موضوعها: 1
07-04-2016, 10:26 PM
(آخرین ویرایش: 07-04-2016, 10:40 PM، توسط Farhad01.)
خب دوستان
طی دیروز و امروز فهمیدم که من تقریبن هیچی از GTA V درک نکردم!
از اونجایی که اهل آنلاین نیستم وقتی امکان Rockstar Editor اضافه شد گفتم این چیز ها به درد اونایی میخوره که آنلاین زیاد کار می کنن! خلاصه طرفش نرفتم، امروز وقتی دنبال این بودم که چطور میشه دوباره نقشه حیوون رو بازی کرد فهمیدم باید Director Mode رو اجرا کرد وقتی برای اولین بار رفتم دیدم بعله! یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم! توی Director Mode کلی شخصیت های مختلف داره که میتونیم به وسیله ی اونا بازی رو تجربه کنیم و خلاصه پشیمون شدم که چرا زود تر سر نزدم! حیوون هایی رو هم که باز شدن از همونجا میشه اجرا کرد
در مورد اون ویدئو ها هم باید بگم که دوست عزیز فن های GTA خیلی از این ویدئوها ساختن، تازه نیکو رو هم ساختن، هر ویدئویی که تو یوتوب میذارن رمز و راز بازی نیست که!
کلن شخصیت cj وجود نداره توی این بازی
فقط نمی دونم چرا حیوانات دریایی موجود نیست در لیست
چه امکانات جالبی داره انواع آب و هوا ، سطح پلیس و...
Sent from my iPhone using Tapatalk
موضوعها: 79
پلتفرم های شما:
دوستان عزیز من چند صفحه قبل یه ویدئویی گذاشتم که داخلش در آسانسور داخل منطقه نظامی باز میشه، پیشنهاد میکنم ساعت 10 صبح داخل بازی با مشت بزنید به در آسانسور ببینید چی میشه.
موضوعها: 140
(07-05-2016, 08:49 AM)Mr.ISO نوشته است: دوستان عزیز من چند صفحه قبل یه ویدئویی گذاشتم که داخلش در آسانسور داخل منطقه نظامی باز میشه، پیشنهاد میکنم ساعت 10 صبح داخل بازی با مشت بزنید به در آسانسور ببینید چی میشه.
اقا این در واسه من هی باز میشه چه ربطی به مشت و ساعت 10 داره؟
در آسانسور باز میشه ولی نمیره پایین مهم اینه بره پایین.
07-05-2016, 12:21 PM
(آخرین ویرایش: 07-05-2016, 05:51 PM، توسط Farhad01.)
(07-05-2016, 08:49 AM)Mr.ISO نوشته است: دوستان عزیز من چند صفحه قبل یه ویدئویی گذاشتم که داخلش در آسانسور داخل منطقه نظامی باز میشه، پیشنهاد میکنم ساعت 10 صبح داخل بازی با مشت بزنید به در آسانسور ببینید چی میشه.
دوست عزیز اون فیلم شما رو نتونستم ببینم، ای کاش توی آپارات آپلود می کردید
ولی یک ویدئو دیدم در یوتوب که مربوط به آنلاین هست، در اون ویدئو طرف در حال انجام مسابقه ی موتور همون نزدیکی هاست ولی مسابقه رو ول می کنه و میره سمت سانسور، در آسانسور اتوماتیک باز میشه و با موتور داخل میشه ولی وقتی خارج میشه همون جاست
(07-05-2016, 12:15 PM)The Last King On The Earth نوشته است: (07-05-2016, 08:49 AM)Mr.ISO نوشته است: .
اقا این در واسه من هی باز میشه چه ربطی به مشت و ساعت 10 داره؟
در آسانسور باز میشه ولی نمیره پایین مهم اینه بره پایین.
دوستان شما توی استوری مد چطوری میرید اونجا؟ همه اش پلیس و ارتش به جون آدم می افته نمیشه!!
جت پک:
دوستان وارد و باتجربه یکی به ما بگه این جت پک وجود داره واقعن یا نه؟ توی استوری مد ، آنلاین هم اگه باشه به درد من نمیخوره
داخل یوتوب کلی فیلم گذاشتن که می گن راه پیدا کردنش اینه ولی خیلی بد توضیح دادن و طفره رفتن، طولانی هم هست {زبانم هم قوی نیست متأسفانه}
الآن این ویدئو هست، منتهی یارو الکی لفت داده! وقت گرفته میره توی نقشه بی جهت میگرده! ولی وقتی زدم آخرش دیدم جت پک رو گرفته!
کسی حوصله داشت ببینه:
https://youtu.be/_vfFOIIvj-4
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
ویدیوش خالی بندیه داداش . اون پسره معروفه فقط فیلمای فیک و دروغی میذاره .. صداش یادت باشه وقتی ویدیو هاشو باز کردی سریع بشناس