(04-01-2014, 09:28 PM)'313714' نوشته است: آماده ای،الان میخوام بزنم شتکت کنم25: شتک فعلی نسبی است و از نظر شما شتک هستش ولی از نظر من این کامنت های کوبنده لطفی است به نویسنده
خب باید بگم که اصلا این حرفت رو قبول ندارم:
"نسلی که بهتر از آن را صنعت بازی های رایانه ای به خود ندیده است و شاید هم نخواهد دید!"
در بازی در درجه ی اول گرافیک حرف اول رو میزنه،اما اگه گیم ولی و داستان خوب نباشند،اون گرافیک به هیچ دردی نمیخوره...
این نسل هرچقدر گرافیک بازی ها پیشرفت کردند،گیم پلی و داستان اونها درجا زدند و پست رفت کردند....
من هم حرف شما رو قبول ندارم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] بازی یعنی گیم پلی در ضمن بازی لست آف آس مثال نقض حرف شما است[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بعد هم که یه مشت اسپویل رو گذاشتید اول کار،کلا حالم گرفته شد،خب من red dead:redemption رو هنوز بازی نکردم و دیگه پایان این بازی هم مثل خیلی بازی های دیگه که تو سایت و...غیره برام اسپویل شده،اسپویل شد67:....
رفته بودم یه سایت خارجی بازی مال بالای20 سال پیش بود،یعنی اون جا نوشته بود که مثلا این قسمت حاوی اسپول هست!!!!اون وقت اینجا بعضی ها ....67:
20 سال پیش اینترنت اختراع نشده بود ( شاید هم کشف) ولی من در نظر گرفتم که با پایان نسل گیمران تمام بازی های خوب را به پایان رسانیده اند
ههههی.... یعنی بعضی مواقع تصمیم میگیرم کلا دیگه ...بگذریم67:
خب در مورد نقدتون باید بگم که به طور خلاصه:
آنچارتد1:گرافیگ قوی،بقیه عناصر خوب
آنچارتد 2:همه ی عناصر قوی!
آنچارتد3:گرافیک قوی گیم پلی خوب ولی بعد از چند شماره دیگه گیم پلی اون جذابیت گذشته رو نداشت و تکراری و حتی خسته کننده شده بود....
کاملا صحیح است البته گیم پلی در قسمت سوم ترکوند
کلا آنچارتد نیاز به یک سری تغییرات اساسی داره تا دوباره روحی تازه پیدا کنه وگرنه همون تکرار مکرراتی بیش نیست،البته هر چی باشه خیییلی بهتر از gears of war هست.
شاید[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
در کل مقداری اغراق در تعریف از بازی داشتید،یک بازی اکشن هر کاری هم بکنه ولی اکشنش تکراری باشه از نظر من حتی ارزش وقت گذاشتن هم نداره،یعنی اگه گرافیک شماره 3 نبود،عمرا بازیش میکردم43:
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] من کی گفتم تکرار؟؟؟ من تو تیتر گیم پلی نوشتم تکامل را تعریف کنید اونوقت شما می گی تکرار؟؟؟ اکشن آنچارتد هر قسمت محشر و محشر تر می شد
در کل ممنون74:25:
من ممنونم از این نظر محشر تون سیّد جان نوکرتم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
خوشبختی در میان دزدان خیانت کار!!!! تاریخچه uncharted
|
04-02-2014, 12:51 AM
کارت درسته[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تو تعصب و غیرت بالاتر از این بشر ندیدم من...
04-02-2014, 03:12 PM
(04-02-2014, 12:19 AM)risenberg نوشته است:(04-01-2014, 09:28 PM)'313714' نوشته است: آماده ای،الان میخوام بزنم شتکت کنم25: شتک فعلی نسبی است و از نظر شما شتک هستش ولی از نظر من این کامنت های کوبنده لطفی است به نویسنده میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!
اول بگم خوش به حال اونایی که بازیش کردن. [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
خسته نباشی نقد خوبی بود. خودت یه نیگا بنداز به شروع نقدت !سه تا عکس گذاشتی در هم بر هم نصف متن افتاده پایین.زیاد خوشم نیومد. کلمه "محشر" رو ترکوندی واقعا رو اعصاب بود تا نصف نقد رسیدم خواستم بیخیال باقی بشم.اما بالاخره با این سوهان اعصاب! "محشر" تمومش کردم منفی ترین جای نقدت همین بود![img]images/smi/s0 (5).gif[/img] کلا رو آرایش نقدت بیشتر دقت کن.عکسا رو همشو وسط چین کنی بهتره.heading ها خیلی مهمه . در کل نقد خوبی بود اما وقتی نظم رو رعایت نکنی یعنی با عجله متن رو نوشتی و سریع رو سایت گذاشتی![img]images/smi/s0 (5).gif[/img] یه نظم به همین سادگی مطمئن باش رو ارزش کارت تاثیر مستقیم میذاره. با نظر [b]313714 [/b]در مورد اسپویل موافقم. ممنون بابت لینک.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] منتظر کارهای بعدیت هستم. موفق باشی.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
04-03-2014, 06:58 PM
سلام دوست عزیز ببخشید نتواستم همان موقع که نوشتی نظر بدهم اما حالا می دهم:
نقدت فوق العاده بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img] امیدوارم همیشه این گونه نقد بگذاری[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
ویدیوی بررسی تاریخچه و داستان بازی هیتمن به زبان فارسی | mrdot2010 | 0 | 1,915 |
11-05-2020, 01:54 AM آخرین ارسال: mrdot2010 |
|
[مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم | White Beard | 0 | 1,207 |
08-13-2019, 06:14 AM آخرین ارسال: White Beard |
|
نقد و بررسی Uncharted 4: A Thief’s End | bazi_center | 1 | 3,208 |
03-09-2018, 07:19 PM آخرین ارسال: alijas |
|
به دنبال یک میراث گمشده | نگاهی به Uncharted: The Lost Legacy | Lazaretto | 2 | 3,865 |
01-11-2017, 12:27 AM آخرین ارسال: Lazaretto |
|
دانلود میان پرده های Outlast به همراه زیرنویس فارسی | Rise of Duty | 0 | 1,342 |
08-14-2016, 08:20 AM آخرین ارسال: Rise of Duty |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان