(10-02-2013, 02:48 AM)'abbas_2010' نوشته است: سلام آقا ببخشید نرم افزاری هس که نشون بده کامپیوترم تا چند fps رو اجرا میکنه؟؟
آره هستش. ! من از MSI Afterburner استفاده میکنم .! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img] که با اون اورکلاک میکنم گرافیکم رو .[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img] FPS رو تو بازی با MSI On-Screen Display Server میگیرم. [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img] راستی این MSI On-Screen Display Server دمای کارت گرافیک رو هم نشون میده .!
برنامه های زیادی هستش . ولی من از این استفاده میکنم راضی هم هستم .![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقلقول: وقتی میخوام نسخه بتا رو نصب کنم این ارور و میده
AMD_Catalyst_13.10_Beta
دوست من باید به فکر ویندوز عوض کردن باشی !.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img] ( البته من اینطور فکر میکنم . [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] شاید دوستان دیگه ای باشن که راه های دیگه ای بلد باشن وبتونن کمکت کنن.![img]images/smi/s0 (38).gif[/img])[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
به هر حال شرمنده . من تا همین قدر الان راه حل ها یکی یکی داره یادم میاد .[img]images/smi/s0 (83).gif[/img] ولی فکر نکنم هیچکدوم برای این مشکل باشن.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تنها راهی که الان به ذهنم میرسه عوض کردن ویندوز هستش.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] احتمال داره فایل های رجیستری ویندوزت پاک شده باشه و به همین دلیل نمیذاره که نصب بشه .![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه مشکل حل نشد به بقیه بچه ها که کارشون تو سخت افزار و نرم افزار بهتره یه اطلاعی بده ببین اونها چی میگن و نظرشون چیه .! [img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]