(07-01-2015, 02:34 PM)alireza111 نوشته است: ممنون از پاسختون
اما بعضی از مواردی که شما فرمودین رو اولین باره من میشنوم !
اینکه پردازنده یا رم بیشتر خیلی نیازی نیست یا هر کس پردازنده i7 برای گیمینگ بندازه از رو بی تجربگیش هست و یا این پردازنده تو بازی لگ میده و ... رو واقعا اولین باره میشنوم
درسته پاور کولر مستر از عمر بالاتر و کیفیت ساخت بالاتری بهره میبره اما من خودم تو دو تا سیستمی که دارم پاور گرین استفاده میکنم و تا حالا هم خدا رو شکر هیچ مشکلی از هیچ نظری نداشتم !
تحقیق هم کردم بعضی از دوستان موافق نبودن از پاور گرین استفاده کنم اما هیچوقت نگفتن ''پاور گرین اصلا پیشنهاد نمیشه'' !
در مورد بقیه موارد هم حق با شماست ...
در هر صورت از کمکتون ممنونم
یا حق
ببینید بودجه شما برای رم 16 و i7 کمه یه مقدار، هیچ بازی الان بیشتر از 8 گیگ نیازی نداره درسته؟ به جای اینکه خرج i7 و رم 16 کنید میتونید روی قطعات دگ هزینه کنید. مثلا گرافیک رو با کمی افزایش بودجه به 980 ارتقا بدین. بنده خودم هم تست هارو دیدم هم تجربه کردم i7 هیچ فرقی با i5 در "گیم" نداره، و این حرف خیلی هاست نه فقط من! رم 16 هم بیشتر به درد چند سال دگ میخوره، فعلا 8 کافیه.
پاور گرین بی کیفیت ترینه، بنده چند ماهی میشه سیستمم رو تهیه کردم متاسفانه Corsair گیر نیاوردم و مجبور شدم گرین تهیه کنم، هنوز هیچی نشده فنش صدا میده!حیف چنین سیستمی با پاور گرین بسته بشه، رگلاتورش هم اصلا خوب نیست.
موفق باشید دوست عزیز
(07-01-2015, 01:34 AM)saeedtvn نوشته است: یکی از دوستام سخت افزارش مشکل داره وقتی کابل atx12v روی مادربرد رو نصب میکنه فن پاور و cpu دو ثانیه روشن مبمونه بعدش خاموش میشه ولی اگه جداش کنه هر دو فن کار میکنه ولی روی مانیتور سیگنال نمیاد
به نظر شما مشکلش از کجاست؟
یک بار باطری مین بورد رو دربیارین و چند ثانیه صبر کنید دوباره جا بزنید.
شاید هم مشکل از پاور باشه.