امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
من پس از مدتها تصمیم گرفتم که ME3 بازی کنم تا اندرومدا برسه، ولی هر کاری میکنم بازی اجرا نمیشه، این ارور رو میده:

[تصویر:  f8es_2017-01-06_15_08_35-masseffect3.exe..._error.jpg]

دایرکت ایکس رو اپدیت کردم، اون فایلی هم که گفته بود جداگانه دانلود کردم و توی سیستم 32 ریختم ولی باز هم اجرا نشد...
[تصویر:  emza.jpg]
پاسخ
(01-06-2017, 04:11 PM)red-dragon نوشته است: من پس از مدتها تصمیم گرفتم که ME3 بازی کنم تا اندرومدا برسه، ولی هر کاری میکنم بازی اجرا نمیشه، این ارور رو میده:

[تصویر:  f8es_2017-01-06_15_08_35-masseffect3.exe..._error.jpg]

دایرکت ایکس رو اپدیت کردم، اون فایلی هم که گفته بود جداگانه دانلود کردم و توی سیستم 32 ریختم ولی باز هم اجرا نشد...

آنتی ویرسو خاموش کن بعد کرکو دوباره بریز !
?Joker : Question, would you die for me
Harley : yes
?Joker : That,s so easy would you live for me
پاسخ
سلام
دوستان من 4 تا از نسخه های بازی اساسینس رو دان و نصب کردم
اما موقع اجرا ارور 0xc000007b میده
مثلا برای نسخه Revelations عنوان ارورش acrpr.exe بود
برای همشون اخرین اپدیت و کرکشونم ریختم اما جواب نداد و باز همین ارور رو داد
میخواستم 3 تا نسخه دیگ هم دان کنم اما دیدم همشون این ارور رو میدن گفتم ببینم اگه حل میشه بعد دان کنم
لطفا راهنمایی کنید
بقیه بازی های روز رو اجرا کردم مشکلی نبوده
سی پیو پنتیوم g3220 مدل 3ghz
رم 8 گیگ(2x4)
کارت گرافیک gt 710
ویندوز 10 نسخه 64 بیت
پاسخ
سلام من تو بازی metro last light redux تو مرحله فرعی Heavy Squad میرسم به جایی که هم رزم من یه اسلحه بمب انداز بهم میده بعدش یه ماشین مث تانک میاد هرچی بهش شلیک میکنم نابود نمیشه چطور خرابش کنم؟؟؟
[تصویر:  0ig7e02rj0pa9yhbyyjp.jpg]
پاسخ
سلام دوستان من میخوام یه بازی شوتر آنلاین بخرم شما از بین بازی های اورواچ , بتلفیلد 1 و تیتان فال 2 کدوم رو پیشنهاد میدین؟ من خودم از بازی بتلفیلد وان خوشم اومده اما موضوع فیل-تر بودن اوریجین منو به شک انداخته. در کل دوتا سوال دارم:

1: از بین بازی های بالا کدوم قشنگ تره؟
2: کسایی که بتلفیلد وان رو بازی میکنن اگه میتونن بگن که باید برای بازی کردن چیکار باید کرد (منظور همون فیل-تر بودن هستش)
پاسخ
(01-09-2017, 10:57 PM)mojtaba74 نوشته است: سلام دوستان من میخوام یه بازی شوتر آنلاین بخرم شما از بین بازی های اورواچ , بتلفیلد 1 و تیتان فال 2 کدوم رو پیشنهاد میدین؟ من خودم از بازی بتلفیلد وان خوشم اومده اما موضوع فیل-تر بودن اوریجین منو به شک انداخته. در کل دوتا سوال دارم:

1: از بین بازی های بالا کدوم قشنگ تره؟
2: کسایی که بتلفیلد وان رو بازی میکنن اگه میتونن بگن که باید برای بازی کردن چیکار باید کرد (منظور همون فیل-تر بودن هستش)
سلام
از بین بازی اورواچ رو پیشنهاد می کنم که هم بازی سال شد و هم سبک جدیدی هست و خیلی جذاب و هیجان انگیز تر هست. البته اگه دلتون برای نبرد های جنگ جهانی تنگ شده بتل 1 شدیدا پیشنهاد میشه. تایتاف فال 2 هم که نسخه ی اولش واقعا هیجان انگیز بود و طبق نمرات و بازخورد ها نسخه ی دومش از نسخه ی اولش هم جذاب تره. با تمامی این تفاسیر این بستگی به خودتون داره که چه جور بازی مورد علاقتون هست. بازی هایی رو انتخاب کردید که هیچ شباهتی به هم ندارند و تجربه ی هر کدومشون خالی از لطف نیست.
در مورد شیلتر بودن اوریجین هم هیچ مشکلی نیست شمت فقط برای اینکه به بازی هاتون درسترسی پیدا کنید باید شیلتر شکن اجرا کنید و وقتی بازی رو اجرا کردید اونو خاموش کنید و بدون هیچ مشکلی بازی کنید. من خودم به هین روش دارم با اوریجین کار می کنم و بازی های آنلاین رو انجام میدم.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
خیلی ممنون , محیط فانتزی اورواچ ادمو زده نمیکنه؟ من با محیط فانتزی خودم هیچ مشکلی ندارم , یه سوال دیگه خودتون از چه فیل-ترشکنی استفاده میکنید؟
پاسخ
(01-09-2017, 11:11 PM)mojtaba74 نوشته است: خیلی ممنون , محیط فانتزی اورواچ ادمو زده نمیکنه؟ من با محیط فانتزی خودم هیچ مشکلی ندارم , یه سوال دیگه خودتون از چه فیل-ترشکنی استفاده میکنید؟
خواهش می کنم
نه اصلا اینجوری نیست. برای اطمینان بیشتر هم پیشنهاد می کنم چند تا از تریلر های گیم پلی بازی رو توی یوتیوب ببینید تا کاملا با محیط و جو بازی آشنا بشید.
توی پیام خصوصی بهتون میگم.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
سلام دوستان خسته نباشید 
بخش مولتی cad iw رو میشه رو PC بصورت افلاین splitscreen بازی کرد ؟؟؟؟ چون یادمه که blackops3 رو میشد .
[تصویر:  qfal6dw58t6yf733ll8a.jpg]
پاسخ
 میخوام ps4 بخرم . میخوام بدونم پسوند های اخرش چه فرقی با هم داره ؟ شنیدم مربوط به سال تولید هست ... 

و اگر میشه یک تلویزیون یا مانیتور خوب هم معرفی کنید. من خودم ۳۷ یا ۴۰ اینچ در نظرمه چون بازی کردن در یک تلویزیون بزرگ رو خیلی دوست دارم. ممنون
[تصویر:  j6sohzyikj0f.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,542 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,690 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,338 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,709 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,456 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان