موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- PSVita
- Playstation 4
من مطمئنم قبلا اینجا یه چیزی گفتم کی نظرم رو پاک کرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر پاک نکرده بودن الان بچه ها تو خماری نبودن .
یه بار دیگه میگم این کرک کاملا فیک هست و اصلا فایل مال متال گیر نیست فقط اسمش رو تغییر دادن و عکسش رو.
تاریخ ساخت فایل مال سال 2014 هست.
موضوعها: 6
دوستانم یه چیز میگم دیگه روشن شید .من وقتی داشتم تو نت سرچ میکردم با این سایت برخوردم وقتی نظرات سایتو دیدم همه گفتن و از awesome great.. working این نظرات منم گفتم چون بازیو ندارم (البته داشتم فایلا بعد ویندوز عوض کردن یادم رفت تغییر بدم جاشونو .خدا روکر نت دانشگاس :D)گذاشتم که امتحان کنید و نتیجه رو بگید..حالا بعضیا میان چنان نظر میدن انگار من کرک رو ساختم :D تو اول پس گفتم درست بود نظر بدین...توی وبلاگ خودم هم گذاشتم تو چنتا انجمن دیگه هم بعضیا گفتن کار میکنه بعضیا گفت کار نمی کنه
موضوعها: 6
(09-08-2015, 12:49 AM)Be the story نوشته است: (09-08-2015, 12:37 AM)a sourth نوشته است: دوستانم یه چیز میگم دیگه روشن شید .من وقتی داشتم تو نت سرچ میکردم با این سایت برخوردم وقتی نظرات سایتو دیدم همه گفتن و از awesome great.. working این نظرات منم گفتم چون بازیو ندارم (البته داشتم فایلا بعد ویندوز عوض کردن یادم رفت تغییر بدم جاشونو .خدا روکر نت دانشگاس :D)گذاشتم که امتحان کنید و نتیجه رو بگید..حالا بعضیا میان چنان نظر میدن انگار من کرک رو ساختم :D تو اول پس گفتم درست بود نظر بدین...توی وبلاگ خودم هم گذاشتم تو چنتا انجمن دیگه هم بعضیا گفتن کار میکنه بعضیا گفت کار نمی کنه
نیازی به این کرک های چرت و پرت نیس فردا ساعت ۱۲ به وقت تهران کرک توسط 3DM منتشر میشه.
منم دیروز پرسیدم گفتن دو روز دیگه اگه نشد تا اخر همین هفته میاد راحت میشین
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
یک نفر میشه به من این لینک فروم 3dm بگه :huh:
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستان ساعت 12:30 هست برید کرکو بزارید