی دوست دارم. ممنون