امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins
(09-27-2013, 01:11 PM)'mammad_n4' نوشته است: پس چرا توی خود بازی میگن آرخام ؟! شما اصلا بتمن بازی کردی ؟!

چی؟![img]images/smi/s0 (5).gif[/img] توی خود بازی می گن "آرخام"[img]images/smi/s0 (5).gif[/img] این هم از اون حرف ها بود دیگه![img]images/smi/s0 (5).gif[/img] دوست عزیز، در تمام کنفرانس ها و تریلرها، در خود بازی، مصاحبه ها و ... همچین چیزی گفته نشده![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
بابا توی اول بازی آرخام سیتی که وین رو دستگیر کردن اون کچله میگه آرخام برو یه بار بشنو
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
پاسخ
با این حرفت موافقم آورین پیشنمایش خوبی بود فقط یه مشکل با علاوم رو وللش موفق باشی
نقل‌قول:
معمولاً حضور یک زن زیبا در یک بازی موفق، الزامی است!
پاسخ
خسته نباشی بابت پیش نمایش خوبت ...
یکی دو تا نکته میگم که با این که پیش نمایشت عالیه ولی اگه رعایت میکردی بهتر تر تر هم میشد.
اولیش اینکه اون بخش از دست ایرانی ها بهتر بود آخر مقاله نوشته میشد ... دلیلشم نمی دونم ولی احساس میکنم انتهای مقاله جای بهتری بود واسش.
بخش توضیح شخصیت هارو بهتر بود با یه خط مقدمه شروع میکردی ... و قبلش که داستانو توضیح میدادی یه دفعه به شخصیت ها نمی رسیدی و انتهای بخش هم یه جمع بندی کلی از این بخش کردی که حرکت خوبی بود....
متاسفانه مقالتو کامل نخوندم و تا همون بخش داستانی بیشتر نخوندم که به دلیل شلوغ پلوغ بودن این چند هفته زندگیمه ... موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به نام خدای خاکستری ....
Grey Pen
BLOG: Gpen.ir
Y! ID: Grey_joker
FB ID: Hadi.Jourbonyan1
پاسخ
خسته نباشی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پیشنمایش خوبی بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
نکته ای هم نمیمونه که بگم همه ی دوستان اشاره کردنند.
[url=[تصویر:  89434482336404171442.jpg]]img[/url]
پاسخ
(09-28-2013, 11:08 AM)'grey joker' نوشته است: خسته نباشی بابت پیش نمایش خوبت ...
یکی دو تا نکته میگم که با این که پیش نمایشت عالیه ولی اگه رعایت میکردی بهتر تر تر هم میشد.
اولیش اینکه اون بخش از دست ایرانی ها بهتر بود آخر مقاله نوشته میشد ... دلیلشم نمی دونم ولی احساس میکنم انتهای مقاله جای بهتری بود واسش.
بخش توضیح شخصیت هارو بهتر بود با یه خط مقدمه شروع میکردی ... و قبلش که داستانو توضیح میدادی یه دفعه به شخصیت ها نمی رسیدی و انتهای بخش هم یه جمع بندی کلی از این بخش کردی که حرکت خوبی بود....
متاسفانه مقالتو کامل نخوندم و تا همون بخش داستانی بیشتر نخوندم که به دلیل شلوغ پلوغ بودن این چند هفته زندگیمه ... موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

ممنونم، اون بخش مربوط به تلفظ اسم بازی رو خودم هم نمی دونستم کجا بنویسم، مقدمه هم زیاد طولانی نبود؛ برای همین تصمیم گرفتم اون جا بنویسمش![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اما شما هم راست میگید![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] از نظرتون ممنونم![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
دوستان من رفتم الان دقت کردم کاملا توجیه شدم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
آرخام نیست درستش آرکام هست. این خطای شنوایی هست که آدم چیزی رو که دوست داره می شنوه تو مواردی که صداها شبیه همه ولی اگر با تمرکز به تلفظ آرکام دقت کنید متوجه می شید.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
برای اولین بار کلشو خوندم علی جان وقت از آسمان نازل شد[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] خیلی باحال نوشته بودی الان خیلی بیشتر از قبل منتظرم تا بازی بیاد.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تشکر دوباره از علی جان و توجه کردن به نکات ظریف در متنش[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
عالی بود دمت گرم [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
فقط warner bros درسته نه warnor bros
بازم ممنون [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
[تصویر:  5y8xgkr03kk6u1plv7rv.jpg]
پاسخ
فوق العاد بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
آقا شما اون قسمت امان از دست ایرانیا رو نمی زدی مقالت خیلی بهتر می شد !!! ا:
در ضمن یه پیشنهاد بهت می کنم تو مقاله هات از جملات قلمبه سلمبه هم استفاده کن مثلا : برای ساخت این عنوان "پروسه" .... طی شد و ....
و یامثلا حالا نمی دونم داستانش چه طوره
"سناریوی" بازی بسیار "درامتیک" گونه .....[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
                [تصویر:  b7obiqb22m40mxrq72ov.png]
اون که رفته دیگه هیچ وقت نمی یاد...  تا قیامت دلِ من گریه می خواد
ســــرنوشـــت  
چشاش کوره نمی بینه...
زخم خنجرش میمونه تو سینه
پاسخ
(10-02-2013, 07:02 PM)'captain' نوشته است: فوق العاد بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
آقا شما اون قسمت امان از دست ایرانیا رو نمی زدی مقالت خیلی بهتر می شد !!! ا:
در ضمن یه پیشنهاد بهت می کنم تو مقاله هات از جملات قلمبه سلمبه هم استفاده کن مثلا : برای ساخت این عنوان "پروسه" .... طی شد و ....
و یامثلا حالا نمی دونم داستانش چه طوره
"سناریوی" بازی بسیار "درامتیک" گونه .....[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

چشم! ان شاءالله در مقاله بعدی، با انبوهی از کلمات قلمه سلمبه، رو به رو خواهید شد!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,629 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  ایستاده در تاریکی؛ خیره به نور | نقد و بررسی Batman: A Telltale Games Series EP.5 B.A.T 0 3,140 12-16-2016, 12:03 AM
آخرین ارسال: B.A.T
  خوب، بد، خفاش | نقد و بررسی Batman: The Telltale Series EP.4 B.A.T 0 2,037 11-26-2016, 01:04 PM
  روزی روزگاری : دبی، بیابانی خونین | نقد و بررسی عنوان Spec Ops: The line Maziyar Hemmati 2 2,548 11-24-2016, 07:33 PM
آخرین ارسال: Y PS
  من بتمن نیستم | نقد و بررسی Batman: Arkham VR B.A.T 0 2,065 11-21-2016, 08:42 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان