موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
جواب دهنده نیست کسی؟
وارد بازی میشم،،،پچ 1.3.0.0 رو هم نصب کردم تا حدی روی فریم تاثیر کذاشت ولی بازم خوب نیست:(
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
کرایسیس 3 ، اساسین کرید بلک فلگ و بتلفیلد 4 رو بدون مشکل با گرافیک بالا بازی میکردم ، نمیدونم چرا این بازی این مشکلو داره
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
من همه راه ها رو رفتم ولی همچنان فریم ریت داغونه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
موضوعها: 683
(01-23-2014, 12:47 PM)'darkprince277' نوشته است: من همه راه ها رو رفتم ولی همچنان فریم ریت داغونه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
احتمالا سخت افزاری ایراد دارید که نمیتونه ساپورت کنه.بعضی موقع ها هس که اصلا سخت افزار کشش نداره و هر آپدیتی بریزی هیچ اتفاق نمیوفته
مشخصات چیه؟
یه3 یا 4تا برنامه هستن که همیشه بدرد میخورن و یه نیگاه میکنم و بهتون میگم
موضوعها: 0
سلام.خدمت هم میهنان
سرعت بازی خیلی خرابه
و این کد رو(-GameTime.MaxSimFps 60) امتحان کردم عدد هاشو بالا و پایین بردم.هنگامی که بالا میاد رو 60 میباشد اما هنگام بازی یا انتخاب حالت بازی(پلیس بودن یا مسابقه) فریم ریت به 10 تا 20 میرسه و صدا که اکو میشد حل شد.چند تا کد هم بهش اضافه کردم
درایور رو هم آپدیت کردم همه نرم افزار های لازم رو نصب کردم جیدترین آپدیت و کرک رو هم ریختم یعنی همه کاهای لازم رو انجام دادم اما افت فریم دست بر نمیداره که نمیداره.
گفتم شاید اشکال از سیستمم باشه
Intel Core2duo E4600 @2.4Ghz,
Corsair Vengeance 4Gb DDr3 Ram,
Nvidia 9400GT 1Gb DDr2 gpu.
اگه اشکال از سیستمه پس چرا ایشون داره با همین سیستم راحت بازی میکنه:
https://www.youtube.com/watch?v=ldQw4x8G...Y7GkfiVB7g
حالا می ماند نظر مهندسانی که راهنمایی خواهند کرد...
کارت گرافیک بسیار بسیار پایینه
کارت گرافیکم با کارت گرافیک فرق نداره که بگید این خوب بازی می کنه این بد همه این مشکل رو دارن تو ویدیو هم شاید رو 30 فیکس باشه