04-15-2016, 01:21 PM
(04-15-2016, 12:58 PM)g.saeed نوشته است:به طور قطعی نمی تونم بهتون بگم ولی امتحان کنید امیدوارم مشکل حل بشه. چون گرافیک شما DX11 رو پشتیبانی می کنه و این نصب نشدن درایور مشکل دیگه ای هست که مربوط به این قضیه نمیشه.(04-15-2016, 12:36 PM)مجیدنصر نوشته است:(04-14-2016, 10:39 AM)g.saeed نوشته است: سلام.سلام
من مدل گرافیکم gt610 با دو گیگ حافظه است .و ddr3 هست.روی جعبه گرافیک نوشته که از دایرکتس 11 پشتیبانی میکنه اما متاسفانه در عمل اینجور نیست و همچنین با استفاده از GeForce Experience هم نتونستم درایور گرافیکم رو اپدیت کنم و هر وقت اپدیت داره میشه اخراش ریستارت میشه و دیگه سیستم ارور میده
مشکل از چیه؟؟؟
این غیر ممکن هست کارت گرافیک شما جز کارت گرافیک هایی هست مه از Dx 11 پشتیبانی می کنه و تمامی سایت های معتبر این قضیه رو تایید می کنند.
این کارهایی که میگم رو انجام بدید امیدوارم مشکلتون حل بشه.
این نرم افزار رو دانلود کنید و با استفاده از اون درایور کارت گرافیک خودتون رو به طور کامل حذف کنید.
Display Driver Uninstaller
بعد این کار آخرین درایور کارت گرافیکتون رو بسته به نوع ویندوزتون دانلود و نصب کنید.
ویندوز 8، 8.1، 7
32
64
ویندوز 10
32
64
داداش مطمئنی که درست میشه؟؟؟ چون من دو سه بار درایور کارت گرافیکم رو از سایت انویدیا دانلود کردم اما بازم نشد>!!!!!!!!(حتی زمانی که تازه ویندوز درست نصب کرده بودم...)
نصب نشدن درایور می تونه از ویندوز باشه که شما گفتی ویندوز هم عوض کردی و بازم نشده، نصب نبودن نرم افزار هایی مثل .net و c++ که اینا هم اگه نصب نباشه شاید توی نصب مشکل ایجاد کنه.