موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
اول گفتم مثل نسل قبلی ایکس باکس بگیرم , اینطوری فَنش هم میمونم[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] ! ولی یکمی رفتم جلو تر فکر کردم[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] وقتی میتونم بازی هاروبا کیفیته بیشتری بازی کنم و پول کمتری نسبت به کنسوله XOne بدم , چرا اینکارو نکنم[img]images/smi/s0 (86).gif[/img] ؟ با اینکه نمیشه از کینکت و خوش دستیه کنترلِر XBox گذشت[img]images/smi/s0 (29).gif[/img] , ولی چاره ای نیست میریم سمت PS4 [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]!
موضوعها: 1
(11-13-2013, 12:59 AM)'Erfan_HD' نوشته است: الآن اونایی که میخوان کنسول رو بلافاصله بخرن میخوان همه ی بازیا رو اوریجینم بخرن؟؟
اگه میشه درباره ی تعویض کردن و هدیه دادن بازی ها هم توضیح بدید. ممنون
ببین داداش یه بازی میخری تمومش که کردی میاری یه مبلقی میدی یکی دیگه میبری
مثل اولای ps3
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
I CAN'T AFFORD IT [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
چجوری ســـــــــــــــــــــــــــــــــه سال صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 1
(11-14-2013, 04:46 PM)'Erfan_HD' نوشته است: I CAN'T AFFORD IT [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
چجوری ســـــــــــــــــــــــــــــــــه سال صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گفته؟
درسته باید اولاش یه 400 و500 تومان پیاده شی اما دیگه تموم میشه
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
یعنی تا ابد میشه بازی رو تعویض کرد؟
توی میهن مارکت زده آورده ولی قیمتش رو برین ببینید برق از کلتون میپره ... گذاشته 2200000 . بعد میگه که پارت بعدی بیاد گرونتره ... میگن ولی به دلار 400 تاس میگه ما از سنگاپور میاریم .. میگم همان دیروز تازه لانچ شده تو آمریکا چجوری شما از اونجا میارید تازه؟ من نمیفهمم ما کی میخوایم سالم کار کنیم و یه ذره انصاف داشته باشیم...میگه تو کشورای دیگه هم انقدر میفروشن .. میگم یعنی 600 700 دلار میفروشن میگه آره ... دیگه من به این آدم چی بگم آخه[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
سلام برای خرید ps4 از استرالیا بگیرم بهتره یا دبی فرق میکنن؟مثلا استرالیا بهتر باشه
کدوم region خوبه؟یه توضیحیم درباره ی فرق region ها بدین فرقشون چیه؟ ممنونم
موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
سلام دوستان در رابطه با تعویض بازی ها صحبت کردین من یه چیزی رو نمیفهمم وقتی یه بازی رو تعویض میکنی باید چقدر بابت تعوضش پول بدی؟اونقوت بازی رو به عنوان دست دوم حساب نمیکنن؟اونطوری باید نصف قیمت رو بدی که بازم حساب کردم نمیصرفه! دومین سوالم اینه که ps4 تو کشور ترکیه هم عرضه میشه؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 75
(11-23-2013, 01:28 AM)gears 4 ever نوشته است: سلام برای خرید ps4 از استرالیا بگیرم بهتره یا دبی فرق میکنن؟مثلا استرالیا بهتر باشه
کدوم region خوبه؟یه توضیحیم درباره ی فرق region ها بدین فرقشون چیه؟ ممنونم
فرقی نداره ، کلا PS4 قفل منطقه ای نداره شما هر Region ــیی بگیرین میتونین به راحتی ازش استفاده کنید .