06-19-2018, 08:45 AM
(06-18-2018, 04:56 PM)pc fan نوشته است:(06-18-2018, 02:44 PM)اthepixelman نوشته است:دمت گرم،لامصب بازیه ناشر درست و حسابی نداشت،حالا اگه پرنیان،گردو،عصر بازی بود شاید اینطوری نمیشد(باز خوبه از فروشنده یک تخفیفی گرفتم)البته 4تاdvdبود ولی به جای اینکه تو هر دی وی دی بخشی از فایل بازیرو بریزه تو دی وی دی دوم فایل های دی وی دی اول رو ریخته بود(اوج حماقت)(06-17-2018, 07:15 PM)pc fan نوشته است:(06-17-2018, 12:14 PM)_ScArEcRoW_ نوشته است:میدونم داداش ولی خب من اصولا فردی مفت خور هستم(06-17-2018, 08:10 AM)pc fan نوشته است: نه داداش نسخه کرکی این بازی رو از یک احمقی خریده بودم
خودت میدونی بازی های کرکی چه داستان ها و چه بد بختی هایی دارن?
بیخیالش شو
بازی اجرا میشه؟
اگه اجرا میشه فایلارو ناشر مفت خور حذف کرده تا سی دی کمتر بزنه
من خودم از یه ناشری گرفتم مشکلی نداشت با اینکه کرکی بود
اگه نصب نمیشه که همه فایلای همه دی وی دی هارو بریز تو کامبیوتر و دوباره تلاش کن.اگرم اجرا میشه ولی مثلا کات سین هارو نداره همونیه ک گفتم و ناشر حذف کرده ولی تو نت یه سرچی بزن براش گاهی فایلش جدا برای دانلود هست و درست میشه.(نسخه ای که من گرفتم مال کاکتوس گیم بود)
پرنیان هم همچین خوب نیست.یادمه سر بازی sherlock holmes crimes and punishments یه مرحله ای سه روز گیر کردم برای اینکه ناشر باهوش اومده فایل مجسمه ای که باید برسی میشد تا بازی ادامه پیدا کنه رو حذف کرده به دلیل پوشش نامناسب