موضوعها: 1
سلام دوستان من میخوام یه بازی شوتر آنلاین بخرم شما از بین بازی های اورواچ , بتلفیلد 1 و تیتان فال 2 کدوم رو پیشنهاد میدین؟ من خودم از بازی بتلفیلد وان خوشم اومده اما موضوع فیل-تر بودن اوریجین منو به شک انداخته. در کل دوتا سوال دارم:
1: از بین بازی های بالا کدوم قشنگ تره؟
2: کسایی که بتلفیلد وان رو بازی میکنن اگه میتونن بگن که باید برای بازی کردن چیکار باید کرد (منظور همون فیل-تر بودن هستش)
خیلی ممنون , محیط فانتزی اورواچ ادمو زده نمیکنه؟ من با محیط فانتزی خودم هیچ مشکلی ندارم , یه سوال دیگه خودتون از چه فیل-ترشکنی استفاده میکنید؟
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
سلام دوستان خسته نباشید
بخش مولتی cad iw رو میشه رو PC بصورت افلاین splitscreen بازی کرد ؟؟؟؟ چون یادمه که blackops3 رو میشد .
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
میخوام ps4 بخرم . میخوام بدونم پسوند های اخرش چه فرقی با هم داره ؟ شنیدم مربوط به سال تولید هست ...
و اگر میشه یک تلویزیون یا مانیتور خوب هم معرفی کنید. من خودم ۳۷ یا ۴۰ اینچ در نظرمه چون بازی کردن در یک تلویزیون بزرگ رو خیلی دوست دارم. ممنون
سلام من بازی cs go رو دانلود و نصب کردم ولی ارور پایین رو میده چیکار کنم
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
(01-12-2017, 01:56 PM)Marcus Holloway نوشته است: (01-12-2017, 01:08 PM)xxhhxxhh521 نوشته است: سلام من بازی cs go رو دانلود و نصب کردم ولی ارور پایین رو میده چیکار کنم
برنامه استیم رو دارید؟
بله دارم