موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
05-29-2016, 10:42 AM
(آخرین ویرایش: 05-29-2016, 10:50 AM، توسط Ali Danger.)
دوستان کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــک.
من نشستم دوباره ویچر نسخه ی کاملشو دانلود کردم، قبلی بلک باکس بود، با تمام آپدیت و DLC هاش. الان که میخام آپدیت 1.10 رو نصب کنم هر کاری میکنم میگه: "game installation not found. please reinstall" آخه چرا؟؟ تو محل نصب بازی کپیش هم کردم نشد.
(05-29-2016, 10:42 AM)Ali Danger نوشته است: دوستان کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــک.
من نشستم دوباره ویچر نسخه ی کاملشو دانلود کردم، قبلی بلک باکس بود، با تمام آپدیت و DLC هاش. الان که میخام آپدیت 1.10 رو نصب کنم هر کاری میکنم میگه: "game installation not found. please reinstall" آخه چرا؟؟ تو محل نصب بازی کپیش هم کردم نشد.
اینو بگیر و مثل اموزش برو
06-01-2016, 01:30 PM
(آخرین ویرایش: 06-01-2016, 01:41 PM، توسط avashrad.)
سلاموخسته نباشید به شما با راهنمایی سایت خوب شما ببلخره سه روز پیش ویچرو نصب کردم اینجور که معلومه اخراشم همه ی فرمول هارو گرفتم تقریبا با اون قدرت قرمزو سبزو ابیا همشونو تالول اخر بردم ولی یک مشکل دارم تریلرویچرو وقتی تو اپارات دیدم خیلی سریع میجنگید سرعت شمشیر زنیش خیلی زیاد بود ولی داخل بازی من سرعت دویدنش ایتم هاش عالیه ولی سرعت شمشیر زدنش کندو قدرتی چکار کنم سرعت جنگیدنش بره بالا حتی تیرکمانموشمشیر غول کش هم داخل بازی نمیارم لباس پارچه ایم تنشه پیش خودم گفتم شاید سنگینی وسایل باعث کند جنگیدنش میشه کمک
البته سوء تفاهم نشه با ترینر میرم که اونارو ازاد کرده فقط ممنون میشم راهنمایی کنید
البته سوء تفاهم نشه با ترینر میرم که اونارو ازاد کرده فقط ممنون میشم راهنمایی کنید
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
با سلام
ببخشید چطوری میتونم لول جادوهامو افزایش بدم؟ منظورم همین AARD، IGNI، AXII، YRDEN و QUEN هستن.
Negan