امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا
فیفا از نظر تکنیک ولی pes از نظر گرافیک خوبه.
من فیفا رو بیشتر دوست دارم ولی از PES هم بدم نمیاد.

پاسخ
باز هم میرسیم به این سوال همیشگی؛ PES یا FIFA ، مسئله این است!
راستش اگه بخوام رو سابقه و مقایسه تعداد سال‌هایی که به این دوبازی اختصاص دادم قضاوت کنم، احتمالا PES انتخاب اول باشه، با اینکه من سالها قبل( شاید حدود ده سال قبل) با یه نسخه از FIFA طعم واقعی یه بازی فوتبال رو به مدت طولانی چشیدم، قبلش توی انواع کنسول فوتبال بازی کرده بودم ولی به صورت مقطعی و کم. حالا تو همون سالی که FIFA رو بازی کردم( اونم به میزان زیاد) یه نسخه از PES رو هم نصب کردم و دقیقا بعد از شروع بازی همون حسی رو داشتم که بعضی از دوستان شاید بعد مهاجرت از PES به FIFA در این نسخه‌های اخیر داشتن، حسی از تجربه یه فوتبال متفاوت، واقعی‌‌‌‌تر، با امکانات و جذابیت بیشتر. وقتی صورت‌های تکراری و کپی پیست شده‌ی بعضی بازیکنان در FIFA رو با صورت‌های منحصر به فرد بازیکنان در PES  و یا تور سیمی و خشک FIFA رو با موج زیبایی که بعد از هر گل زدن داخل تور دروازه‌های PES می‌افتاد مقایسه میکردم و یا اون تفاوتی که در گیم‌پلی به مراتب بهتر PES نسبت به رقیبش می‌دیدم و کلی موارد دیگه ، موجب میشد که انتخاب PES  به عنوان گزینه اول برای من در اون سال‌ها چندان سخت نباشه. بدون شک نسخه‌های 2006 و 2008 و 2013 از خاطره‌ انگیزترین عناوین PES برای من بودند. اما امان از این نسخه آخری که بازی کردم! 
 راستش با وجود تعاریفی که این اواخر از FIFA میشد ولی من همون PES رو ترجیح میدادم، تا 2014 که اونقدر تعریف بد شنیدم از PES که تصمیم گرفتم خاطره 2013 رو خراب نکنم و یبار دیگه طعم دوست قدیمی یعنی FIFA  رو بچشم. باید بگم تجربه‌ای کاملا متفاوت با اون سالهای دور بود، ولی باز هم از اون تصوری که به خاطر تعاریف برام شکل گرفته بود فاصله داشت. درباره جزئیات بازی حرف زیاده ولی از حوصله بحث خارج، فقط میشه گفت FIFA نکات مثبت زیادی داشت که من دوست داشتم و از طرفی بعضی موارد هم مانع از تبدیل شدن این عنوان به یک بازی کامل بود، با این حال کاملا راضی کننده بود و مدتها با FIFA سرگرم بودم. سال 2015 با نصفه تعریف‌هایی که از نسخه جدید PES شنیدم گفتم دوباره سراغش برم، ولی . . . اصلا انتظاراتم رو برآورده نکرد و تنها قسمتی که تا حدی جذابیت داشت همون Become a LEgend بود. خود بازی که . . .  بهتره چیزی نگم . . . فقط انگار سازند‌ه‌های PES این اواخر خودشون هم نیمدونن که با خودشون چندچندن! حیف از اون سابقه درخشان. امیدوارم البته بازی جدید دل طرفداران قدیمی رو بدست بیاره . . .
حالا با این تفاسیر اگه بخوام سوال رو جواب بدم باید بگم بستگی به بازی داره، باید دید دوست اولین و آخرین یعنی FIFA من رو راضی خواهد کرد یا دوست سال‌های متمادی، ‌PES . مسئله این است!
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ
توی این بحث کلیشه‌ای، جا داره یادی کنم از بازی‌ای که این روزا منُ درگیر خودش کرده. این بازی‌، چیزی نیست جز «فوتبال منیجر 2015».  S0 (2)

اگه مثل من عاشق مربی‌گری فوتبال هستید و کریرمودُ مسترلیگ شما رو خسته کردند، حتماً این بازی رو انجام بدید که به شدت جذابه. یه مربیگیری واقعی و صد البته سخت (چون بر اساس معیارهای واقعی هست) که اگه باهاش بسازید مطمئناً هفته‌ها و یا شاید ماه‌ها شما رو درگیر خودش کنه.

البته بگم که امکان داره این بازی براتون مثل یه شمشیر دو لبه عمل کنه؛ یا حالتون ازش بهم می‌خوره یا مثل من می‌چسبین بهش و لذت می‌برید. چون بر اساس معیارهای واقعی هست این مربی‌گری امکان داره کمی اذیتتون کنه؛ چون هی باید تاکتیک امتحان کنید، تیم مقابلتون رو آنالیز کنید، نقاط ضعفش رو پیدا کنید و برنده بشید. یادمه خودم اولین بازیِ پیش فصلم که فک کنم سوپرکاپ اسپانیا بود با رئال بازی داشتم، منم که فکر می‌کردم یه جورایی مثل کریر مود فیفا هست این مربی‌گریش، بدون هیچ برنامه قبلی تیم رو فرستادم تو زمین... گلاب به‌روتون 7-2 بازی رو باختیم رفت  S0 (15) S0 (25) 
خلاصه تا ترفندای بازی دستم اومد و محیط رو شناختم یه نیم فصل طول کشید. تو این نیم فصل انواع و اقسام رکوردهایِ بدی که بارسا تو تاریخش دیده بود رو شخصا به ثبت رسوندم  S0 (25) 

خلاصه بگم این بازی رو تجربه کنید، خیلی حال می‌ده  S0 (25)
پاسخ
من خودم به شخصه فقط PES بازی میکنم. از وقتی که PS2 داشتم تا همین حالا!
PES توی گرافیک حرف اول رو میزنه و هیچ رقیبی تو این ضمینه نداره. اما FIFA هر ساله داره کم کم خودشو به PES نزدیک میکنه و به یه سطح دارن میرسن (از لحاظ گرافیک). متاسفانه، PES از سال 2014 به بعد، گند زد به کل این سری بازی. گیم پلی ضعیفی رو که نشون داد همه رو ناامید کرد. در حدی که خود سازندگان هم گفتن که PES 2014 یه نسخه کامل نبوده. واقعا هم همینطور بود، خودمم قبولش نداشتم. اما امسال یقین دارم که PES 16، ورق رو روبه خودش برمیگردونه. مطمعن باشید ...
پاسخ
(08-30-2015, 02:05 PM)Maji Star نوشته است: من خودم به شخصه فقط PES بازی میکنم. از وقتی که PS2 داشتم تا همین حالا!
PES توی گرافیک حرف اول رو میزنه و هیچ رقیبی تو این ضمینه نداره. اما FIFA هر ساله داره کم کم خودشو به PES نزدیک میکنه و به یه سطح دارن میرسن (از لحاظ گرافیک). متاسفانه، PES از سال 2014 به بعد، گند زد به کل این سری بازی. گیم پلی ضعیفی رو که نشون داد همه رو ناامید کرد. در حدی که خود سازندگان هم گفتن که PES 2014 یه نسخه کامل نبوده. واقعا هم همینطور بود، خودمم قبولش نداشتم. اما امسال یقین دارم که PES 16، ورق رو روبه خودش برمیگردونه. مطمعن باشید ...

فیفا 15 که گرافیکش کم از واقعیت نداشت.  S0 (25) PES توی گرافیک هم عقبه...

البته قبول دارم قبلاً از لحاظ گرافیکی سرتر بود، ولی گرافیک PES 2015 واقعاً حرفی مقابل گرافیک FIFA 15نداشت.
پاسخ
pes: با داشتن لیگ قهرمانان اروپا برتری خاصی نسبت به فیفا داره گرافیک pes کمی بهتر است ولی fifa در بخش مربیگری بهتر عمل کرده و جذاب تر است
فیفا:فیفا تیم های یشتری داره روی لباس تیم ها بهتر کار کرده ودر pes واقعا لیگ انگیلیس اصلا جالب نیس لوگو تیم ها درست نشده لباس تیم ها در بخش انلاین هم فیفا بهتر عمل کرده وسرور های قوی و قدرت مندی داره
هر دو طرفدارن خودشونو دارن منم تا 2013 pes باز بودم ولی fifa رو بیشتر دوس دارم و از pes بدم هم نمیاد
[تصویر:  AAR2.jpg]
پاسخ
(08-30-2015, 02:43 PM)The Last Resort نوشته است:
(08-30-2015, 02:05 PM)Maji Star نوشته است: من خودم به شخصه فقط PES بازی میکنم. از وقتی که PS2 داشتم تا همین حالا!

فیفا 15 که گرافیکش کم از واقعیت نداشت.  S0 (25) PES توی گرافیک هم عقبه...

