موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
06-10-2015, 08:19 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2015, 08:19 PM، توسط BadBoy4Ever.)
شاید
شایدم از اون شوخی های همیشگی راک استار باشه و هیچ ربطی به اصل موضوع یعنی راز بزرگ نداشته باشه
موضوعها: 140
امروز به آنجا رفتم و بالای او دیواره که عکس ها روشه یه عده دارن یوگا کار میکنن.
شاید ربطی به آدم فضایی ها نداشته باشه
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
این چیز یوگا شاید ربط خاصی به موضوع نداشته باشه ولی خود نقاشی ها ربط دارن
اولا که یه سری علامت نوشته شده که قطعا(دقت کنید "قطعا") داره به یه چیزی اشاره می کنه که نمی دونم چیه!
بالاش هم که یه یوفو هست!
فکر کنم بش باشه ربطش!
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
06-10-2015, 09:34 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2015, 09:41 PM، توسط eflc2014.)
بچه ها شاید اصلا اینها را راکستار ساخته که بازیش سر زبونا بیفته و یا مردم را از واقعیت یوفو ها با خبر کنه. من تقریبا هیچی از یوفو ها نمیدونستم تا اینکه این بازیرو گرفتم و هر روز که بازی میکردم بیشتر میخواستم بدونم تا اینکه یک دفعه ای فهمیدم بیش از یه ماهه که درمورد یوفو ها در واقعیت تحقیق میکنم و تقریبا همه چیز را در واقعیت میدونم. شاید تعداد افرادی مثل من، به پنج میلیون برسه. بعد فکر کنید که ما به دوستامون و خوانواده و دیگران بگیم . یعنی راکستار میخواسته بدون اینکه مدرکی ازش به جا بمونه، این واقعیت را به مردم بفهمونه. واقعا سیاست بدیه یا شایدم خوبه. در ضمن قصد اسپم ندارم و منظورم اینه که برای حل این راز، از چیز هایی از بیرون از بازی باید کمک بگیریم
ستاره ها یعنی = سیا س ت
ستاره ها یعنی = سیا س ت
و بعدش دوستان و خوانواده و دیگران هم به اشنایانشون بگند
تازه این رو هم اضاف کنید که این بازی، پر فروش ترین و پر طرف دار ترین بازی بوده ولی در سری های پیشی، اینجوری نبود
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(06-10-2015, 09:15 PM)BadBoy4Ever نوشته است: (06-10-2015, 09:10 PM)last assassin نوشته است: این چیز یوگا شاید ربط خاصی به موضوع نداشته باشه ولی خود نقاشی ها ربط دارن
اولا که یه سری علامت نوشته شده که قطعا(دقت کنید "قطعا") داره به یه چیزی اشاره می کنه که نمی دونم چیه!
بالاش هم که یه یوفو هست!
فکر کنم بش باشه ربطش!
داداش امیدوارم ناراحت نشی ولی بلاخره یکی باید اینو میگفت بهت
الان تاپیک پر شده از احتمالات پوچ و بی کاربرد خوب همه اینا رو بذارین کنار هم و به نتیجه ای برسین دیگه
هر روز هرکی میاد یه چیز بی ربط ( شایدم با ربط ) میگه و بقیه هم تایید می کنن
کسری جان اولا که هر کسی یه ایده ای می گه که جای بحث داره
در ضمن الان هیچکس احتمالات کاربردی نداره که! الان همه داریم حدس می زنیم و فرضیه می دیم و دونه دونه می ریم جلو!
الان اگه هیچکس هیچی نگه تا یه "احتمال کاربردی" پیدا کنه، به نظرت به جایی می رسیم؟ اصن کسی به چنین چیزی می رسه؟!
الان کلی احتمال رو بررسی کردیم و فرضیه ها رو رد کردیم!
به نظرم روند تاپیک فعلا خوبه!
بعد از یه مدت هم گفتم که یه پست تکمیلی می زنم که اینا رو جمع بندی کنه که فقط کسی تکراری نگه و گرنه ایده دادن به نظرم جزو اساس تاپیکه!
--------------------
یه چیز مختصر:
فرضیه هوای بارونی و ادامه ماجرا حذف شد!
فرضیه دریاچه و جست و جو به دنبال تخم توی دریا یا برای اون موجوده ادامه داره! این هم ایده خودتون بود!
یه سری هم رفتن دنبال GTA San که ببینن چی پیدا می کنن! هر وقت چیزی پیدا کردید حتما حتما با "تصویر" و مدرک حرف بزنید!
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام