موضوعها: 140
(07-05-2016, 03:59 PM)Mr.ISO نوشته است: (07-05-2016, 12:15 PM)The Last King On The Earth نوشته است: (07-05-2016, 08:49 AM)Mr.ISO نوشته است: دوستان عزیز من چند صفحه قبل یه ویدئویی گذاشتم که داخلش در آسانسور داخل منطقه نظامی باز میشه، پیشنهاد میکنم ساعت 10 صبح داخل بازی با مشت بزنید به در آسانسور ببینید چی میشه.
اقا این در واسه من هی باز میشه چه ربطی به مشت و ساعت 10 داره؟
در آسانسور باز میشه ولی نمیره پایین مهم اینه بره پایین.
چطوری در راحت باز میشه؟ بیشتر پلیرها سر باز کردن در مشکل دارن
والله من هر دف رفتم در خوبه خود باز شد
تازه تو اون ساختمون بریم دیگه سربازا خیلی کم میشن. فکر کنم همه چیز تو اون ساختمون باشه.
موضوعها: 1
سپاس از همه ی دوستان
نه بابا ماد کجا بود من روی ps4 بازی میکنم نه PC خودم هم خیلی کشته ی جت پک نیستم! فقط گفتم حیفه که باشه و پیدا نکنم
کسی جواب من رو نداد، ممنون میشم راهنمایی کنید شما توی استوری مد چه جوری به اون منطقه ی نظامی می رید؟ یا فقط روی حالت آنلاین رفتید ؟ من میرم سریع حمله ی شدید می کنن و هیچ کاری نمی تونم بکنم فقط با دایرکت مود راحت می تونم برم اون منطقه ی نظامی
Sent from my iPhone using Tapatalk
موضوعها: 140
(07-05-2016, 05:34 PM)Mr.ISO نوشته است: (07-05-2016, 05:24 PM)z170progaming نوشته است: (07-05-2016, 02:19 PM)Farhad01 نوشته است: جت پک:
دوستان وارد و باتجربه یکی به ما بگه این جت پک وجود داره واقعن یا نه؟ توی استوری مد ، آنلاین هم اگه باشه به درد من نمیخوره
داخل یوتوب کلی فیلم گذاشتن که می گن راه پیدا کردنش اینه ولی خیلی بد توضیح دادن و طفره رفتن، طولانی هم هست {زبانم هم قوی نیست متأسفانه}
الآن این ویدئو هست، منتهی یارو الکی لفت داده! وقت گرفته میره توی نقشه بی جهت میگرده! ولی وقتی زدم آخرش دیدم جت پک رو گرفته!
کسی حوصله داشت ببینه:
https://youtu.be/_vfFOIIvj-4
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببین دوست عزیز هنوز معلوم نیست که جت پک وجود داره یا نه که به احتمال یک صدم درصد وجود داره اون یکذره هم بخاطر اینه که توی سورس کد های بازی چند بار کلمه جتپک استفاده شده ولی اینو بدون تمام ویدئو ها و تصاویر فیکن
Sent from my SM-A500YZ using Tapatalk
این دوستمون کاملا درست میگن، به نظر من تنها دلیل استفاده از کلمه جت پک یا هرچیز دیگه ای که به جت پک مربوط میشه گمراه کردن پلیرها هست، چون شما ببینید اگه جت پکی وجود داشته باشه باید حدقال راهنمایی کرده باشن کجای نقشس نه اینکه وارد منقطه نظامی بشیم و با فرض بودن جت پک این منطقه رو جارو کنیم! مطمئن هم باشید اگه داخل منطقه نظامی باشه باید با اون آسانسور به طبقه پایین برید و فعلا هم که هیچ راه حلی برای به راه افتادن آسانسور وجود نداره، پیشنهاد میکنم از ماد و اینا استفاده نکنید چون راکستار نمیاد رازی داخل بازی بزاره که فقط با ماد حل بشه!
حرف شما کاملا اشنباه است! با برسی سابقه ی راک استار به شخص متوجه نشدم که رازی در بازی هاش باشه که پیدا کردنشون خیلی آسون باشه. هنوز توی رد دد یادمه که تو بازی سنتر میگفتن اصلا گرگ نما وجود نداره و فلان و بهمان. ولی بعد از سه سال یه خارجی دو راز اصلی بازی که متعلق به گرگینه و اون یکی که اسمشو نمیدونم، پیدا کرد. به قول یکی راک استار پشمک نمیسازه. مطمئن باشید راز وجود داره