موضوعها: 0
[quote pid='265373' dateline='1468503562']
EXECUTIONER
(07-14-2016, 04:36 PM)Knight N.I.M.A نوشته است: سلام من باس Yhorm the Giant رو توی مرحله ی Profaned Capital رو کشتم ولی الان نمی دونم از کجا باید برم مرحله ی بعدی همه جا رو گشتم ولی راهی نیست
کسی می تونه کمک کنه ؟
[size]
بعد از کشتن باس فایت Pontiff Sulyvahn یه دری رو بروت هست اون رو که باز کنی میری سمت چپ میرسی به یه زمن بزرگ که چندتا مینی جایت توش افتادن اونجا فقط بدو از وسطشون رد شو از پله ها برو بالا یه ستون هایی میبینی که لبه دارن و میتونی بپری روشون بعد از اینکه پریدی رو شون یه راهی میبینی به اون طرف قلعه که یه سری شوالیه کمان دار ازش مراقبت میکنن بعد از اینکه اونا رو رد کردی میرسی به یه آسانسور وقتی دسته آسانسور رو کشید میبرتت بالا که میرسی به anor londo که راهتو ادامه بدی میرسی بهAldrich, Devourer of Gods
اگه جاییش گیج شدی نفهمیدی بیا ازم سوال کن [/size]
[/quote]
خیلی خیلی ممنون از شما و بقیه دوستان
بلاخره رد شدم
فقط یه سوال دیگه من این شخصیت کارلا رو نجات ندادم توی قسمت Irithyll Dungeon
یعنی پیداش نکردم توی ادامه ی بازی مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
نقلقول: نه کارلا فقط می تونه کتاب های سیاه pyromancy و بقیه چیزا رو بگیره و بهت جادو بفروشه
اگه می خوای پیداش کن یا نکن
بعد قضیه ی این فروش روح باس ها که با سلاح و زره عوض می کنی چیه ؟
باید پیش کی برم ؟
(07-14-2016, 10:20 PM)EXECUTIONER نوشته است: (07-14-2016, 09:39 PM)Knight N.I.M.A نوشته است: نقلقول: نه کارلا فقط می تونه کتاب های سیاه pyromancy و بقیه چیزا رو بگیره و بهت جادو بفروشه
اگه می خوای پیداش کن یا نکن
بعد قضیه ی این فروش روح باس ها که با سلاح و زره عوض می کنی چیه ؟
باید پیش کی برم ؟
باید بری پیش لودلث
همون لرد آف سیندر که با هات رفیقه و تو فایرلینک شراینه!
باید یه آیتمی به اسم Transposing Kiln رو که از curse-rotted greatwood میوفته رو بدی بهش
خوب من الان همچین چیزی ندارم
شاید گرفتم ش بعد هم فروختمش
می شه برگردم دوباره این باس رو بکشم
موضوعها: 4
سلام خسته نباشید. ممنون داداش، یه مشکل دیگه دارم بازیم اصن دشمن من هرچی منو میزنه اصن به منم نمیخوره شمشیرش از تو من رد میشه:| نمیدونم این باگه:| ضربات منم به اون نمیخوره و اگه میشه راهنمایی کنید
.