موضوعها: 0
لطفا اسپم ندید نظریه هاتونو بزارین برا خودتون
موضوعها: 65
پلتفرم های شما:
منم فردا از اون نقطه ای از بازی که جتت تکه تکه میشه فیلم میگیرمو میزارم
سلام به دوستان عزیز.راستش من 2 ماه پیش حدودا بازی رو تموم کردم و دیگه گذاشتم کنار.
الان دوباره شروع کردم میخواهم برم سمت استراگ و راز های مخفی بازی.الان دقیقا از کجا باید شروع کنم؟
جریان این نقشه تله کابین چیه؟
سلام لطفا اگه کسی سیو 50یا 60 درصدی بازی GTA V رو داره بذاره دانلود کنم
موضوعها: 66
پلتفرم های شما:
تمام ارسال های نامربوط و بی محتوا (اسپم) حذف شدند.
اینجا جای بحث درمورد مسائل پیش پا افتاده نیست. بحثی دارید در یادداشت های همدیگر مطرح کنید. اگر باز هم از این موارد دیده شده، با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
اینجا فقط برای تبادل نظر درمورد راز های بازی GTA V هست. حتی مسائل دیگر مرتبط با بازی هم مقبول نیست. فقط راز های بازی. تا الان هم تمام راز ها حل شده و فقط راز کوه چیلیاد و اون تصویر UFO و Jet Pack و تخم شکسته باقی مونده. پس حول این راز فعالیت کنید و از چارچوبش خارج نشید؛ وگرنه برخورد خواهد شد.
با تشکر
موضوعها: 65
پلتفرم های شما:
یادتون یه فیلم از جت گرفتم بودم که تیکه تیکه میشد و میگفتین درباره فیلم لاسته
حالا با قایق دوباره همون منطقه رفتم و قایق رفت زیر اب
فکر کنم یه چیزی زیر اب هست که مربوط به تخم ادم فضایی میشه
بعد داخل یه سایت تو خود بازی نوشته بود همون روستایی های ل. خ .ت یه ادم فضایی بنامLord Zaphio رو پرستش میکنن و انواع راه های برای احضار اون رو انجام میدن مثل قربانی کردن
حتی میگه بعضی ادما رو میگرن میزارن بچه دار شن تا اون بچه رو قربانی کنن و اگه زنده موند اون بچه lord zaphio میشه و اون ظهور میکنه
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
07-17-2015, 02:28 AM
(آخرین ویرایش: 07-17-2015, 04:53 AM، توسط Milad OC.)
دوستان گل برنامه های تلوزیونی بازی هم به نظره من دارای یه سری نکاته ریز راجبه راز ها هستن (مثله اون برنامه که یکی از مامورهای اف آی بی راجبه راز های شهر صحبت میکنه!!) یه نگاه بندازید بهشون بد نیس!
ضمنا نته بازی هم حاویه چیزای جالبیه! مثله همون صفحه ای که توش به روستای خورشید پرستا اشاره شده بود!! من خودم قصد دارم نت رو زیر و رو بکنم بلکه نکته ای مربوطه به موضوع پیدا کنم... شمام یه توجهی به این بخش بکنید بدک نیست... شاید چیزی پیدا کردیم!!