موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
06-10-2015, 02:31 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2015, 02:33 PM، توسط eflc2014.)
این بالای منطقه نظامیه
راستی توی یه فروم انگلیسی خوندم که جت پک داخل اون یوفوی بالای کمپ نقاشی هاست و باید با هواپیما از زیر بری داخلش و از هیچ رمزی هم استفاده نکنی. نمیدونم راسته یا نه
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
06-10-2015, 02:37 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2015, 02:38 PM، توسط battle gamer.)
بچه ها یه چیز ممکنه دقیق نگاه کنید یکی از دوستان گفت تو بازی جی تی ای سن اندرس یه چیزی دقیقا مثل عکس توی کوه چیلاد هست حالا شاید راک استار داره به ما میگه این عکس نقشه برید راز بزرگ رو توی جی تی ای سن اندرس پیدا کنید چون دقیقا یادمه توی سن اندرس یه چیز تو همین مایه ها بود اول جت پک خودمون بعد مرغ روباتی بعد مغازه ای که بالاش سفینه است یا شاید راک استاز میگه که برید تو سن اندرس بریسید به اون چیزی که مستقیم به اون چیزه ربط داره و بعد نقشه رو یاد بگیرید بیاید روی جی تی ای وی اجرا کنید چون بیشتر نقشه وی از سن الهام گرفته شده و من میگم صد درصد سن اندرس یه ربطی داره البته یه ربط نه خیلی ربط
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
06-10-2015, 02:52 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2015, 02:52 PM، توسط eflc2014.)
ولی باز هم من این فکر رو ندارم. منظورم اینه که یه ایستر اگ در GTA sa هست که هنوز فاش نشده. امکانش خیلی کمه که راکستار، از چندین سال پیش این همه سرمایه گذاری کنه و بازی بسازه و فکر اینجاشم کرده باشه. اگه واقعا راکستار همچین کاری کرده، یعنی نهایت فکر. هر کس که ایده همچین چیزی را در بازی داده یعنی سازنده ها، خیلی مخ بوده. کاشکی میشد باهاش چت کنیم. اگر کسی میدونه چه کسی هست، اسمشو بگه که در فیس بوق و توییتر پیدا کنیم. شاید اگه بفهمه که من همچین فکری به ذهنم رسیده، پنج دقیقه بتونه باهام حرف بزنه. چون فکر کنم اولین نفری باشم که اینو فهمیدم. یههویی به ذهنم رسید به خدا
کمکم کنید پیداش کنم
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
دوستان بحث GTA San رو بذارید کنار!
شما ایده ات رو دادی حالا خودت و هر کس دوست داره می ره دنبالش!
هر کی هم به نتیجه "مهم" یا "خاصی" رسید میاد می گه!
تمام!
دیگه حرفی در رابطه با این موضوع نزنید!
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 79
پلتفرم های شما:
06-10-2015, 03:46 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2015, 03:47 PM، توسط Mr.ISO.)
سلام دوستان، چند صفحه قبل چنتا از دوستان نوشتن ک پایین نقشه توی دریا برین، صدای جیغ میاد و احتمال داره به تخم مرغ شکسته مربوط باشه، ب نظر من این فکره کاملا اشتباهیه چون مثلا بالای نقشه توی دریا هم صدای جیغ میاد، اما این صدای چیه؟ کاملا مشخصه جیغ دلفینه، چون هروقت دلفین میاد نزدیکتون صدای جیغ هم بیشتر میشه پس کاملا مشخصه مربوط ب دلفینه.
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
پس در مورد افرادی که توی آب جست و جو می کنن!
به صداها اعتنا نداشته باشید! برید دنبال یه چیز دیگه!
به نظرم بهترین جا برای گشتن Hatch هست توی غرب نقشه توی آبه!
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 140
(06-10-2015, 04:03 PM)last assassin نوشته است: پس در مورد افرادی که توی آب جست و جو می کنن!
به صداها اعتنا نداشته باشید! برید دنبال یه چیز دیگه!
به نظرم بهترین جا برای گشتن Hatch هست توی غرب نقشه توی آبه!
میشه روی نقشه مشخص کنید دقیق کجاس