البته قبول دارم قبلاً از لحاظ گرافیکی سرتر بود، ولی گرافیک PES 2015 واقعاً حرفی مقابل گرافیک FIFA 15نداشت.

به نظر من گرافیک PES توی چهره ی بازیکن ها فوق العاده بهتر از FIFA هستش ولی تماشاگرا و چمن و استادیوم من FIFA رو بیشتر قبول دارم :rolleyes:
Battlefield 1

[تصویر:  2o3g_00048046932433769437.jpg]
پاسخ
نقل‌قول: به نظر من گرافیک PES توی چهره ی بازیکن ها فوق العاده بهتر از FIFA هستش ولی تماشاگرا و چمن و استادیوم من FIFA رو بیشتر قبول دارم 
آره توی چهره‌ها بهتره ولی نه دیگه در حد فوق‌العاده بهتر!  S0 (25) البته یه مشکلات عجیبی هم داشتن صورت‌ها توی PES نمونش،همین PES 2016 صورت نیمار رو ببین انگار وازلین مالیدن روش...  S0 (43)
چمن FIFA 15 یکی از ریال‌ترین چیزایی بود که توی یه بازی دیدم، علاوه بر چمن، برف و بارون هم خیلی زیبا ساخته شده. توی PES که کلاً حس بازی کردن روی موکت بهت دست میده تا چمن S0 (43) ، هوای بارونیش بد نیست ولی به فیفا نمی‌رسه. برفی هم که نداره...
پاسخ
(08-30-2015, 06:32 PM)The Last Resort نوشته است:
نقل‌قول: به نظر من گرافیک PES توی چهره ی بازیکن ها فوق العاده بهتر از FIFA هستش ولی تماشاگرا و چمن و استادیوم من FIFA رو بیشتر قبول دارم 
آره توی چهره‌ها بهتره ولی نه دیگه در حد فوق‌العاده بهتر!  S0 (25) البته یه مشکلات عجیبی هم داشتن صورت‌ها توی PES نمونش،همین PES 2016 صورت نیمار رو ببین انگار وازلین مالیدن روش...  S0 (43)
چمن FIFA 15 یکی از ریال‌ترین چیزایی بود که توی یه بازی دیدم، علاوه بر چمن، برف و بارون هم خیلی زیبا ساخته شده. توی PES که کلاً حس بازی کردن روی موکت بهت دست میده تا چمن S0 (43) ، هوای بارونیش بد نیست ولی به فیفا نمی‌رسه. برفی هم که نداره...

دقیقا چمن PES خیلی افتضاحهه:| واقعا حس موکت رو دست میده!! باو چهره هایی که توی تاپیکش گذاشتم رو ببین صورت پوگبا!! در کل از لحاظ چهره فیفا نمیتونه برسه:D ولی در کل بازم من گرافیک فیفا رو ترجیح میدم به PES:|
Battlefield 1

[تصویر:  2o3g_00048046932433769437.jpg]
پاسخ
منم مثل خيلي از دوستان pes رو فقط تا 2013 تحمل كردم.
جديدا يه جا رفته بودم pes 2015 رو فقط تست كنم ببينم چجوريه.
سرعت بازي وحشتناك زياد بود در حدي كه فقط يه نيمه تونستم بازي كنم.
 زاويه ي دوربين به شكل خيلي عجيب و با سرعت زياد جا به جا ميشد(نميدونم اينو اشتباه ميكنم يا واقعا بدجور جا به جا ميشد).
طراحي لباس برخي تيم ها (مخصوصا تو ليگ انگليس) و حتيپرچمشون  اصلا خوب نبود.
با اينكه فن دو اتيشه فيفا هستم ، خيلي دوست دارم امسال pes به دوران اوجش برگرده چون وضعيت الانش زياد جالب نيست...
NVB

4Ever Live
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلیپ های بازی کردن بروبچ گیمفا battle gamer 80 25,199 07-27-2019, 02:09 AM
آخرین ارسال: White Beard
  تاپیک نمره دهی اعضای انجمن به یکدیگر(این هفته White Beard) AMIR_PC 143 28,481 11-08-2018, 01:20 PM
آخرین ارسال: White Beard
  چت روم وب سایت گیمفا | موقت CTTR 4 3,353 06-19-2017, 03:40 PM
آخرین ارسال: chidazicom
  عکس بروبچ فروم گیمفا MR.TANGO 310 135,062 05-02-2017, 02:05 PM
آخرین ارسال: DeadSec
  تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا Javad RmR 41 13,768 10-16-2016, 11:38 PM
آخرین ارسال: Booker_Dewitt

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان