01-04-2017, 10:09 PM
کریستال داینامیکس پس از ساخت دو نسخه مدرن از سری Tomb Raider، نه تنها نشان داد به راحتی میتواند خود را با استانداردهای بازیهای مدرن وفق دهد، بلکه نشان داد چقدر با شخصیت محبوب لارا کرافت آشنا است و میتواند او را در بطن مناسب ترین و هیجان انگیز ترین قصهها قرار دهد. پس از انتشار نسخه ۲۰ سالگی Rise Of The Tomb Raider برای کنسول پلیاستیشن ۴، شایعههایی مبنی بر در دست ساخت بودن شماره بعدی سری به گوش میرسید اما حال، میدانیم که در این صورت، نویسنده قدیمی فرانچایز Tomb Raider برروی بازی کار نخواهد کرد.
همان طور که گفته شد، خانم رایهانا پرچت (Rhianna Pratchett)، در حساب شخصی توییتر خود اعلام کرد که از تیم کریستال داینامیکس جدا شده است.
نقلقول:من تبر و یک تکه از گوش آهو را برای جاده بر میدارم و از لارا خداحدافظی میکنم. به سمت ماجراجوییهای جدید!
— Rhianna Pratchett (@rhipratchett) January 3, 2017
من میخواهم از تیم کریستال داینامیکس برای فداکاری هایشان تشکر کنم. @jstafford و @josefkstories و @noahmhughes؛ بچهها خیلی احساساتی بود.
اما من دوست دارم فکر کنم که ما کارهای خوبی انجام دادیم. شاید چشم انداز بازیها را کمی تغییر دادیم و این حس بسیار خوبی دارد.
من همچنین میخواهم از طرفداران فوقالعاده Tomb Raider تشکر کنم. شما واقعا بهترین افرا در دنیا هستید. به صورت مرتب به من کمک میکردید که چرا این کار را انجام میدهم.
استودیوی کریستال داینامیکس نیز خبر جدایی خانم پرچت را تایید کرد و نقش ایشان را در تراشیدن شخصیت لارا کرافت و تبدیل کردن آن به قهرمان کنونی در دو بازی گذشته را قابل اهمیت توصیف کرد.
نقلقول:قطعا شخصیت پردازی خوب و قوس شخصیتی عالی این شخصیت در دو بازی آخر سری Tomb Raider، بدون خانم رایهانا پرچت ممکن نبود. پرچت در دو نسخه Tomb Raider 2013 و Rise of the Tomb Raider، نقش نویسنده ارشد را ایفا کرد. در حال حاضر هیچ اطلاعاتی مبنی بر هدف و مقصد بعدی او منتشر نشده است. ما نیز برای ایشان آرزوی موفقیت میکنیم.کریستال داینامیکس و رایهانا پرچت امروز اعلام کردند که رایهانا از تیم جدا شده و به خاطر جست و جوی ماجراجوییهای جدید، فرانچایز Tomb Raider را ترک کرده است. رایهانا در پیدا کردن صدای لارا کرافت در نسخه سال ۲۰۱۳ بسیار سودمند عمل کرد و در Rise of the Tomb Raider او کمک کرد که لارا به قهرمانی که هماکنون میشناسیم تکامل پیدا کند. کل تیم از رایهانا بابت فداکاریها و تلاشهای خستگی ناپذیر او در ساخت بازیها تشکر میکند. لطفا در آروزی بهترینها برای رایهانا در ماجراجویی بعدیاش به ما بپیوندید.
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#