موضوعها: 21
پلتفرم های شما:
اقا بازی ما بعد از مقدمه کرش کرد اگه راه حلی هست بگین اگه نیست لطفا سیو مرحله اول (بعد مقدمه) رو بدین.(سیو 100 درصد نمیخوام سیو مرحله اول رو میخوام اگه کسی دارش کمک کنه)
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
آپدیت دوم 3dm داره خودش.من خودم اول مرحله اول رو آورد بعد ریست کردم سیو بازیو از مقدمه آورد.باید آپدیت رو دان کنید.برای من که اینطور بود آپدیت داخل سی دی رو که ریختم مرحله اول رو آورد.
.
.
.
.
بچه ها امکان داره آنلاینشم کرک بشه؟سرو سامون دادن مادر بیس بدون آنلاین بی هدفه تقریبا.
موضوعها: 5
09-16-2015, 01:23 AM
(آخرین ویرایش: 09-16-2015, 01:25 AM، توسط Dead ■ Man.)
(09-16-2015, 12:19 AM)Be the story نوشته است: اقا بازی ما بعد از مقدمه کرش کرد اگه راه حلی هست بگین اگه نیست لطفا سیو مرحله اول (بعد مقدمه) رو بدین.(سیو 100 درصد نمیخوام سیو مرحله اول رو میخوام اگه کسی دارش کمک کنه)
http://www79.zippyshare.com/v/IuOSy6jc/file.html
(09-16-2015, 01:03 AM)Sina Assassin نوشته است: آپدیت دوم 3dm داره خودش.من خودم اول مرحله اول رو آورد بعد ریست کردم سیو بازیو از مقدمه آورد.باید آپدیت رو دان کنید.برای من که اینطور بود آپدیت داخل سی دی رو که ریختم مرحله اول رو آورد.
.
.
.
.
بچه ها امکان داره آنلاینشم کرک بشه؟سرو سامون دادن مادر بیس بدون آنلاین بی هدفه تقریبا.
این بازی آفلاینش به زور کرک شد با اون DRM خیلی قویش بعد میخوای آنلاینش کرک شه
موضوعها: 0
من نصبش کردم کرک ورژن 2 هم ریختم ولی وقتی روش میزنم اول تبلیغ 3DM میاد اوکی رو که میزنم هیج اتفاقی نمی افته فقط بار اول یه صفحه سفید اومد توروخدا بگین چی کار کنم
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
یه مشکلی دارم
بعد مرحله اول بازی متال کرش میکنه
مث اینکه برا همه هم هست
اگر میشه کمک کنید