موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
فیفا از نظر تکنیک ولی pes از نظر گرافیک خوبه.
من فیفا رو بیشتر دوست دارم ولی از PES هم بدم نمیاد.
موضوعها: 77
توی این بحث کلیشهای، جا داره یادی کنم از بازیای که این روزا منُ درگیر خودش کرده. این بازی، چیزی نیست جز «فوتبال منیجر 2015».
اگه مثل من عاشق مربیگری فوتبال هستید و کریرمودُ مسترلیگ شما رو خسته کردند، حتماً این بازی رو انجام بدید که به شدت جذابه. یه مربیگیری واقعی و صد البته سخت (چون بر اساس معیارهای واقعی هست) که اگه باهاش بسازید مطمئناً هفتهها و یا شاید ماهها شما رو درگیر خودش کنه.
البته بگم که امکان داره این بازی براتون مثل یه شمشیر دو لبه عمل کنه؛ یا حالتون ازش بهم میخوره یا مثل من میچسبین بهش و لذت میبرید. چون بر اساس معیارهای واقعی هست این مربیگری امکان داره کمی اذیتتون کنه؛ چون هی باید تاکتیک امتحان کنید، تیم مقابلتون رو آنالیز کنید، نقاط ضعفش رو پیدا کنید و برنده بشید. یادمه خودم اولین بازیِ پیش فصلم که فک کنم سوپرکاپ اسپانیا بود با رئال بازی داشتم، منم که فکر میکردم یه جورایی مثل کریر مود فیفا هست این مربیگریش، بدون هیچ برنامه قبلی تیم رو فرستادم تو زمین... گلاب بهروتون 7-2 بازی رو باختیم رفت
خلاصه تا ترفندای بازی دستم اومد و محیط رو شناختم یه نیم فصل طول کشید. تو این نیم فصل انواع و اقسام رکوردهایِ بدی که بارسا تو تاریخش دیده بود رو شخصا به ثبت رسوندم
خلاصه بگم این بازی رو تجربه کنید، خیلی حال میده
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
من خودم به شخصه فقط PES بازی میکنم. از وقتی که PS2 داشتم تا همین حالا!
PES توی گرافیک حرف اول رو میزنه و هیچ رقیبی تو این ضمینه نداره. اما FIFA هر ساله داره کم کم خودشو به PES نزدیک میکنه و به یه سطح دارن میرسن (از لحاظ گرافیک). متاسفانه، PES از سال 2014 به بعد، گند زد به کل این سری بازی. گیم پلی ضعیفی رو که نشون داد همه رو ناامید کرد. در حدی که خود سازندگان هم گفتن که PES 2014 یه نسخه کامل نبوده. واقعا هم همینطور بود، خودمم قبولش نداشتم. اما امسال یقین دارم که PES 16، ورق رو روبه خودش برمیگردونه. مطمعن باشید ...
08-30-2015, 02:43 PM
(آخرین ویرایش: 08-30-2015, 02:45 PM، توسط Tyrion.)
(08-30-2015, 02:05 PM)Maji Star نوشته است: من خودم به شخصه فقط PES بازی میکنم. از وقتی که PS2 داشتم تا همین حالا!
PES توی گرافیک حرف اول رو میزنه و هیچ رقیبی تو این ضمینه نداره. اما FIFA هر ساله داره کم کم خودشو به PES نزدیک میکنه و به یه سطح دارن میرسن (از لحاظ گرافیک). متاسفانه، PES از سال 2014 به بعد، گند زد به کل این سری بازی. گیم پلی ضعیفی رو که نشون داد همه رو ناامید کرد. در حدی که خود سازندگان هم گفتن که PES 2014 یه نسخه کامل نبوده. واقعا هم همینطور بود، خودمم قبولش نداشتم. اما امسال یقین دارم که PES 16، ورق رو روبه خودش برمیگردونه. مطمعن باشید ...
فیفا 15 که گرافیکش کم از واقعیت نداشت.
PES توی گرافیک هم عقبه...
البته قبول دارم قبلاً از لحاظ گرافیکی سرتر بود، ولی گرافیک PES 2015 واقعاً حرفی مقابل گرافیک FIFA 15نداشت.
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
pes: با داشتن لیگ قهرمانان اروپا برتری خاصی نسبت به فیفا داره گرافیک pes کمی بهتر است ولی fifa در بخش مربیگری بهتر عمل کرده و جذاب تر است
فیفا:فیفا تیم های یشتری داره روی لباس تیم ها بهتر کار کرده ودر pes واقعا لیگ انگیلیس اصلا جالب نیس لوگو تیم ها درست نشده لباس تیم ها در بخش انلاین هم فیفا بهتر عمل کرده وسرور های قوی و قدرت مندی داره
هر دو طرفدارن خودشونو دارن منم تا 2013 pes باز بودم ولی fifa رو بیشتر دوس دارم و از pes بدم هم نمیاد
نقلقول: به نظر من گرافیک PES توی چهره ی بازیکن ها فوق العاده بهتر از FIFA هستش ولی تماشاگرا و چمن و استادیوم من FIFA رو بیشتر قبول دارم
آره توی چهرهها بهتره ولی نه دیگه در حد فوقالعاده بهتر!
البته یه مشکلات عجیبی هم داشتن صورتها توی PES نمونش،همین PES 2016 صورت نیمار رو ببین انگار وازلین مالیدن روش...
چمن FIFA 15 یکی از ریالترین چیزایی بود که توی یه بازی دیدم، علاوه بر چمن، برف و بارون هم خیلی زیبا ساخته شده. توی PES که کلاً حس بازی کردن روی موکت بهت دست میده تا چمن
، هوای بارونیش بد نیست ولی به فیفا نمیرسه. برفی هم که نداره...
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
08-30-2015, 07:30 PM
(آخرین ویرایش: 08-30-2015, 07:31 PM، توسط Geniuss.)
منم مثل خيلي از دوستان pes رو فقط تا 2013 تحمل كردم.
جديدا يه جا رفته بودم pes 2015 رو فقط تست كنم ببينم چجوريه.
سرعت بازي وحشتناك زياد بود در حدي كه فقط يه نيمه تونستم بازي كنم.
زاويه ي دوربين به شكل خيلي عجيب و با سرعت زياد جا به جا ميشد(نميدونم اينو اشتباه ميكنم يا واقعا بدجور جا به جا ميشد).
طراحي لباس برخي تيم ها (مخصوصا تو ليگ انگليس) و حتيپرچمشون اصلا خوب نبود.
با اينكه فن دو اتيشه فيفا هستم ، خيلي دوست دارم امسال pes به دوران اوجش برگرده چون وضعيت الانش زياد جالب نيست...