07-19-2013, 04:53 AM
(07-19-2013, 01:37 AM)'javad.speed 5' نوشته است: آقا من بایاس مادربرد رو آپدیت کردم . بعدش هم ویندوز عوض کردم. (خودم انجامشون دادم !! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img] ) الان سرعت بوت شدن سیستم و ویندوزم بیشتر شده . ولی بازم هر 3 یا 4 روز در میون اون ارور Physical Memory Dumping رو که تو صفحه آبی میاد رو میگیرم .!!! آخه من موندم دیگه چرا ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟! [img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (63).gif[/img][img]images/smi/s0 (63).gif[/img][img]images/smi/s0 (63).gif[/img]هارد رو که گفتم از یکی بگیر امتحان کن انجام دادی یا نه ؟؟
باید اینم بگم که من سیستمم رو عید امسال ارتقاع دادم . [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
آقا من بایاس مادربرد رو آپدیت کردم . بعدش هم ویندوز عوض کردم. (خودم انجامشون دادم !! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img] ) الان سرعت بوت شدن سیستم و ویندوزم بیشتر شده . ولی بازم هر 3 یا 4 روز در میون اون ارور Physical Memory Dumping رو که تو صفحه آبی میاد رو میگیرم .!!! آخه من موندم دیگه چرا ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟! [img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (63).gif[/img][img]images/smi/s0 (63).gif[/img][img]images/smi/s0 (63).gif[/img]
باید اینم بگم که من سیستمم رو عید امسال ارتقاع دادم . [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چون این مشکل میتونه از هارد باشه
هارد منم ۲ ماه پیش خراب شد از چند هفته قبلش همین ارور رو میداد
یه پیشنهاد دوستانه [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]بهت میدم سریع از فایل های مهمت کپی بگر رو دی وی دی یا فلاش
چون اگه هاردت باشه یهو خراب بشه مثل من کلی فایل از دست میدی باید بعدش مثل من بسوزی[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
وقتی همه چیو میخوای از بام دنیا بهت نگاه میکنن گرگا
زوزه میکشن آروم آروم بیدار میشی با هشدار
شنا کن این یه دریاس من درویش شرقم برا فردا