موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
بحث فایده نداره من چی می گم شما چی میگی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]بابا بی خیال بی خو صابون نزنید به دلتون[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[img=0x224]http://upload7.ir/uploads/thumb_1f232dc811e0c556ec34d08224b68ffb57b1f995.jpg[/img]
موضوعها: 104
پلتفرم های شما:
من این کار رو انجام دادم ولی به نظرم فایده نداره.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
واقعا جالبه که هنوز بعضیا معنی استودیو فرست پارتی رو نمیفهمن[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
عزیزان ناتی داگ هیچ کارست،ناتی داگ واسه سونیه و ناشر بازیاشم خودشه،یعنی چی؟ یعنی اینکه سونی باید بگه این بازی رو pc بیاد یا نیاد که هرگز همچین کاری رو نمی کنه وگرنه ما هم دوست داریم این عنوان رو همه پلتفرم ها بیاد و همه ازش استفاده کنند.
موضوعها: 47
پلتفرم های شما:
اگه واسه Pc عرضه بشه که خیلی عالی میشه و...[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]ممنون.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 61
پلتفرم های شما:
این pc بازا هم که فقط بلدن درخواست کنن[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
آخه مگه ناتی داگ یه شرکت Third Party ـه؟![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
این شرکت جزو دارایی های سونی محسوب میشه، محاله واسه PC بیادو این دیگه GTA V نیست که ![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه مایکروسافت بود امکان داشت چون ویندوز هم ماله مایکروسافتِ.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
PC و این همه خوشبختی محالِ![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
!
Video Games ruined my life, Good thing I have two
extra
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
اگه مشتاقید برید PS3 بخرید.
چون بازی هایی که ناشر آنها Sony Computer Entertainment بوده هیچ وقت مولتی پلتفرم نبوده و نخواهد شد.[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
آخه مایکروسافت و سونی با هم جنگ دارن این pc بدبخت مونده این وسط هیچ بازی از هیچ کدوم براش نمیاد بعد این دوتا بازیای pc دارن خیلی نامردی . به جای سازنده ی diablo 3 بودم به سونی میگفتم اگه می خوای برات بزنم بای the last of us برای pc بزنی نه این که برای پول بزنی بدبخت ********* . همش که پول نمیشه الان من از شدت اینکه نمیتونم این و heavy rain نتونستم بازی کنم از اینترنت کلیپشونو میبینم جفتشون عالین . واقعا نمیدونم چی بگم فقط میدونم محاله این بازی برای pc بیاد ما چیکار کنیم که خاطراتمون با هرچی بازی جمع کرده برای pc هم نمیزنه بعد همه ی بازیای pc براش ساخته میشه . اگه الان کسایی که بازیای pc برای سونی میزنن یا رییس سونی این جا بود این حرفارو بهش میزدم .