امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins
(09-26-2013, 04:57 PM)'Moreta' نوشته است: عالی بود فقط یه سری ایرادات خیلی خیلی کوچیک داشت که فکر کنم اگه بیشتر تلاش کنی می تونی اون ها رو رفع کنی و همین طور کارت رو ارتقاء بدی .[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
یه چند تا نکته رو بگم :
1 -اون قسمت که گفته بودی : "باور کنید، اگر Rocksteady، می دانست که قرار است نام بازی Batman : Arkham City، در ایران "آرخام" تلفظ شود؛ مطمئناً نام دیگری برای این بازی انتخاب می کرد!  " این نام رو Bob Kane خالق شخصیت بتمن که اول با کمیک شروع کرد ، انتخاب کرده و این موضوع برمی گرده به حدودا سال 1957 این چیزا و افراد استودیوی راک استدی هنوز متولد نشده بودن .[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
2 - سعی کن عکس ها و تیتر هات رو وسط چین کن . متاسفانه توی فروم هیچ کس به این نکته و زیبا نویسی دقت نمی کنه چون خود این می تونه خیلی زیاد هم روی مخاطب اثر بگذاره و هم ایرادات جزئی خیلی به چشم نیاد .
3 - بتمن این جا، بتمن اون جا، بتمن همه جا! نگو نقد Rome II رو نخوندی ![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
در کل پیش نمایش خوبی بود و یکی از خوب های فروم بود و اطلاعات خوبی رو می داد . امیدوارم پیشنهادم کمک کرده باشه . خسته نباشی .[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

از نظرات سازندتون ممنونم!
بله نقد Rome II رو خونده بودم و میشه گفت ازش خزیدم![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] درباره تصاویر هم شما راست می گید، به تاریخ تولد (!) Rocksteady هم اصلاً توجه نکرده بودم! این حرفی که توی پیش نمایش زدم، بیشتر جنبه شوخی داشت![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
نقدتون عالی بود
از این که توضیحی در رابطه با دشمنای بتمن دادین خیلی خوشم اومد
به امید اینکه به مدارج بالا تر برسین
[تصویر:  41100370207702823958.jpg]

برو که هــــیچی بین ما نی اصلا
زندگیم با تو پاشید از هم
من به نبود تو راضی هستم
چون تو رفتی و گذاشتی خالی دستم

پاسخ
خیلی عالی داداش نصفشو خوندم ولی موقع مدرسه سخته همشو بخونم...
در مورد اسما منم موافقم تو یه بازی فروشی دیدم آرخام سیتی ترجمه شده بود قهرمان شهر گاتهام[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
عاشق این بازیم خیلی با نسخه قبلیش حال کردم فقط پیدا کردنت راهت سخت بود. تو یه مرحلش 45 دیقه موندم تا مسیرشو پیدا کنم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
خیلی ممنون تا جایی که خوندم پیش نمایش خیلی توپی بود دستت درد نکنه[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پاسخ
الکی کشش داده بود
ولی خوب بود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

[تصویر:  48656159874852597332.jpg]
پاسخ
(09-26-2013, 05:33 PM)'m.m.pkblog' نوشته است: الکی کشش داده بود

همون طور که قبلاً گفتم، نهایت سعی خودم رو کردم که کش بدم ولی الکی کش ندم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ولی باز هم نتونستم خلاصه وار بنویسم![img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
(09-26-2013, 05:33 PM)'m.m.pkblog' نوشته است: الکی کشش داده بود

[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img] اصلا الکی کش داده نداده بود علی جان فقط زیادی کامل بود. هر قسمت اطلاعات خوبی میداد به کسی که برای اولین بار میخواد عنوان بت منو بازی کنه. به نظرم خیلی خوب بود فقط برای پیشنمایش خیلی کامل بود.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img] زیادی کامل بود!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ
اول تشکر کنم با اینکه یکن دیر شد ولی مرسی
1.منظورت از جمله اول چی بود مگه بتمن تو کامیک های marvel بوده ؟ قهرمان های marvel همه بچه سوسول اند [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]     just DC
2.اون قسمت که گفتی بتمن آرکهام هست خیلی خوب بود، من یه دفعه کلی با فرهان حسینی سر این مسئله جر وبحث کردیم اون می گفت آرخام منم میگفتم [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
3.ولی زیادی درباره زبان انگلیسی صحبت کردی !
4.خط اولی که درباره بتمن نوشتی، اشتباه تایپی دارد "رکزآلود" نه "رمز آلود "
5.تو قسمت توضیحات black mask در باره ی شرکتش هم میتونستی توضیح بدی
6.میتونستی درباره ی firefly دشمن بتمن که تازه معرفی شده هم اطلاعات بدی
7.نبینم از UE ایراد بگیریا [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
I'm nuclear
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside
The abandoning child

پاسخ
عنوان مقاله یه جورایی از روی اسم فیلم قبلی بتمن یعنی The Dark Knight Rises هست که کار خوبی بود کلا بتمن به دلیل فیلم های جدیدیش و بازی هاش تو این چند ساله فاصله شو با سایر سوپر قهرمان ها نظیر مرد عنکبوتی و سوپرمن بیشتر کرده و بییشترین دلیلشم سه گانه ی بتمنی بوده که نولان ساخته من که عاشق اون سه گانه هستم در مورد سری بازی های جدید بتمن هم تیمارستان آرکام رو بازی نکردم ولی شهر آرکام رو بازی کردم و به جرئت می تونم بگم اگه اسکایریم تو سال 2011 منتشر نمیشد بازی سال میشد پیش نمایش هم فوق العاده زیبا بود و از همه مهم تر اینکه کامل بود
[تصویر:  sgxkn2e1hxo6xwa6yjbm.jpg]
پاسخ
ممنون اول یه خسته نباشید بگم![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

دوم اینکه هدف کلی مقالت خیلی عالی بود یعنی کل جزئیات از شخصیت پردازی و ... رو تو پیشنمایشت آوردی و این خیلی عالیه کلا الان هرکی بخواد پیشنمایش بتمن رو بنویسه دستش بازه و تو هم از این فرصت به خوبی استفاده کردی و عالی بود...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بعضی مواقعا لازم بود که جمله هات کامل تر باشه یا یه چیزی به مفهوم جملت اضافه کنی برای مثال این جمله:(
معمولاً حضور یک زن زیبا در یک بازی موفق، الزامی است! 
) بهتر بود میگفتی در بازی مثل بتمن الزامیست چون شرایط هر بازی زمین تا آسمون به دیگری فرق میکنه منظورمو بهتر میگم چون بتمن خدای شخصیت پردازی هست و ضعفی تو شخصیت پردازی های DC دیده نمیشه عدم وجود یک شخصیت زن در بین کل شخصیت ها یک ضعف محسوب میشه!
خوشبختانه اینو باید بگیم که ما بچه ها از لحاظ نگارش تکمیلیم و مشکلی تو نگارشمون دیده نمیشه البته این نظر منه...نمیخوام  زیاد انتقاد کنم اینکار درستی نیست که نظر های مقالات ما پر از انتقاد باشه و نظر های مقالات سایت پر از تشکر...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]در کل عالی بود این بازی ها خوراک تو هست![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ
انشالا   نویسنده ی ارشد بشی [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
:)
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,629 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  ایستاده در تاریکی؛ خیره به نور | نقد و بررسی Batman: A Telltale Games Series EP.5 B.A.T 0 3,140 12-16-2016, 12:03 AM
آخرین ارسال: B.A.T
  خوب، بد، خفاش | نقد و بررسی Batman: The Telltale Series EP.4 B.A.T 0 2,037 11-26-2016, 01:04 PM
  روزی روزگاری : دبی، بیابانی خونین | نقد و بررسی عنوان Spec Ops: The line Maziyar Hemmati 2 2,548 11-24-2016, 07:33 PM
آخرین ارسال: Y PS
  من بتمن نیستم | نقد و بررسی Batman: Arkham VR B.A.T 0 2,065 11-21-2016, 08:42 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان