موضوعها: 0
11-28-2015, 03:08 PM
(آخرین ویرایش: 11-28-2015, 03:10 PM، توسط alireza1223445.)
سلام میگم نسخه ی من codex بعد من خداروشکر مشکلی مثل افت فریم ندارم ولی ی مشکلی دارم بعد رو اعصابه ک اینه موقع مثلا در حال حرکت ب جلو میخوام برگردم تو چرخش دوربین گیر میکنه وهم جهت دیگرو هم میگیرم ک میگیرم عمل نمیکنه همون ب راحش ادامه میده بعد جهتش تغیر میکنه و بنظرم مورد از لگ نیست چرا که کسایی ک تو بازی حرکت میکنند روون حرکت میکنند
بعد من بروز رسانیه اولیش رو ک نصب میکنم انگار ن انگار تغییری کنه اون اپشناش هم نمیان
موضوعها: 683
11-28-2015, 04:47 PM
(آخرین ویرایش: 11-28-2015, 04:53 PM، توسط Station.)
(11-28-2015, 02:25 PM)mq2015 نوشته است: من کارت گرافیکو نمیتونم آپدیت کنم این ارورو میده کسی نمیدونه برای چیه؟؟؟؟؟
خیلی از دانردنگان انویدیا برای نصب این درایور به مشکل خوردند مثل شما. بهتهر درایور رو از جای معتبری دانلود کنید. درضمن اطمینان پیدا کنید که درایور از کارتتون پشتیبانی میکنه یا نه.
http://soft98.ir/software/drivers/483-nv...river.html
(11-28-2015, 03:08 PM)alireza1223445 نوشته است: سلام میگم نسخه ی من codex بعد من خداروشکر مشکلی مثل افت فریم ندارم ولی ی مشکلی دارم بعد رو اعصابه ک اینه موقع مثلا در حال حرکت ب جلو میخوام برگردم تو چرخش دوربین گیر میکنه وهم جهت دیگرو هم میگیرم ک میگیرم عمل نمیکنه همون ب راحش ادامه میده بعد جهتش تغیر میکنه و بنظرم مورد از لگ نیست چرا که کسایی ک تو بازی حرکت میکنند روون حرکت میکنند
بعد من بروز رسانیه اولیش رو ک نصب میکنم انگار ن انگار تغییری کنه اون اپشناش هم نمیان
سلام
ظاهرا برای بعضی ها مشکل گیر و لگ موس توی بازی هست که توی یکی از پست های فروم یوبی دیدم یک نفر همچین مشکلی داره و راه حل های زیادی برای کنترلرها و موس ها گفته شده ولی ظاهرا حل نشدنی هستش. حالا شما روش های زیر رو که از فرو میوبی هست رو امتحان کنید شاید درست شد.
راه حل اول:
نقلقول: Try to set the priority of the game to "Normal" in task manager
راه حل دوم:
نقلقول: unplug your game pad before launching the game if you prefer to play with K/M and check if this fixes your problem, if not, then go to control panel--> device manager --> HID (Human Interface devices), disable everything except K/M and launch the game as admin afterwards
Help Assassin Creed syndicate Mouse Delay/Lag problems!
11-28-2015, 07:04 PM
(آخرین ویرایش: 11-28-2015, 07:05 PM، توسط alireza1223445.)
ممنون میگم میتونی توضیح بدی چرا اپدیت کار نکرد واسم
Try to set the priority of the game to "Normal" in task manager
اینم ی توضیحی بده متوجش نشدم
سلام من بازیم روحالت فول اسکرین نمیره و نمیخام بردلس باشه.اپدیتم نصب کردم.اگه راه حلی است بگید.در ضمن mfaaرو کجا پیدا کنم.لطفا دقیق تر بگید.تو کنترل پنل میدونم هست.ممنون
اقا بی زحمت سوالمو جواب بدین ک بالا نوشتم و ی سوال دیگه میگم این صندوقچه ها هستن ک سنگهای گردی داخلشونه ک نشان اساسین روشه اینارو چطور باید پیدا کنم
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
دوستانی که با گرافیک های amd با این بازی مشکل دارن یعنی با وجود گرافیک خوب لگ دارن، حتما درایور amd crimson 15.11 رو دانلود و نصب کنن. خیلی از مشکلات حل میشه، این نسخه از درایور های amd به طور کلی کنترل پنل گرافیک رو تغییر میده و گزینه های خیلی خوبی رو در اختیارتون میزاره و اگر به صورت crossfire هست گرافیکتون خیلی بهتر میشه. با یه سرچ از سایت های داخلی و خارجی میتونید بگیرید.
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]
آقا واسه من هی دوسه دقیقه میرم تو بازی کرش میکنه چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستان سالم ترین کرک این بازی کدوم کرکه؟