امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رالی بزرگان :نقد و برسی بازی dirt showdown
#1
[تصویر:  dirtshowdown610V7jM5.jpg]
  • ناشر: Codemasters
  • سازنده: Codemasters
  • سبک: Racing
  • پلتفورم ها: PC | PS3 | X360
  • تاریخ انتشار: May 25, 2012

وقتی بر می گردم به گذشته تا به یاد بیاورم که اولین بازی شبیه ساز رالی که انجام داده ام چه عنوانی بوده، به Colin McRae Rally می رسم که سال ها بعد به Colin McRae: DiRT و بعد هم فقط DiRT تغییر نام پیدا کرد. این عنوان زیبا برای من سراسر خاطره است. اعصاب خوردی هایی که بر سر چپ شدن اتومبیل در جاده های جنگلی و گل آلود به وجود می آمدند در عین حال بسیار لذت بخش بودند. Codemasters با این عنوان زیبا توانست مخاطبان زیادی را در این سبک جذب کند و با عرضه نسخه های جدیدتر از این عنوان، مخاطبانش را بیشتر می کرد. به تازگی نیز یک Spin-off از این نسخه به نام Showdown روانه بازار شده است که در ادامه مطلب به تحلیل آن می پردازیم.
[تصویر:  Dirt__Showdown_.jpg]
dirt
اکثر مخاطبان DiRT به خاطر سبک شبیه ساز رالی بود که عاشق این عنوان شدند، ولی Showdown همه چیز را زیر پا گذاشت و به عنوانی تبدیل شد که دیگر نمی توان آن را شبیه ساز دانست و بیشتر به سوی عناوین ریسینگ آرکید آن هم از نوع جنگی سوق پیدا کرده.

باز هم همانند گذشته بخش Campaign بازی که در اینجا Showdown Tour نام دارد شامل بخش های مختلفی به نام های Pro، AllStar، Champion و Legend می باشد که هر کدام از این بخش ها دارای مسابقاتی در مُدهای مختلف می باشند که در ادامه به معرفی کامل این مُدها می پردازیم. با پشت سر گذاشتن هر کدام از مسابقات و با توجه به مقام کسب شده می توانید اتومبیل های مختلف در کلاس های مختلف را Unlock کنید و خریداری نمایید، همچنین در ادامه می توانید اتومبیل های مد نظر خود را Upgrade کنید تا در مسابقات بتوانید حرفه ای تر عمل کنید، برای مثال شما یک Kessler Stowaway در اختیار دارید، این اتومبیل در حالت اولیه خود کلاس B می باشد که با بروز رسانی تمامی Optionها می توانید آن را به کلاس A رساند.

همانند نسخه پیشین فلش بَک ها نیز در بازی حضور دارند که در صورت بروز هر گونه حادثه در طول مسابقه می توانید از آن ها استفاده کرده و اشتباه خود را جبران کنید. یکی از نقاط قوت DiRT Showdown تنوع اتومبیل هاست. در هر مُد بازی اتومبیل ها متفاوت می باشند تا شناختی بهتر بر روی سبک مسابقه داشته باشید. از دیگر نکات مثبت می تواند به Handling اتومبیل ها اشاره کرد که هر اتوموبیل Handling و قدرت خاص خود را دارد، ولی با شبیه شدن این بازی به سبک آرکید باز می توانید با هر اتومبیل به راحتی پیچ های سخت و دشوار را پشت سر بگذارید. یکی از نقاط منفی بخش گیم پلی بازی اضافه شدن نیتروژن است، البته نمی گوییم نیتروژن زدن در این سبک بازی ها بد است ولی باید درست از این المان استفاده شود! فرض کنید مدل اتومبیل شما پایین ترین مدل مُد مورد نظر است و نفر جلویی شما بالاترین مدل را در اختیار دارد و با نهایت سرعت خود در حال حرکت است، حال شما از تمامی نیتروی خود استفاده کنید و در می یابید که می توانید از وی سبقت بگیرید و این قابلیت بیش از اندازه موثر است و اختلاف بین قدرت اتومبیل ها را کمتر می کند! از دیگر نقاط ضعف می توان به یک سری باگ اشاره کرد که در طول بر خورد با دیگر اتومبیل ها به وجود می آید و چرخ اتومبیلتان در داخل بدنه دیگر اتومبیل ها گیر می کند و نمی توانید Reset کنید!
[تصویر:  652367_20120127_640screen009.jpg]
حال به معرفی تمامی مُد های مسابقاتی بازی می پردازیم:

Smash Hunter: در این مد می بایست یک سری مانع با رنگ های مختلف را که پشت سر هم در جاهای مختلف نقشه قرار دارند را خورد کنید. برای مثال در ابتدا می بایست 6 مانع آبی، پس از آن 6 مانع زرد و به همین ترتیب تا آخر بازی. در این مد زمان حرف اول را می زند و هرچه قدر بتوانید در زمان کمتری این کار را انجام دهید رتبه بهتری را کسب خواهید کرد.

Race Off: مسابقات معمولی هستند که در پیست های مختلف انجام می گیرند.

Rampage: خشونت و بی رحمی رُکن اصلی این مد است. اتومبیل ها می بایست با وارد کردن ضربات سهمگین باعث نابودی یکدیگر شوند و هر اتومبیلی که بتواند امتیاز بیشتری کسب کند برنده است.

Hard Target: از نظر من این مُد جذاب ترین مُد موجود در بازیست. روند کار به این صورت است که شما هدف یک سری اتومبیل هستید و می بایست با فرار کردن از دست آن ها زمان نفر اول را شکسته و بهترین رکورد را ثبت نمایید.

Eliminator: این مُد را در دیگر عناوین ریسینگ نظیر NFS نیز مشاهده کرده اید. در طول مسابقه نباید نفر آخر باشید زیرا بعد از گذشتن یک time خاص آخرین نفر مسابقه حذف می گردد یا به اصطلاح Eliminate می شود.

8 Ball: به نظرم این نام بهترین اسمیست که می توان برای این مُد انتخاب کرد زیرا پیست مسابقه شبیه عدد 8 یا علامت بی نهایت می باشد و 8 اتومبیل به مسابقه در این پیست می پردازند و هر لحظه امکان دارد در نقاط مشترک پیست مسابقه با یکدیگر برخورد کنند.

Trick Rush: در مُد TR می بایست به انجام حرکات نمایشی مختلف بپردازید؛ هرچقدر انجام این حرکات بیشتر باشد XP بدست آمده بیشتر است و رتبه مناسبی را در جدول بدست می آورید.

Knock Out: این مُد شباهت هایی به Rampage دارد با این تفاوت که تمامی اتومبیل ها بر روی یک پلتفورم قرار دارند و باید همدیگر را از روی این پلتفورم به پایین پرتاب کنید تا امتیاز مناسب تری کسب نمایید. نکته جالب این مُد اینجاست که اگر در پایین پلتفورم به مبارزه بپردازید هیچ امتیازی نسیبتان نخواهد شد.
[تصویر:  652367_20120127_640screen007.jpg]
Domination: در DiRT 3 هم با Domination سر و کار داشتید ولی با نامی دیگر؛ در طول مسابقه یک سری Checkpoint قرار دارد که با عبور از آن ها یک time برای خود ثبت می کنید، پس ملاک نفر اول یا آخر بودن در اینجا time شما در Checkpointهاست.

Head 2 Head: در DiRT 3 این مُد به صورت Race برگزار می شد ولی در اینجا این Race به صورت انجام حرکات نمایشیست بین دو اتومبیل مسابقه دهنده. هر کدام که بتواند در طول مسابقه حرکات نمایشی را زودتر انجام دهد برنده است. نکته جالب اینجاست که تا انجام ندادن حرکت فعلی حرکت بعدی برای شما Active نمی شود.

Joyride: حال به سراغ یک بخش جذاب و طولانی و وقت گیر دیگر گیم پلی DiRT Showdown به نام Joyride می رویم. در این بخش می بایست در یک نقشه مشخص، به انجام تمامی حرکات نمایشی تعیین شده بپردازید. همچنین موظف هستید یک سری آیتم های نامشخص در نقشه را پیدا کنید، پس می بایست تمامی نقشه را زیر و رو کنید.

نوبتی هم باشه نوبت به بخش چند نفره بازی می رسد که از جذابیت بالایی برخوردار است. به شخصه از همان اول به یاد قدیم و DiRT 3 با دوستانم به سراغ این بخش رفتیم، ولی به یک نکته پی بردیم و آن هم این بود که لازم است اول بخش تک نفره بازی را به اتمام برسانیم و تمامی اتومبیل ها را خریداری کرده و سپس به سراغ بخش چند نفره برویم، چراکه هر بار مسابقه ای انجام می دادیم، اتومبیل های جدیدتر و قوی تری را می دیدیم و آن لحظه حقارت و نوبیت را به وضوح تجربه می کردیم!

اکثر مُد های بخش تک نفره در این بخش نیز موجود می باشند. همچنین چند مُد جدید نیز تعبیه شده که به معرفی آن ها نیز می پردازیم.

Speed Skirmish: در این مُد یک سری محل خاص در نقشه مشخص شده اند که هر یک از بازیکنان با گذشتن از آن ها می توانند آخرین محل که خط پایان می باشد را برای خود بر روی نقشه نمایان سازد و در نهایت هر کس که بتواند زودتر از خط پایان عبور کند برنده است.
 
Transporter: این مُد همان Capture the Flag خودمان است. هر بازیکن که بتواند Flagهای بیشتری را به مقصد برساند برنده است.

Smash and Grab: در مُد S&G یک Flag در ابتدای بازی در نقشه مشخص می شود و هر بازیکن که بتواند زمان بیشتری این Flag را نگه دارد XP بیشتری کسب می کند و برنده بازیست.

تمامی مُدهای بخش چند نفره را می توانید با دوستانتان در حالت انجام دهید و یا یک Group بسازید و به بخش تیمی بروید. به شخصه از بخش تیمی بیشتر لذت بردم. برای مثال در مُد Transporter یکی از دوستانتان Flag را بر می دارد تا به محل مورد نظر برساند و شما و بقیه هم گروهیان به عنوان یک Bodyguard عمل می کنید و با اتومبیل های دیگر شاخ به شاخ می شوید تا راه برای کسی که Flag را در اختیار دارد باز شود.
            [تصویر:  652367_20120127_640screen004.jpg]

 

 

 

 

 

 
پاسخ
#2
عالی بود ممنون .. ولی برای من که با سری NFS بزرگ شدم به این عادت ندارم../
پاسخ
#3
نقد خوبی بود.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]ولی یکم بازیش برای من خسته کننده بود.

 

 
[تصویر:  dishonored-2-hd-wallpaper.jpg]
!!!!!  This Will Kill Me
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,100 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,548 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,525 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  عشق فداکاری تغییر ، نقد و برسی بازی Brothers A Tale Of Two Sons kaladin 3 2,407 10-04-2019, 03:53 PM
آخرین ارسال: kaladin
  نقد و برسی بازی NFS:Payback (آقایِ کُدی گونه) mr_code 9 2,852 12-29-2017, 12:41 PM
آخرین ارسال: mr_code

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان