دوستان درسته که کوتاه بود ولی اگه تو سایت منبع و صفحه ویکی این بازی برید چهار خط هم در موردش توضیح نداده،من به فنا رفتم تا همین قدر اطلاعات از بازی رو جمع کردم در ضمن کیفیت بهتر از کمیت است (به قول دوستان)
درضمن من اگه اون پرسش و پاسخ نمیزاشتم،دو خط هم نمی شد پیش نمایش[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
عیب نداره بزرگ میشی بیشتر می شه! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
گفتم باريك بهترش مكني[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
بازی خوبیه فقط جای حضرت والا مقام بنز در تریلر ها خالیست.من فکر میکنم که باید واقع گرایانه تر از نید فور اسپید باشه.چون اگه اشتباه نکنم همان زیرمجموعه ای ساختتش که رو درایور سانفرانسیسکو کار کرده(ubisoft reflection)
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
اول دستت درد نکنه[img]images/smi/s0 (62).gif[/img] خیلی خوشم اومد نسبت به قبلا خیلی بیشتر نوشتی همینش خوبه که زحمتتو کشیدی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] سعی کن فقط نری زوم کنی رو پیش نمایش البته الان بازی کم اومده قبول دارم ولی یک نقد هم به کارات اضاف کنی خیلی بهتر میشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
از نظر من کارایی که مینویسی رو رنگ و وارنگ نکنی بهتره!!! فقط از دو رنگ قرمز و سیاه استفاده کردن از نظر من بهتره ولی خب یه آبی هم اضاف شه اشکالی نداره از نظرم ولی رنگ سبز یه جوریه بهتره از سبز استفاده نکنی.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موفق باشی خوب داری پیشرفت می کنی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
به نظر میاد رقیب خوبی برای بازی NFS Rivals باشه ولی فک نکنم در حد NFS باشه چون به هر حال NFS تجربه بهتری در این سبک داره و این بازی نسبت به nfs از تجربه کمتری برخوردار بوده و مقابل عنوان Rivals احتمال شکست رو داره و البته نمیشه با تریلر و پیشنمایش در مورد بازی ها قضاوت کرد و باید منتظر موند و بعد انتشار به نقد و بررسی این 2 عنوان پرداخت
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
ممنون پيش نمايش خيلى خوبى بود[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
فكر نكن كه كوتاه بود و بر عكس خيلى به اندازه و كافى بود و به حرف على ( a.gamer) هم گوش نكن چون عادت داره مقاله هاى زير ٤٠٠٠ كلمه ننويسه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
لامصب بازیه حیف که برای این نسل نمیاد.ممنون.