امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا
جواب این هفته: کپی .
نگاه داداش من اصلا و از ریشه ، این قضیه که کپی یا اصل ،مربوط به این میشه که شما دوست داری یه شرکت رو حمایت کنی یا نه؟
نکته 2 اینه که شما،دوست داری خودتو حمایت کنی یا نه؟

ما ایرانی ها ،در طول تاریخ از زمانی که حضرت علی وارد یه شهر ایرانی نشین به نام "انبار" شد تا امروز که مسئولین برای گرفتن پست میرن ساندیس خوری دسته جمعی ( به ولله قصدم توهین نیست،حقیقته .ما مخلص این دو.لت تدبیر هم هستیم...آقای ادمین گیر بی ساممون نده.) ثابت کردیم که اشتیاقی به حمایت از هیچی نداریم و 100% منافع شخصی مون مد نظر هست.
بنابراین،سوال درست سوال شماره 2 هست.که خوب قطعا جوابش اینه که "بله" من خودمو به یوبی سافتی که نشته تو دفترش با 4 تا تلفن میلیاردی معامله میکنه و لنگ پول 4 تا کور کچل نیست،ترجیح میدم 100%. بدون شک.

خب حالا این از یه نظر،نظر دیگه هم این میتونه باشه که شما میخوای بیشتر حال کنی یا نه؟
بازم این سوال تو ایران پرسیدنش بیهوده است.چون :
1. با این پینگ ماشالله 1000 ماشالله (جون عمه جان وزیر ارتباطات بزنید به تخته که یه وقت پینگمون خشک نشه!) فکر میکنم با یه نفر که حتی در کشور افغانستان هم نمیتونیم آنلاین بزنیم،پس تنها گزینه اینه،که به آنلاین زدن تو کشور به اصطلاح "عزییییییییییز" خودمون فکر کنیم.مثلا از زمانی که الدر اسکرولز آنلاین اومد،90% سایت های خبری گیم حتی خبر ریلیز شدنش رو هم به سمعمون نرسوندن،حالا فکر کنید اینو باید بری دان. کنی،بعد سی دی کیش هم بخری که تازه با این سرعت پینگ من قولتون میدم به هیچ وجه ،هرگز،ابدا،اصلا،نمیتونید از بازی لذت ببرید و همش دارید پای سرعت،حرص میدین پایین که اینا خودش بعدا میشه سرطان،میزنه به جیگر آدم...
2. اگر هم یه زمانی یه فرجی بشه و یه شخص مستجاب الدعوه از خدا بخواد که یه گیم ریلیز بشه که تو ایران هم بشه بازیش کرد،خداوند هم از آسمان "سرور های داخلی" رو به همراه گیم مذکور نازل میکنه بر سر مسلمینی چون منو شما،که باز هم نیازی نیست 100 و خرده ای هزار تومن بدی یه گیم که نهایتا میشه با 4 تومن 5تومن سروتشو هم آورد، با هزار عزت و احترام بری از یه سایتی به زور گیر بیاری ،که آخرشم معلوم نباشه سرورش تو ایران هست یا نه! همون 4 تومن هم تازه نیازی نیست،چون معمولا رفقا زحمتشو میکشن و ما هم مثل لاش خور ها میفتیم سر جنازش . یا اینکه وقتی ساعت 1 تا 7 صبح میشه ،مجانی دانش میکنیم....

پس "آقایون به این بی پدر های آمریکایی (یا هر قبرستون دیگه) نیازی نیست کمک مالی کنید،هر جا دستون اومد، بر.ینید به ریشه و جد و آباء هر کی انتظار پول بیشتر ازتون داره".

ولی ............ولی،ولی، گیم های ایرانی رو اوریجینال بخرید.
ما که ادعامون میشه که میخوایم صنعت گیم تو ایران رشد کنه و گیم های ایرانی روز ب روز حرفه ای تر بشن،و ارواح خیکمون گیمفا و تکفارس و بازیکده راه میندازیم،پس بیاید متخصصین کشور رو عملا هم حمایت کنیم،تا جلو بازی ساز های خارجی کم نیارن و آبرشون رو بخریم...[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

حتی اگر هم گیم ایرانی که تازه عرضه میشه ،مالی هم نبود ،فقط برای افزایش بودجه و اعتبار شرکت ها که شده هم اوریجینالشو بخرید.
اون شرکت هایی که الان با پول مردم به خودشون پز میدن هم (مثل یوبی سافت که یه روزی از پرنس آو پرشیا 1 (در پیتی آشغال.) شروع کرد) اولش هیچی نبودن،با ایمان و حمایت مردم به این نقطه رسیدن.
حتی اگر گرون بود،به پولش فکر نکنید،ازین پولا زیاد تو زندگیتون میادو میره ولی اون گیم ساز ایرانی ممکنه با این پول شما بتونه کارشو ارتقاء بده.
در لحظه ای که قیمتشو میبینی به این حرف فکر کن (در ضمن نبینید که یه روانپریش ک...خلی مثل من این حرفو زده، خود حرف رو نگاه کنین....)
باشد که مملکت تو همه ابعاد پیش بره، ولی ما به عنوان گیمر ها باید صنعت خودمون رو حمایت کنیم (گیم رو) .

پاسخ
خب این خیلی خیلی بده که یک چیزی رو برای خودمون "خوب و مورد پسند" ببینیم و همون چیز رو برای یک نفر دیگه " بد و کمک به دست های بیگانه" . به نظر شما چرا گاه و بی گاه بعضی از این شرکت های نسبتا بزرگی که ازش نام می برید ورشکسته میشن؟ چرا تی اچ کیو با اون همه سابقه درخشان تو بازی سازی درش تخته شد؟ چرا کرایتک الان یه عده از کارکنانش به همراه یکی دوتا از ای پی هاش رو فروخته به شرکت های دیگه؟ 
کاری که ما تو ایران می کنیم عملا دزدی محسوب میشه. یک عده دیگخ زحمت میکشن عرق میریزن یک بازی رو می سازند یک قیمتی روش میگذارن یک چیز کاملا منطقی. حالا یه عده ی دیگه میان همون بازی رو که با زحمت دیگران درست شده عملا به عنوان یک بازی مجانی روی اینترنت قرار میدن. بعد یک عده ی دیگه کثل ما میان این بازی ها رو به صورت کرک شده خریداری می کنند ( همون بازی که مجانی روی اینترنته). در اینجا سه نوع دزد مشاهده میشه. دزد اول کسی که بازی رو کرک میکنه و مجانی روی اینترنت میگذاره. دزد دوم ( شاهدزد) کسی که  میاد بازی که یکی دیگه دزدیده رو به یه قیمتی هرچقدر هم کم میفروشه. دزد سوم کسی که میاد بازی رو با یک قیمت بسیار پایین خریداری میکنه و روی کامپیوتر یا کنسولش نصب میکنه. میدونستید نصف مشکلاتی که در تاپیک "سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدویی" مطرح میشه به دلیل اینه که بازی رو اورجینال خریداری نمی کنید؟ جدیدا هم که باب شده توی هر سایتی یک بخش دانلود کرک هم میزنند. وقتی شما بازی رو کرکی می خرید:
اولا یک عمل ناپسند و کاملا غلط انجام دادی.
دوما از نصف لذت های همون بازی که به صورت انلاین ه محروم میشی.
سوما از پشتیلانی پس از فروش بازی مذکور بهره مند نمیشی.

در مورد بازی انلاین بازی کردن هم باید بگم خداروشکر الان دیگه تقریبا همه یک اینترنت ۱ مگابیت توی خونه هاشون هست. می مونه یک اکانت استیم با یک سی دی کی اورجینال. اون ها رو عم که راحت میشه تهیه کرد. حالا چرا سیستم شما انقدر پینگ رو بالا میده من نمیدونم ولی ما که با رفیقامون بتل ۳ بازی میکنیم محاله پینگ از۲۵۰ بره بالاتر. معمولا هم روی ۱۲۰ - ۱۶۰ تا در گردشه. پس الکی بهونه پینگ رو نکنید.

در اخر  میگم اگه واقعا دستتون به دهنتون میرسه و توانایی خرید بازی اورجینال رو دارید حتما اورجینال بخرید. اگه هم توانایی ندارید بازی رو کرکی بخرید ولی حداقل یک دستت درد نکنه نثار تبم سازنده بکنید نه اینکه فحش بارشون کنید که چنین و چنان.
James P. Ark
پاسخ
اورجینال خریدن تو ایران واقعاً دشواره. یه زمانی بازی PS3 مال همون قبل از 2009-2010 بازی هاش روی 60 الی 90 بود می شد یه کاریش کرد ولی الان دلار اینقدر رفته بالا قیمت دو برابر که هیچی نزدیک به چهار برابر رفته بالا! فروشنده ها هم که بازی های نسل بعدی رو هر کدوم یه قمیتی می خوان بدن یعنی خیلی دیگه روش میکشن. موقعی که PS4 تو بازار اومد قیمت نزدیک 3 میلیون بود ولی الان رسیده 1500! درباره بازی ها هم همینطوریه مثلاً بازی های محبوب وقتی میاد قیمت رو 250 هم میره ولی چند هفته بعد می بینی دیگه رو دستشون مونده قیمت رو تا 170 هم میارن پایین :| ولی کپی قیمتش واحده و ارزون و بازی خیلی گرون بخواد در بیاد 30 تومن میشه. ولی این ارزونی آخرش به ورشکستی شرکت محبوب منجر میشه اما دیگه اونطوری ها هم نیست یه بازی اینقدر محبوب ـه و یه شرکت ممکنه مثل R* و... اینقدر سابقش عالی باشه که همون اوایل جوری بفروشه که کل ایران کپی بخرن ورشکست نشه. ولی کشور های دیگه اصلاً روی سود پول اورجینالی که ما میدیم حساب نمی کنن. اونا اوصلاً ایران رو به رسمیت نمی شناسن و مستقیم نمیارن بازی رو تحویل فروشنده ها بدن و همین فروشنده های ایرانی میرن از بقیه جا ها میخرن میارن اینجا می فروشن. در نهایت ما اورجینال بخریم در واقع کمکمون اینقدر کم محسوب میشه که هیچ هست و خود سازنده ها مطمئناً روی سودی که تو ایران می کنن حساب نمی کنن. حتی یه سایتی VGChartz می خواد چارت فروش بزنه نمیاد فروش ایران رو هم حساب کنه! میاد فروش کشور های اروپایی و کشور هایی که توشون عرضه شده رو حساب می کنه. ولی واقعاً درسته بخاطر اینکه بازی ها اینقدر گرونن مجبور بشیم از گیم دست برداریم در صورتی که سود اورجینالی که می خریم براشون خیلی خیلی پایین ـه (تو ایران)؟ از نظر شرعی این کار توهین به سازنده هست اما به قول معروف با یه گل که بهار نمیشه!

از یه جهت دیگه اورجینال آنلاینش خوبه و هیچ دردسری تو بازیش نیست. حتی همین بازی های کنسولی دنگ و فنگ های زیادی داره و مثل کنسول اورجینال نیست بازی رو خریدی بزاری دستگاه مطمئن باشی اجرا میشه! آنلاین بازی کردن هم خیلی لذت بخشه. والا من تو همین MiniClip هر روز دارم بیلیارد میزنم و تا الان نزدیک 30 ساعت بیلیارد بازی کردم ولی هنوز خسته نشدم! وقتی بیلیارد اینطوریه مطمئناً بازی های دیگه مثل Destiny ماه ها یا شایدم بیشتر می تونه آدمو میخکوب کنه. من چون کنسول بازم، تصمیم گرفتم بزنم تو کار اورجینال ولی به نظرم میشه با صرف نظر از خرید بازی های بی خود و فروش بازی هامون وقتی ازش سیر شدیم بتونیم نسل رو بگذرونیم. در کل به نظرم کپی و اورجینال هر کدوم مزیت خودشون رو دارن. البته این وضعیت فقط تو ایران اینطوریه. نه من بلکه هر کی تو خارج بود مطمئناً براش اورجینال بهترین گزینه هست.

پاسخ
آی گفتی آی گفتی...
دقیقا همینطوره،بازی اوریجینال رو نمیشه تهیه کرد به هیچ وجه.
من خودم پارسال رفتم تو سایت الدرز اسکرولز،اومدم آنلاین سفارش بدم،هرچی گشتم دیدم ایران رو ساپورت نمیکنه.
حتی تو پروفایلی که ساختم زدم افغانستان که به ایران نزدیک باشه!
من حرفم اینه که متأسفانه نمیشه از گیم های اوریجینال شرکت های خارجی (این قسمت رو توجه ننمودید آقای آرک1357 .)
استفاده کامل رو برد،پس نیاید بیخودی پولتونو بریزید جوب آب.
اما اونجا که نوشتم ایرانی ها رو بخرید،دلیلش اینه که گیمساز های ایرانی برعکس خارجی ها لنگ همین پول مان که نشون میده در مورد تصمیم مون باید واقعا فکر کنیم...
در ضمن بابا مگه پشتیبانی پس از فروش عملا چیه ؟ خدا وکیل اصلا به کار میاد که بیایم به خاطرش پول بازی گرون بدیم؟
اصلا نگاه قضیه اینه که شما میری دم مغازه،میبینی 10 بیست تا گیم جدید اومده.خب طبیعتا همه میدونن که تقریبا هیچکس تو ایران ترجیح نمیده که پولشو تا میتونه ذخیره کنه،بیاد یه کاری کنه که بیشتر خرج شه.اونم برا گیم! لااقل میتونی سر راه برگشتن از سی دی فروشی، یه همبری چیزی بزنی .
ولی اگر بخوای اوریجینال بخری،نه میتونی تعداد گیم بیشتری برداری (شاید پول کافی همرات نباشه اصلا...) نه میتونی اون همبر رو بزنی تو رگ!بلکه تازه اسهال هم ممکنه بشی و همبر هایی که قبلا زدی هم از کفت بره!

من اگه خارج هم بودم بازم گیم کپی میخریدم!
حالا ممکنه یه گیمی آنلاینش بیشتر حال بده ولی بازم من ترجیح میدم بقیه گیم ها رو کپی بخرم و فقط اونی که آنلاینش باحاله رو اصل!

کما اینکه تو همین ایران هم اکثر افراد این کارو میکنن (مثلا سی دی کیشو از یه سایتی میخرن...)تازه اونم فقط برای بعضی گیم ها!

راه حل بازی آنلاین راحت تر تو ایران هم اینه که بری تو یه سایت که 12 سیزده تا گیم رو براشون سرور درست کردن،یه پروفایل که نامحدودش دیگه نهایتا میشه 150 تومن بخری. که به صرفه تره،مجبور نیستی بابت هر کدوم ازون 12 سیزده گیم سی دی بخری...

ضمن اینکه تمام این حرفا به کنار،مگه میخوای چکار کنی؟ میخوای گیم بازی کنی ،کار جدی که نیست.
مثلا اگر ماشین بود ،ها ، قضیه ش فرق میکرد.یا مثلا خونه،....دراینجور موارد پول بیشتر=جنس بهتر. ولی گیم ....
پاسخ
امیر یک سوال منطقی ازت داشتم.
فرض کن تو یک گیم ساز خارجی هستی. یک بازی تولید میکنی با هزار زحمت. دوست داری بابت این بازی که تولید کردی پول از مردم بگیری یا نه؟ 
در اون زمان خوشت میاد که کسی بازی تو رو که انقدر براش زحمت کشیدی کرک کنه و به صورت مجانی رو نت قرار بده؟
James P. Ark
پاسخ
خب نگاه ،بله 100% که این رو دوست دارم که بابت زحماتم مزد بگیرم،اما خب این آقا ،طبیعتا به خواستش میرسه، این نیست که کرک شدن بازی ها اونقدر ها هم به ضرر گیم ساز باشه. به قول آقای وینم اسنیک،با 1 گل هم بهار نمیشه، یعنی این به ما بستگی نداره که کرک شده رو بخریم یا نه،بلکه به پلیس اف بی آی یا واحد های امنیتی دیگه،مثل اینترپل بستگی داره،یعنی اگر بخوان میتونن جلوی این بند و بساط ها رو بگیرن،ولی خب 100% نمیخوان،یا خودشون هم تو این باند بازی ها شریکن،یعنی شیتیلشو میگیرن.
من (شخصا) خیلی وقت ها اعتقاد دارم گیم ها رو کرک میکنن که فروش بره! یعنی چی ؟یعنی بعید نیست، اصلا بعید نیست که گیم های کرک شده از طرف خود شرکت های گیم ساز کرک بشن،چون مثلا شما عمرا حاضر باشی پای یه گیم درپیتی مثل "هوم فرانت" بیای نزدیک حتی 20 $ هم بپردازی،ولی وقتی میبینی که همین گیم رو که تا 2 دقه پیش بهش فحش میدادی، به قیمت خیلی کمتر مثلا 5 $ میفروشن،با خودت میگی شاید بد نباشه امتحان کنم! 
همونطور که توی قاچاق وسایل خونه به ایران،یا مواد مخدر به ترکیه،کسانی این تجارت ها رو اداره میکنن که خودشون مجری قانون اند،هیچ بعید نیست که در قاچاق محصولات فرهنگی هم این قضیه وجود داشته باشه.

من در مجموع پاسخم به سوال شما این هست که: مایی که تو ایران هستیم ،چه اوریجینال بخریم چه کپی بر سیا.ست های پلیس در مورد گیم کرک شده، و در آمد اون شرکت اثری نداریم (نه اینکه کم اثر بگذاریم، بلکه مطلقا بی تأثیر هست رفتارمون).
و با 1 گل هم بهار نمیشه (حالا از ضرب المثله خوشم اومد ها...!) .
پس بیاید به خودتون فکر کنید:
اگر به نفع شخص خودتون هست،اوریجینال بخرید.
اگر هم به ضرر شخص خودتون هست،کرک بخرید.
پاسخ
موضوع این هفته رو یکم دیر گذاشتم چون اولا موضوعی به ذهنم نمیومد و دوما یکم با پی سیم درگیری داشتم. با اجازه مدیران آقای نراقی آقای زاهدی و مرتضی عزیز میخوام این هفته موضوع رو از مناظره به بحث و تبادل نظر تغییر بدم. فقط برای همین هفته.
از تمام کاربران قدیمی و جدید گیمفا میخوام نظر بدن. این موضوع بسیار بسیار حیاتیه.

چرا گیمفا مانند قبل نیست (مشکل در کجاست)؟
برای احیای دوباره گیمفا چه کار باید کرد؟ 
گیمفا در حال حاضر چه کمبود هایی دارد؟

James P. Ark
پاسخ
قبل از اینکه بخوام به این سوالات جواب بدم یه حرفی دارم:
دوستان بدونید من یه کاربر معمولیم مث شما و اگه حرفی میزنم دلیل این نیس که جایگاه خودمو بالاتر میدونم. من صلاح فروم میخوام و بس. خواهشا حرفای بی مورد پشت سرم نزنین و هرچی دارین تو روم بگین
چرا گیمفا مث قبل نیس؟ سوالیه که خیلیا میپرسن و من هم تا اینجایی که دیدم علت هاش اینان:

اول در مورد خود کاربراس: قبل از اینکه اینجا به شکلی که الان هس در بیاد، کاربران همیشه فعالیت زیادی داشتن تو فروم و برای پیشرفتش خیلی تلاش میکردن ولی نمیدونم چی شد که یه دفه کاربرای فروم شدن 30000نفر الان و از این تعداد زیاد حداکثر 5000 کاربر فعالیت دارن و بقیه اصن ما هاست سر نمیزنن. بیشتر این افراد فقط واسه یه سری سوالات راجب گیم و سخت افزار و کنسول، عضو میشن و 5-6 ساعت آنلاین میمونن و دیگه هیچ وقت پیداشون نمیشه. این یکی از اصلی ترین مشکلات فرومه

دومی هم راجب افراد تگ دار: اینو دارم خطاب به مدیریت میگم، خواهشا تو انتخاباتون دقت داشته باشین. بعضی از افراد جنبه تگ رو ندارن و با کارهاشون وجهه ی شما رو خراب میکنن و به ضرر خودتون تموم میشه. به نظر من کسی که یه پستی، تگی میگیره اولین خصوصیتی که باید داشته ادب و احترام به کاربره که متاسفانه برخی ندارن. بهترین نمونه هم آقای زاهدی که به جرئت میتونم بگم یکی از باشخصیت ترین افرادی که من تو کل زندگیم دیدم و واقعا لیاقت مدیریت گیمفا رو دارن. گیمفا به همچین افرادی نیاز داره نه چن نفر که معلوم نیس ادب و تربیت رو از کجا یاد گرفتن (مخاطب خاصی هم ندارم و قصدم توهین نیس ولی بهتره این افراد از همین الان به خودشون بیان). واقعا من دلم برای اون تیم تحریریه قبل از دی ماه سال پیش تنگ میشه؛ صمیمیت و دوستی تعاملی که بین کاربرا و اونا بود تکرار نشدنیه. من همچین گیمفایی رو دوس دارم...

البته کمبودهای گیمفا به همین جا ختم نمیشه: خود سایت و به خصوص فروم قالب های قدیمی و پر از باگ دارن که اصن در شان "برترین سایت گیمینگ ایران" نیست. حداقل امکانات برای کامنت های دوستان تو سایت وجود نداره (لایک و ویرایش) و خیلی موارد دیگه که دوستان وارد ترند.
راستی تو سایت مقاله نویس هم کم داریم، خدایی یه نیگا به آرشیو سایت بندازین: بیشتر از 70-80% مقاله ها مربوط به قبل از دی ماه سال پیشه!! دوستان بیشتر مقاله دوس دارن تا نقدو و بررسی و پیشنمایش (البته خانواده گیمفا و قیمه گیم خوب بودن ولی بیشتر راجب گیم باشن این مقاله ها بهتره)

به نظرم اگه به این چنتا موضوع و مواردی که من ذکر نکردم و دوستان میگن رسیدگی بشه باعث پیشرفت سایت میشه
(فقط من نمیدونم شما میخواین با اون چن هزار کاربر غیرفعال چی کار کنین...)

ممنون از وقتی که گذاشتین [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
تاپیک خوابید؟ [img]images/smi/s0 (96).gif[/img]
صابش کجاست؟
بیا یه لغتی بزن تو کلیه هاش بکشش [img]images/smi/s0 (85).gif[/img]
پاسخ
درود بر همگان و شرمنده بابت تاحیر طولانی...
موضوع جدید: نظر شما درباره بازی "شبگرد" چه بود؟ آیا توانست به استاندارد های موردنظرتان درباره یک بازی ویدئویی ایرانی برسد یا خیر؟
James P. Ark
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلیپ های بازی کردن بروبچ گیمفا battle gamer 80 25,203 07-27-2019, 02:09 AM
آخرین ارسال: White Beard
  تاپیک نمره دهی اعضای انجمن به یکدیگر(این هفته White Beard) AMIR_PC 143 28,493 11-08-2018, 01:20 PM
آخرین ارسال: White Beard
  چت روم وب سایت گیمفا | موقت CTTR 4 3,356 06-19-2017, 03:40 PM
آخرین ارسال: chidazicom
  عکس بروبچ فروم گیمفا MR.TANGO 310 135,125 05-02-2017, 02:05 PM
آخرین ارسال: DeadSec
  تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا Javad RmR 41 13,797 10-16-2016, 11:38 PM
آخرین ارسال: Booker_Dewitt

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان